Мерси, Романтика - правя нещо такова веднъж седмично, но на месец-месец и половина имам нужда и от по-сериозна грижа. Това със слънчевата вода и тревата е страхотно, иска ми се и аз да имах двор и да можех да го правя навън. То си е домашно СПА :blink:
Снощи след дълго разглеждане из интернет си избрах салон и днес отидох. Останах страшно доволна. Попаднах на много мило, внимателно и умно момиче, което имаше и медицинско образование, а не само курс за прически и лакиране, както е в повечето салони. Мястото беше чисто, поддържано с нова апаратура, но не е супер лъскаво. Много ме впечатли, че там не работят жени с обичайния за козметичките и фризьорките манталитет. Нямаше от "онези" женски списания. Имаше списание "Осем" и енциклопедия с цитати на успели жени - писатели, политици и т.н.
Не ми се наложи да слушам за манджи, съпрузи и дрехи. С момичето, което се занимава с мен, си говорихме за неща, които дори не са повърхностни. Салонът е на Орлов мост, ако някой се интересува ще му дам координати. Аз само исках да се похваля, че намерих, каквото търсех и дори очакванията ми бяха надхвърлени. Радвам се, че си открих моето място за процедури:)