бравос Вещи,
не спираш да ме изненадваш- приятно 
харесва ми,а и това са ми любими цветове 
пълничко ли ще го подариш 
ми за пълничкото не зная

бая е големичко

а и не знам какво да сложа вътре
обаче имам голям дерт - искам да напиша пожелание от вътрешната страна на капака и не знам с какво да го напиша... с боите не става щото ще е грозно. трябва да е нещо като маркер, обаче като го лакирам се притеснявам маркера да не се размаже

боите са акрилати и лака също - водоразтворими са, но маркерите са на някаква смрадлива основа
иначе обожавам да се занимавам с такива неща

добре, че масата е стъклена и си имам стъргалка за стъкло иначе идея си нямам каква цапаница ще е по нея винаги :rolf:
сега реших да приложа същите техники върху турски керемиди - ще станат невероятни картини. изпросих си от една позната няколко керемиди и ще трябва да реша в какви картини да ги превърна :blink: то си и зависи какви салфетки с картинки ще има де

щото основните картини са от салфетки, които се лепят върху обработена и състарена основа, а после се дорисуват отгоре и на финала се лакират... абе много е пипкаво, но накрая се получават шедьоври :rolleyes:
има и техника с пренос от картина - например си харесваш някоя картина в компютъра си, пускаш я на цветен принтер. после обработваш с бои основата върху, която ще я пляснеш. лепиш я с лицето надолу и като изсъхне с мокра гъба се обира хартията върху, която е принтирано и остава само мастилото /демек картината/. ако има нужда обработваш с бои и накрая лак... става страхотно, но нямам цветен тонер на принтера си все още...