Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299034 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #600 -: Април 15, 2011, 12:22:29 am »
Имате ли проблем да влизате в Арена?  :rolleyes:

Да, сега пробвах и не става.

*

Vision

• 3523
« Отговор #601 -: Април 15, 2011, 01:44:57 am »

Ей, все ще намериш за какво да ме дисквалифицираш :mellow:.

това не е дисквалификация, а респект.. :blink:
ти и без това цяло лято скиташ по морета и океани, може да наминеш да ни видиш..и да си отрежем главите дружно.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #602 -: Април 15, 2011, 01:52:38 am »
вече го броя сериозно това с морето
така да знаете :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #603 -: Април 15, 2011, 02:54:49 am »
Само да не си помислите, че ще си останете тричките   :blink:
Шофьор имате ли? А сервитьор?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vision

• 3523
« Отговор #604 -: Април 15, 2011, 02:55:13 am »
вече го броя сериозно това с морето
така да знаете :P

и аз те броя..днес си мислех как ще трябва да готвим отделно месото от зеленчуците заради теб..мъкаа.. ;D

мисля, че Аврора и Аброуд ще се отметнат, но за теб и Прия съм сигурна че сте стабилярки..тя защото е едно бившо хипи, /аз също/, а ти си едно бъдещо такова.. ;) ние ще те направим, немаасепуашиш.. ;D

има обаче нещо, което ми трови фантазията..ако се съберем и се изпокараме заради някакъв битовизъм и след това не можем да се гледаме..представяш ли си.. :'(..няма да го понеса..
да, знам..това е то да плачеш за нероден Петко..чувала съм го и друг път по свой адрес.. :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #605 -: Април 15, 2011, 02:58:17 am »
Само да не си помислите, че ще си останете тричките   :blink:

засега имаме трима на едното легло, голямото и аз на другото, малко легло и Прия в палатката..ако палатката е двуместна, идвай и ти.. ;D винаги е по- весело с повече хора.. :blink:

въобще не знам какво е разположението, виждала съм само снимки..изглежда ми тясно- една по- голяма стая и май още една с кухненски бокс и легло..на душа да е широко, нали... ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #606 -: Април 15, 2011, 03:01:49 am »
Само да не си помислите, че ще си останете тричките   :blink:

засега имаме трима на едното легло, голямото и аз на другото, малко легло и Прия в палатката..ако палатката е двуместна, идвай и ти.. ;D винаги е по- весело с повече хора.. :blink:
При Прия в палатката ще ми най-добре. Мога да взема и резервна 3-местна палатка, така че следващите трима бързо да се записват тука, че скоро и място за палатки няма да има. :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #607 -: Април 15, 2011, 03:08:17 am »
Имате ли проблем да влизате в Арена?  :rolleyes:

да,не се отваря  :(

*

Vision

• 3523
« Отговор #608 -: Април 15, 2011, 03:24:34 am »

При Прия в палатката ще ми най-добре. Мога да взема и резервна 3-местна палатка, така че следващите трима бързо да се записват тука, че скоро и място за палатки няма да има. :blink:

ние хубаво си мечтаем /любимо занимание/, но пилците се броят наесен.. ;)

прегледах снимки, за да добия представа- всичко е миниатюрно, но има място за палатки- около басейна в общия двор, другото не може да се нарече двор- има място колкото за една маса с 4 стола.. ;D иначе е много сладурско, като къща за кукли.. ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #609 -: Април 15, 2011, 04:08:51 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:57:07 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #610 -: Април 15, 2011, 05:01:15 am »
там съм
и без това друго море може да не видя :-[
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #611 -: Април 15, 2011, 07:40:57 pm »
Повече от 24 часа след като металургичният комбинат “Кремиковци” се сдоби с купувач, парите по сделката все още не са преведени, съобщи синдикът на дружеството. Втори ден и новият собственик на гиганта -

26-годишният Лъчезар Варнаджиев, запазва мълчание

Екип на bTV тръгна по следите на най-новия български мултимилионер. Банката, за която се смяташе, че е финансирала изцяло покупката на комбината, всъщност е отпуснала само част от парите. От Първа инвестиционна банка заявиха, че кредитът, който са дали на “Ел Трейд Къмпани”, е 59 милиона евро. Платената цена обаче е значително по-голяма - 316 милиона лева. Откъде са парите, никой не знае, дори и най-близките хора на Варнаджиев.

Всички роднини и познати на 26-годишния нов собственик на "Кремиковци" научили за неговия бизнес успех от телевизията. Родителите на младежа от град Белене дори не подозирали, че той изобщо се занимава с бизнес.

Лъчезар не се е прибирал вкъщи от две седмици,

а дядо му Павел изпаднал в шок, когато научил от телевизията, че от скромно момче на заплата внукът му Лъчо рязко е станал голям бизнесмен. Възрастният мъж твърди, че младежът няма пари, за да купи цял комбинат.

