Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299897 Прегледи
Re: Дърдорилня 2
« Отговор #1760 -: Юли 29, 2012, 08:57:37 pm »
Направо търси салон, където предлагат рибен педикюр :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1761 -: Юли 29, 2012, 09:02:10 pm »
Мирабела, не си само ти-научих нова думичка :)

« Отговор #1762 -: Юли 29, 2012, 09:04:37 pm »
Направо търси салон, където предлагат рибен педикюр :blink:

За това с рибите са ми казвали, че е страхотно, но малко ме е страх. Същият ефект ли имат като кюрета и пила?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1763 -: Юли 29, 2012, 10:13:07 pm »
Не съм ходила, не мога да споделя лични впечатления.
Но моя близка редовно ходи на педикюр с рибки, видимият ефект е страхотен. Усещането било приятно, тя има стелиум в скорпион.

Аз моя си го правя сама в нас всяка седмица, даже днес на двора в най-големия пек, но със слънчева вода и на тревата ;D Ще напиша накратко как действам, ако случайно не намериш подходящ салон ;D

Пълня едно синьо легенче със слънчева вода, на дъното поставям малка хавлиена кърпа, за да не се хлъзга, няколко резена лимон и соли за крака. Държа си краката така 20-30 мин. След това използвам пила за пети. Поливам си краката отново със слънчева вода и продължавам с оформянето на ноктите...
И след това задължително обилно крем, в последно време използвам лекия хидратиращ крем Здраве, много ми допада и колкото и топло да е слагам чорапки, поне за 10 мин., докато попие добре крема.

Ако кожата е по-суха ползвай ексфолианта, който ползваш за тяло или си направи домашен с кафява захар, мъничко какао, захтин...

ПП. Много трудно падат с лакочистител лаковете на Флормар с по-интензивен цвят, напр. кораловите, затова днес устенових, че вместо памучен тампон е по-добре да се използва кухненска хартия прегъната на 4 ;D

« Отговор #1764 -: Юли 30, 2012, 08:39:50 pm »
Мерси, Романтика - правя нещо такова веднъж седмично, но на месец-месец и половина имам нужда и от по-сериозна грижа. Това със слънчевата вода и тревата е страхотно, иска ми се и аз да имах двор и да можех да го правя навън. То си е домашно СПА :blink:
Снощи след дълго разглеждане из интернет си избрах салон и днес отидох. Останах страшно доволна. Попаднах на много мило, внимателно и умно момиче, което имаше и медицинско образование, а не само курс за прически и лакиране, както е в повечето салони. Мястото беше чисто, поддържано с нова апаратура, но не е супер лъскаво. Много ме впечатли, че там не работят жени с обичайния за козметичките и фризьорките манталитет. Нямаше от "онези" женски списания. Имаше списание "Осем" и енциклопедия с цитати на успели жени - писатели, политици и т.н.
Не ми се наложи да слушам за манджи, съпрузи и дрехи. С момичето, което се занимава с мен, си говорихме за неща, които дори не са повърхностни. Салонът е на Орлов мост, ако някой се интересува ще му дам координати. Аз само исках да се похваля, че намерих, каквото търсех и дори очакванията ми бяха надхвърлени. Радвам се, че си открих моето място за процедури:)
« Последна редакция: Юли 30, 2012, 09:38:10 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1765 -: Август 04, 2012, 02:06:52 pm »
Може ли да ми препоръчате марка бойлер ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1766 -: Август 04, 2012, 02:22:47 pm »
Може ли да ми препоръчате марка бойлер ?

Те май се са чак толкова много марките.

От българските Елдом не са лоши, от вносните - Gorenje.

За Теси, Матев и Дипломат не мога да се изкажа, не сме имали вкъщи такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1767 -: Септември 14, 2012, 07:05:20 am »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1768 -: Септември 29, 2012, 05:08:29 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1769 -: Септември 29, 2012, 11:54:05 pm »
Ooops!

