Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300120 Прегледи
*

Asol

• 4140

*

Lillie

• 30532
Re: Дърдорилня 2
« Отговор #1421 -: Ноември 14, 2011, 09:45:42 pm »
Вече официално ни "събличат"...  :-[ :96:

Цитат
ЕК разреши голите скенери по летищата

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4301051
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1422 -: Ноември 14, 2011, 09:51:24 pm »
Ужас.  :-\ Летището стана Плейбой.  ;D Е и Плейгърл де.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1423 -: Ноември 14, 2011, 10:28:32 pm »
Добре че не пътувам със самолет, иначе щях да получа социална фобия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1424 -: Ноември 14, 2011, 10:58:42 pm »
И мен почват да ме отказват.  ;D Беше ми мечта, поне един път да се повозя, да видя какво е.  :(

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1425 -: Ноември 17, 2011, 07:33:24 pm »
Помните ли Мио? Това е неговия блог http://blogzaserioznihora.blogspot.com/search/label/%D0%9C%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8

Уникален човек според мен.  Спомням си, че картата му беше с претъпкан 12ти дом.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1426 -: Ноември 17, 2011, 08:50:21 pm »
Мио не го знам, но на блога му съм попадала преди това, разменяли сме някои коментари, наистина много интересен човек.  :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1427 -: Ноември 17, 2011, 11:58:15 pm »
И мен почват да ме отказват.  ;D Беше ми мечта, поне един път да се повозя, да видя какво е.  :(

Малко съм бавен, но... Трудно бих се качил на нещо, което се движи по въздух или по вода.

« Отговор #1428 -: Ноември 18, 2011, 08:44:18 am »
Защоо, малко приключение, разнообразие. Виж, за самолета и мен малко ме е страх, смисъл не само заради скенера, но принципно имам страх от високото, та не знам как ще ми се отрази. Но с лодчица моторна се бях возила и беше много приятно.  :blink: Определено бих повторила.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1429 -: Ноември 18, 2011, 09:11:53 am »
... принципно имам страх от високото...
И аз имам страх от високото. Ти какво имаш в 12-ти дом и кой е упр. му?

« Отговор #1430 -: Ноември 18, 2011, 09:21:05 am »
Тъкмо ми беше интересно от къде идва това и ти направо ми прочете мислите.  ;D ;D Значи върха на 12 дом е Лъв, Слънцето ми е Рак 10 дом. Но по-голямата част на дома е окупирана от Девата, също упралвявана от Меркурий в Рак в 10 дом.  :blink: Имам един познат, също рак с ац дева, също го е страх от високото, май и при него сава същата ситуация с върха на 12 дом в Лъв и управител в Рак.  :blink: При теб от какво мислиш, че е определено?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1431 -: Ноември 18, 2011, 09:27:17 am »
Тъкмо ми беше интересно от къде идва това и ти направо ми прочете мислите.  ;D ;D Значи върха на 12 дом е Лъв, Слънцето ми е Рак 10 дом. Но по-голямата част на дома е окупирана от Девата, също упралвявана от Меркурий в Рак в 10 дом.  :blink: Имам един познат, също рак с ац дева, също го е страх от високото, май и при него става същата ситуация с върха на 12 дом в Лъв и управител в Рак.  :blink: При теб от какво мислиш, че е определено?
Това си мислите ми се случва постоянно с всички. Вече никой от познатите ми не се учудва.
Мисля, че е заради юпитера  ми в 8ми дом , в риби.

За страха от високото май наистина ще се окаже, че рака е от значение, както и меркурий. При мен асц е рак, но по голямата част е в 12ти дом, като вътре имам марс съвпад сатурн. Упр. на 12ти е меркурий- той е в 10ти, в овен.