Родителите на Варнаджиев наскоро са напуснали Белене и са се преместили в наследствен апартамент в Русе. Брат му живее в Америка от пет години

*

Vision

• 3523
« Отговор #612 -: Април 16, 2011, 03:31:15 am »
Ихаа!:)) Ама ние сме си куклички, така че - всичко е точно  :aquariuss:

И да знаете само, че и аз ще си го потърся това с моренцето, само да се залети :yahoo:

A за палатката - нямате грижи - може и войнишка 10местна да си спретнем, още си спомням тийнейджърските ми морета :mellow:

Е, надявам се да ни пускат шефките и вътре на по ено душче от време на време поне :P

много ме зарибихте вие с това море..не съм очаквала, че ще има желаещи да дойдат с мен..някак ми се струва още, че се майтапите с кака си.. :-[..но се улавям как си седя и си мисля как ставам, правя кафе /не знам каква кафеварка има обаче/, размирисва се навсякъде и будя девойките, които въпреки че им мирише и им се пие кафе, та две не виждат, се насландисват, защото са седели до късно..обаче при мен няма спане до обяд, това да е ясно!! времето лети бързо и трябва да се оползотвори максимално!!  ;D

силна храна, здрава дисциплина и никаква чалга..от там нататъка всеки може да си мързелува колкото си иска.. ;D

« Отговор #613 -: Април 16, 2011, 03:41:30 am »
..някак ми се струва още, че се майтапите с кака си.. :-[..

е, така де  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #614 -: Април 16, 2011, 03:52:37 am »
..някак ми се струва още, че се майтапите с кака си.. :-[..

е, така де  :unsure:

ти майтапиш ли се??  :-[  те може пък да не се майтапят..ако се майтапят по- добре да ми кажат, защото иначе в мен се провежда една борба- от една страна искам да отида сама и не искам да се запознавам с никого, от друга си представям колко хубаво може да бъде да седим и да си говорим вечер, докато слънцето залезе и стане черна нощ..да си запалим свещи на масата отвън, да си изстудим който каквото пие..интересно ще ми е да ви чуя какво мислите и говорите по най- различни въпроси и начини- непринудено и без време за мислене и оформяне на реакция като тук... ;D..но пък от друга страна така си ми е добре, както е сега- изградила съм си вече някакви образи за вас и си се чувствам уютно с тях, не искам да се променя нищо..но пък от друга страна така ми се ще да опитам екзотичните манджи на Кая, интернационалните кулинарни хрумки на Прия, да видя естетическия вкус за подреждане на маса и избор на вина на една видна везна като теб, или изтънченият вкус при избор на сирена и плодове на Аброуд..на Кали не и знам спецификите..от друга страна с колко хора от нета съм се запознавала, само с трима като че ли сме си останали приятели и досега..с някои разрива е бил много грозен, не искам да става пак така..обаче колко ще ми е самотно сигурно вечер ако съм сама...........и така до безкрай..аргументи.. :rolleyes:

така че- не се ебавайте.. :'(

« Отговор #615 -: Април 16, 2011, 04:17:19 am »
Една ужасна катастрофа на аутобан в Германия в петък причинена от пясъчна буря подобна на торнадо. Много жертви и ранени. Репортажа е на немски, но се виждат последнствията.

Пуснете видеото и изчакайте да мине рекламата.

http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.autobahn-bei-rostock-mehr-als-40-autos-stossen-zusammen.c6dd9497-8d0e-4cbf-b05a-0e689cccc86b.html

« Отговор #616 -: Април 16, 2011, 05:12:41 am »
По ТВ7 от 23,15 ще повтарят интервюто с дъщерята на Вера Кочовска.

« Отговор #617 -: Април 16, 2011, 06:19:49 am »
Това момиче е изключително просто. Лексиката й и изказа са като на циганка  :-\

« Отговор #618 -: Април 16, 2011, 03:56:40 pm »

има обаче нещо, което ми трови фантазията..ако се съберем и се изпокараме заради някакъв битовизъм и след това не можем да се гледаме..представяш ли си.. :'(..няма да го понеса..
да, знам..това е то да плачеш за нероден Петко..чувала съм го и друг път по свой адрес.. :-[

не нещо, а конкретно Плутон 1 ти трови фантазията,мнителност :mellow: споделеност от друг такъв :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #619 -: Април 16, 2011, 04:32:12 pm »

не нещо, а конкретно Плутон 1 ти трови фантазията,мнителност :mellow: споделеност от друг такъв :mellow:

знам, чувствам се ужасно..и виновна..ти се как се пребори с твоя??
аз не бях така преди, постепенно възприех това поведение..