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1770 -: Октомври 22, 2012, 08:53:11 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #1771 -: Октомври 24, 2012, 08:56:56 am »
Пробвах нещо :)

« Отговор #1772 -: Октомври 30, 2012, 07:56:09 pm »
 ;D

« Последна редакция: Октомври 30, 2012, 08:11:43 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1773 -: Октомври 30, 2012, 08:55:55 pm »
Цитат

Хахах, много точно попадение, ще го запазя за точното място.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1774 -: Октомври 31, 2012, 07:19:07 am »
Просто не можах да се сдържа!  ;D
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5248511

Същата преди известно не беше ли алармирала, че е била отвлечена от въпросния бизнесмен?

А сега е омъжена за него и е станала Мисис Русия.

Егаси лицемерието, егаси чудото.  ;D ;D

ПП. А как се е класирала в Русия въобще не е ясно, там такива крокодили не поглеждат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1775 -: Октомври 31, 2012, 05:31:43 pm »
То и тука не поглеждат, ама виж я на-мис(ис)
Баща й ходеше по всички медии да я защитава колко е умна и красива

« Отговор #1776 -: Ноември 01, 2012, 10:17:34 am »

"Един народ, който има съзнание, култура, писменост, наука, непременно ще има светла и трайна бъднина"!
~Васил Друмев

"История славянобългарска" - http://istoriata.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1777 -: Ноември 01, 2012, 01:46:43 pm »
Честит празник!

И нещо забавно от мен  ;D: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5253331

Цитат
Мистерията с петима френски парашутисти, приземили се в нива в землището на плевенското село Коиловци започна да се изяснява след публикации във френски медии.

В нощта на 15 срещу 16 октомври близо до село Коиловци, край град Плевен, петима френски военни са били нападнати от местни жители, тъй като са били помислени за роми крадци.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1778 -: Ноември 08, 2012, 12:01:31 am »
Къде изчезнаха истинските жени в България ;D

Седиш с приятелките си и се вайкаш: “Казват, че истинските мъже не са изчезнали, а са при истинските жени. Добре де, аз съм истинска жена, защо тогава все не срещам принца?”

Е, кукло, както би те посъветвал Иво Сиромахов, за какво ти е да чакаш принца, когато можеш да се задоволиш и с футболист! Защото, кукло, едно е да имаш цици, съвсем друго е да си истинска жена! Втората се отличава с това...

Очарованието на истинската жена извира от маниерите й, а не от чантата и обувките!

Истинската жена е жена от класа, а не с S-класа!

Истинската жена винаги изглежда скъпо, независимо колко евтини са дрехите й!

Истинската жена не е садист! Тя никога не би затворила малко кученце в дамската си чанта!

Истинската жена знае, че истински мъж може да е колкото богаташът с вила в Индонезия, толкова и дюнерджията пред блока!

Истинската жена знае също, че „мъжество” не се пише с шест нули отзад!

Истинската жена никога, абсолютно никога не се пита къде е изчезнал истинският мъж, защото той най-вероятно спи в леглото й!

Истинската жена не се пъне да бъде силна жена, защото осъзнава какво губене на време и усилия е това, когато отлично се справя да е просто Жена!

Истинската жена не отделя часове от времето си, за да пише на шльокавица за достойнствата и качествата си във Facebook. Тя е наясно, че ако наистина ги притежава, те ще са очевадни, а не обясними! Още пък по-малко трудно четими!

Истинската жена е убедена, че сексапилът не е оправдание за невежеството и неграмотността! Всъщност за нея сексапилът дори не е качество, а въпрос на гледна точка!

Разликата между кифлата и истинската жена е, че първата е лоша китайска имитация на втората! С фабрични дефекти!

И отново за разлика от кифлата, усмивката на истинската жена е красива, защото никога не увисва… от силикона!

Уви, истинските жени в България са на изчезване! Ние ги убихме... в момента, в който ги провъзгласихме за „Пичове”!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1779 -: Ноември 11, 2012, 10:53:07 am »
Къде ви изчезна Марая? :blink: