Днес пътувах от Русе за София ,
с тр.Венера през 9 дом,която прави опозе с Уран (У5) и ето събитието :
влака ми беше от Букурещ за Турция,съответно имаше много чужденци в него . Групата в съседното купе съставляваше 8 англичанина ,..та аз се подготвих за едно весело пътуване .
Докато си говорех с 2 от момчетата,към купето ми се запъти момиче,
влезе,влязох и аз,заговорихме се,
много ми хареса,..направо..отдавна не ми се е получавало толкова плавно и интересно запознанство с момиче,да се разбираме с две думи,да си тълкуваме сънища и т.н.
По някое време аз отидох да си измия ръцете,после си повисях в коридора и докато оправях пердето,забелязах как на 3 купета разстояние,някакво момче се загледало,втренчено такова..дебне .
Влизам си,продължаваме със спътничката да си говорим,и след няколко минути-онзи тип ни цъфва на вратата .
Пита дали е свободно при нас,аз му казах,че ако няма други празни купета,може да се настани . И той седна де,при нас . Тъй като другото момиче не говореше английски,човека комуникираше с мен,по-точно..докато го игнорираме целенасочено,той нагло се намесваше в разговора ни,за да ми задава въпроси . Пускаше ми песни,питаше дали ми харесват,даде ми нещо като камъче,което било от Мароко-парфюм..подаряваше ми го,аз пък мислех,че може би е трафикант и иска да ми пробута някаква ароматизирана обработена бучка кокаин (защото камъка беше бял) ..и изобщо..на косъм бяхме да го изгоним .Аз пък се бърсах в мръсното перде,защото исках да изтрия евентуалните следи от кокаина

голямо шоу..
чак след около 40 мин. момчето изрече на български ''а ще ми дадеш ли фейсбука си'' .В първиш момент помислих,че знае тази фраза и с нея ми се прави на интересен,но когато се извини за целия номер,който ни спретнал,направо ми идваше да го хвърля през прозореца

оказало се,че като ме гледал докато оправям пердето,помислил,че съм рускиня заради косата
и панталона ми (който му се видял чуждестранен),та решил да си направи флиртчето за разнообразие .
Няма да забравя това преживяване,беше странно,забавно и наистина интригуващо . А девойката се оказа балерина,която пък има приятелка-дизайнер с гадже,живеещо в Холандия..разменихме фейсбук,скоро ще се запозная и с нея . Много съм доволна от този ми Венеро-Уранов транзит :yahoo: