Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299545 Прегледи
Re: Дърдорилня 2
« Отговор #1740 -: Юли 09, 2012, 11:55:32 am »
Не знам Марс във везни ли е виновен,но където и да погледна влюбени двойки.(но по-добре да не изпадам в подробности какви ги вършат  ;D)
Такава любов струи наоколо,че просто не е  истина.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1741 -: Юли 09, 2012, 06:43:16 pm »
Ми...зависи..аз току що хванах две малки крадли в двора да ми берат цветята...кой на където го избие  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1742 -: Юли 11, 2012, 12:58:03 am »
Ми...зависи..аз току що хванах две малки крадли в двора да ми берат цветята...кой на където го избие  :blink:

Цветята без бодли ли бяха? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #1743 -: Юли 11, 2012, 01:07:34 pm »

Цветята без бодли ли бяха? ;D
Рози :)
На свекървата преди 2-3 дена й откраднаха бенджамина
Пазете си цветята :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1744 -: Юли 12, 2012, 09:17:58 am »
Лелее-сега гледам гостуването на александър найденов при гала. Ама ако един мъж-или да кажа един български мъж си е повярвал, защото е направил пари и кариера, става направо...отврат. Ма то няма изричение, в което да не се опитва да доминира, самоизтъква..какви са тия жени, дето ги траят-ако ще не милионери, ами мултимилиардери да са. Ама някой път ми иде да хвана една точилка...

« Отговор #1745 -: Юли 13, 2012, 07:49:26 am »
тази година за втори път е ПЕТЪК - 13
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1747 -: Юли 17, 2012, 01:19:49 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1748 -: Юли 18, 2012, 05:40:01 pm »
Цитат
Спряха мъж на летище заради големия му член

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4988111

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1749 -: Юли 18, 2012, 07:11:09 pm »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1750 -: Юли 18, 2012, 07:54:53 pm »
Израелският премиер е казал, че Иран стои зад атентата в Бургас, и че Израел " ще отговори със сила на иранския терор" .
Нещо не ми харесва накъде отиват нещата.

« Отговор #1751 -: Юли 19, 2012, 12:46:19 am »
България изрази съпричастност към Израел. Те пък обвиниха за случилото се Иран. И сега ние сме по средата. Ако не подходим изключително дипломатично и премерено без коментари към Иран, е възможно да ни отговорят "подобаващо" и този път актът да бъде насочен към български граждани или институции. Тук трябва да лавираме много фино. Познавайки потенциала на външния ни министър имам сериозни притеснения.
Нашите политици не са в състояние да спазват дори елементарен протокол, а какво остава за умението да комуникират в толкова сложна ситуация. Последният пример за незнанието и неможенето им е онова кичозно, вулгарно и парвенюшко яйце, което президентът снесе на папата.
А имайте предвид, че в президентството има цял отдел "Протокол".

Второ нещо, което ме възмути:
днес малко преди взрива президентът наистина е излетял от летище Бургас. Това го знам със сигурност. Само че всички си мълчат и никой не смее да каже на хората, че когато пътува държавният глава или премиерът има определен периметър, който се обследва и то не само от НСО. Проверките се правят ден преди събитието. Има и други мерки за сигурност, с които не виждам смисъл да ви занимавам детайлно. Важен тук е изводът, че капацитетът на нашите служби е някъде около и под нулата, щом въпреки проверките на летището заради президента, не са успели да установят нередност. Аз не се учудвам, защото знам какви работят в ДАНС и в НРС, а ако и повечето хора знаеха какви ни пазят, щяха да спят с автомати под възглавниците си.
В момента е най-добре нашите дропльовци да мълчат, защото нямат интелектуалния ресурс и дипломатическата култура да дават изявления. Виждам обаче че въпреки това на воля се раздават из агенции, сайтове и телевизии. Истински се надявам да не са достатъчно глупави, за да споменат дори името Иран в някое от изявленията си. Но надали.

I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1752 -: Юли 19, 2012, 10:09:30 am »
Мен ми е супер странно защо след като мъжки анонимен глас е съобщил 1 час преди атентата, че израелците ще бъдат посрещнати от 2 бомби, нищо не е предприето.

« Отговор #1753 -: Юли 19, 2012, 02:26:48 pm »
http://dnes.dir.bg/news/prezidentstvo-mangali-11599574?nt=10

Защото са олигофрени, Папи - затова. Това е третият ешалон на копанарите от БКП, а по-късно и от ДС.
« Последна редакция: Юли 19, 2012, 02:39:28 pm от The_One »

« Отговор #1754 -: Юли 29, 2012, 06:35:21 pm »
Това го ползвам като тема за консултации и вместо да се регистрирам в БГ-мама, предпочитам да питам тук:)
Някой да знае салон в района Плиска - летището, където да правят добър педикюр?
Там, където ходех преди, сега ми е далече и неудобно след като смених жилището. Иначе бях много доволна, крачетата ми ставаха съвсем като бебешки.
До моя блок има един салон, но веднъж пробвах и повече няма да повторя - трябваше да обяснявам на девойката кое как се прави. После отидох в един друг салон, който ми препоръчаха, но като видях, че мият ваничките с Cif, а не със специален антибактериален препарат, който се ползва по принцип, ми се отщя. А и ваничките ми се видяха стари и малко замазани...абе мърлява история беше там. Днес обикалях да търся в моя район - те всички затворили преди 19 часа. Мързелани. Събота и неделя е най-логичното време за козметик и вместо да работят, те бързат да затварят. Никога няма да се научат в тази страна как се прави бизнес. През седмицата пак са до 19 часа. Е, не се ли сещат, че техни клиенти вероятно са хора, които работят и могат да си платят?! Щото само безработните могат да си позволят да се шляят преди 18-19 часа в делнични дни. Много се ядосах, утре имам важно излизане и исках всичко да е перфектно.

Не държа салонът да е луксозен. Просто искам да е чисто, да се работи с нови уреди и да има истински козметици, а не някакви девойки, изкарали двумесечен курс, които да ми разранят краката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1755 -: Юли 29, 2012, 08:04:22 pm »
Ако беше във Варна, щях да ти препоръчам добър козметик и педикюрист/маникюрист, в София не знам.  :blink:

Педикюр мога и сама да си правя в домашни условия, имам за това всички принадлежности, но друго е да релаксираш и някой друг да ти поглези краченцата. А и обичам да се заигравам с кюретата и някой път като прекаля с неистовото белене на кожички, става леле майко - кървави дири навсякъде.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1756 -: Юли 29, 2012, 08:13:56 pm »
Сама мога да си правя всичко, само с кюретата не съм се престрашила. Пък и като нямам ваничка не става същото. Утре имам излизания насам-натам - ще търся салон. Или пак ще си отида на старото място макар че ми е страшно неудобно чак там.

« Отговор #1757 -: Юли 29, 2012, 08:23:06 pm »
Дори не знаех на какво му викате кюрета. Добре, че попитах гуглето. Майко, колко съм зле. ;D
Пробвай с пемза или не знам как му викат на този шуплест камък. Опасността за нараняване е минимална. Негативната страна е, че по пемзата остава мъртва кожа (в порите на камъка), която е идеална среда за размножаване на гъбички и бактерии. Обаче като я понакиснеш в разтвор на вода с Доместос и край с техния мизерен живот. После изплакваш добре с вода и е готова за нова употреба. Пък и можеш да сменяш камъка на няколко месеца.
През няколко дни под душа използвам пемза за петите и после мажа стъпалата с крем. Така кожата не загрубява.
Сама си правя педикюр, маникюр, депилация, прически и т.н. Открих, че ако искаш нещо да е както трябва, трябва да си го направиш сам.

« Отговор #1758 -: Юли 29, 2012, 08:34:42 pm »
Дори не знаех на какво му викате кюрета. Добре, че попитах гуглето. Майко, колко съм зле. ;D
Пробвай с пемза или не знам как му викат на този шуплест камък. Опасността за нараняване е минимална. Негативната страна е, че по пемзата остава мъртва кожа (в порите на камъка), която е идеална среда за размножаване на гъбички и бактерии. Обаче като я понакиснеш в разтвор на вода с Доместос и край с техния мизерен живот. После изплакваш добре с вода и е готова за нова употреба. Пък и можеш да сменяш камъка на няколко месеца.
През няколко дни под душа използвам пемза за петите и после мажа стъпалата с крем. Така кожата не загрубява.
Сама си правя педикюр, маникюр, депилация, прически и т.н. Открих, че ако искаш нещо да е както трябва, трябва да си го направиш сам.

С пемза не е препоръчително, така загрубява кожата. Прави се само с пила и после мажеш крем. Иначе и аз обичам сама да се грижа за повечето неща, мен това ме разтоварва. Но за педикюр си трябва специално оборудване, а аз нямам такова. С депилацията съм си наумила кардинално и завинаги да реша въпроса като опитам с лазер. Имам колежка, която е опитвала и от години не се занимава с обезкосмяване - просто няма никъде. Ама се чудя дали все пак не е вредно...това си е лазер.

« Отговор #1759 -: Юли 29, 2012, 08:48:45 pm »
Ако смяташ, че е така, пробвай с ексфолиант за пети, но нямам опит и нито мога да препоръчам добра марка, нито да кажа дали действа и в каква степен.
Вярно е, че е пемзата, особено в комбинация със сапун, изсушава петите. Затова е кремът. Няма как, лятото е сезонът на отворените обувки. Трябва всеки ден да се слага крем на петите, иначе кожата губи еластичността си и се пука повече.