..някак ми се струва още, че се майтапите с кака си..
..
е, така де :unsure:
ти майтапиш ли се??

те може пък да не се майтапят..ако се майтапят по- добре да ми кажат, защото иначе в мен се провежда една борба- от една страна искам да отида сама и не искам да се запознавам с никого, от друга си представям колко хубаво може да бъде да седим и да си говорим вечер, докато слънцето залезе и стане черна нощ..да си запалим свещи на масата отвън, да си изстудим който каквото пие..интересно ще ми е да ви чуя какво мислите и говорите по най- различни въпроси и начини- непринудено и без време за мислене и оформяне на реакция като тук...

..но пък от друга страна така си ми е добре, както е сега- изградила съм си вече някакви образи за вас и си се чувствам уютно с тях, не искам да се променя нищо..но пък от друга страна така ми се ще да опитам екзотичните манджи на Кая, интернационалните кулинарни хрумки на Прия, да видя естетическия вкус за подреждане на маса и избор на вина на една видна везна като теб, или изтънченият вкус при избор на сирена и плодове на Аброуд..на Кали не и знам спецификите..от друга страна с колко хора от нета съм се запознавала, само с трима като че ли сме си останали приятели и досега..с някои разрива е бил много грозен, не искам да става пак така..обаче колко ще ми е самотно сигурно вечер ако съм сама...........и така до безкрай..аргументи.. :rolleyes:
така че- не се ебавайте..