ДА,със земя в картата и 5 планети в земни домове,хич не обичам високото,ама не съм спрял да се катеря де

/
О не,попаднах на това сега и хем ми е забавно,хем настръхвам

Не ми стигаха рептили,сиви и насекомовидни,че и тия се извъдиха:
ЧЕРНООКИТЕ ДЕЦА
Вероятно не сте чували за чернооките деца. Има малко известни случаи, но благодарение на интернет, броят им нараства. Хора описват срещите си с тях като странни и плашещи.
Историите почти винаги започват с позвъняване на вратата. Едно или няколко деца позвъняват на вратата на жертвата и молят за помощ. Искат да използват тоалетната, да се обадят по телефона или измислят нещо друго. Молят да влязат, но собствениците никога не ги пускат, поради необяснимо чувство на ужас, което ги обхваща. Може би това се дължи на черните им очи, а може би е заради това, че според някои очевидци, лицата им изглеждали размазани и неясни. Друг очевидец разказва, че чернооките деца се появявали пред къщата му, но когато извикал полиция, те изчезнали. От тогава започнал да ги среща из града, сякаш го следели. Криели се зад дърветата и го зяпали втренчено.
В един от случаите човекът ги пуснал в къщата си. Те искали да използват тоалетната и телефона, но когато влезли, мъжът видял черните им очи и изпитал чувството на ужас. Чернооките деца се приближили до него и му казали, че са дошли да го отведат.
Коментар:
Преди години когато бях на село бях излезнала вънка за чист въздух, после реших да се разходя из селото. Когато бях стигнала близо до гробището се появиха две деца на възраст оклко 8 и 10г. Те не ме погледнаха, но ми казаха само ей това
„Ти си…избрана си и сега трябва да дойдеш с нас.“
Аз се учудих и ги попитах защо трябва да дойда с тях те тогава ме погледнаха, тогава стана най-страшното нещо. Те бяха с черни очи, тогава аз почнах да бягам, а като погледнах назад дали ме следят, тях ги нямаше. След този ден нататък всеки ден сънувам кошмари. След няколко седмици, когато отивах на училище имах чувството, че някой ме преследва и това чувство се усещаше непрекъснато, това чувство и до днес тези сънища и до днес продължават…От
тук.