« Отговор #1432 -: Ноември 18, 2011, 09:31:58 am »
Мм ... пак 10 дом е намесен. Интересно. Мисля си че все пак с влияние от Рак и 10 дом се получава така, че, един вид, те е страх да си далеч от земята. Нямам наблюдения дали други хора с влияние от рак и планети в домове на материята се чувстват по същия начин, де.  :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1433 -: Ноември 21, 2011, 03:28:56 pm »
ДА,със земя в картата и 5 планети в земни домове,хич не обичам високото,ама не съм спрял да се катеря де  :P

/

О не,попаднах на това сега и хем ми е забавно,хем настръхвам  ;D
Не ми стигаха рептили,сиви и насекомовидни,че и тия се извъдиха:

ЧЕРНООКИТЕ ДЕЦА

Вероятно не сте чували за чернооките деца. Има малко известни случаи, но благодарение на интернет, броят им нараства. Хора описват срещите си с тях като странни и плашещи.

Историите почти винаги започват с позвъняване на вратата. Едно или няколко деца позвъняват на вратата на жертвата и молят за помощ. Искат да използват тоалетната, да се обадят по телефона или измислят нещо друго. Молят да влязат, но собствениците никога не ги пускат, поради необяснимо чувство на ужас, което ги обхваща. Може би това се дължи на черните им очи, а може би е заради това, че според някои очевидци, лицата им изглеждали размазани и неясни. Друг очевидец разказва, че чернооките деца се появявали пред къщата му, но когато извикал полиция, те изчезнали. От тогава започнал да ги среща из града, сякаш го следели. Криели се зад дърветата и го зяпали втренчено.

В един от случаите човекът ги пуснал в къщата си. Те искали да използват тоалетната и телефона, но когато влезли, мъжът видял черните им очи и изпитал чувството на ужас. Чернооките деца се приближили до него и му казали, че са дошли да го отведат.

Коментар:

Преди години когато бях на село бях излезнала вънка за чист въздух, после реших да се разходя из селото. Когато бях стигнала близо до гробището се появиха две деца на възраст оклко 8 и 10г. Те не ме погледнаха, но ми казаха само ей това
„Ти си…избрана си и сега трябва да дойдеш с нас.“
Аз се учудих и ги попитах защо трябва да дойда с тях те тогава ме погледнаха, тогава стана най-страшното нещо. Те бяха с черни очи, тогава аз почнах да бягам, а като погледнах назад дали ме следят, тях ги нямаше. След този ден нататък всеки ден сънувам кошмари. След няколко седмици, когато отивах на училище имах чувството, че някой ме преследва и това чувство се усещаше непрекъснато, това чувство и до днес тези сънища и до днес продължават…

От тук.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1434 -: Ноември 21, 2011, 03:55:09 pm »
Как да не съм чувал за тях, даже съм ги виждал... по филмите. А тази снимка най-вероятно е обработена. Човекът, който е репортнал тези срещи, е трябвало най-напред да бъде проучен за употреба на алкохол, марихуана или други халюциногени. Психологическото му състояние около този момент също не е без значение.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1435 -: Ноември 21, 2011, 04:34:01 pm »
)
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:59:51 am от Синухе »

« Отговор #1436 -: Ноември 21, 2011, 04:39:49 pm »
Бая ме стресна историята, но аз много се вживявам в нещата.  :-[ Надявам се да не е вярно, де, но като цяло и на мен ми звучи като бъдещ сценрии на филм на ужасите.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1437 -: Ноември 21, 2011, 08:00:16 pm »
Е, че демоните от SUPERNATURAL имат такива очи бре  ;D ;D ;D

Майтап, майтап, но аз съм виждала същества с такива очи...  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1438 -: Ноември 21, 2011, 08:22:20 pm »
Да, да, точно демоните на Supernatural, но там като го гледам си знам, че Дийн и Сам си се оправят, но просто сега като четох това, си представих как ми чукат на вратата и се ужасих много.  ;D ;D ;D
Иначе, Веще, кажи какви са, що са, да разнищим от къде е тръгнала тази мълва за такива същества. Явно в тебе е семенцето на истината.  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1439 -: Ноември 21, 2011, 08:25:33 pm »
Ммм мамини сладки гугутки от Супернатурал  ;D ;D ;D

Ей това ми е любимеца. Този ако го докопам съм пратила по дяволите закона за причината и следствието  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/