Това го ползвам като тема за консултации и вместо да се регистрирам в БГ-мама, предпочитам да питам тук:)
Някой да знае салон в района Плиска - летището, където да правят добър педикюр?
Там, където ходех преди, сега ми е далече и неудобно след като смених жилището. Иначе бях много доволна, крачетата ми ставаха съвсем като бебешки.
До моя блок има един салон, но веднъж пробвах и повече няма да повторя - трябваше да обяснявам на девойката кое как се прави. После отидох в един друг салон, който ми препоръчаха, но като видях, че мият ваничките с Cif, а не със специален антибактериален препарат, който се ползва по принцип, ми се отщя. А и ваничките ми се видяха стари и малко замазани...абе мърлява история беше там. Днес обикалях да търся в моя район - те всички затворили преди 19 часа. Мързелани. Събота и неделя е най-логичното време за козметик и вместо да работят, те бързат да затварят. Никога няма да се научат в тази страна как се прави бизнес. През седмицата пак са до 19 часа. Е, не се ли сещат, че техни клиенти вероятно са хора, които работят и могат да си платят?! Щото само безработните могат да си позволят да се шляят преди 18-19 часа в делнични дни. Много се ядосах, утре имам важно излизане и исках всичко да е перфектно.
Не държа салонът да е луксозен. Просто искам да е чисто, да се работи с нови уреди и да има истински козметици, а не някакви девойки, изкарали двумесечен курс, които да ми разранят краката.