Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116187 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Карта на първата среща
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2011, 09:32:37 pm »
мислех че става въпрос за мен,извинявайте.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Февруари 17, 2011, 09:34:31 pm »
И в тази карта има силна емоция , още повече упр. на 5-ти е в 8-ми...Сексуални флуиди и намерения намирисвам... ;D
Така ли е Милки? :rolleyes:
управителя на пети в 6ти :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2011, 09:51:33 pm »
Ако става въпрос за интимна връзка - уау, много експлозивна и страстна. Управителя на 5дом е в 8, упр.8дом в съвпад с Уран, упр.7дом в 8дом, Венера в Скорпион, а Марс в 8дом и ще направи съвпад с Плутон.
Луната като сигнификатор на събитието: квадрат с Венера, тригон Сатурн, секстил Слънце и накрая съвпад с Нептун. Май не е много обещаващо в дългосрочен план  :thinking:
Трябва и другите сигнификатори да се проследят: Слънцето последно ще направи секстил с Нептун (пак Нептун), Марс секстил с Уран, а Венера квадрат с Нептун (пак Нептун). Внезапно прекратяване следствие на отпадане на илюзиите?

Марая, кажи какво е положението?

За картата на Марая е написаното.

Връзката старира странно и нетипично! Връзката е свързана с Уран- интернет. Беше игра на думи , после някакво странно търсене на *него* , а откриване на себе си...,постигна дълбочина , която беше плашеща за мен...И беше съвсем реално да бъде реализирана по някакъв начин и в реала....
Избирах часове , исках да я осъществя по-рано с оглед на синастричната карта , която си е плашеща... ;D , но това не зависеше от мен...,човека не е фен на астрологията...Датата я избра той...,часа беше просто случайност....
Първоначално усетих , че сякаш съм била с него от години.... :blink: После усетих , че на моменти думите са излишни....Говореха очите.... :-[ :blink:...Не говореха , а сякаш шепнеха ...после крещяха....
Не става дума за чисто физически отношения , а нещо много по дълбоко и сложно.....Усещане за съдбовност...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2011, 09:52:45 pm »
мислех че става въпрос за мен,извинявайте.

Съуправителя е в 8-ми...,знака е интерсептиран...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2011, 10:08:40 pm »
Не можахме да се разберем,но нищо ;)Ако някой реши да погледне мойта карта,ще се радвам.
А на теб ти желая хубави преживявания с този човек,ако е рекъл Господ :wub: :wub: :wub: :wub:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #25 -: Февруари 17, 2011, 10:09:06 pm »
Марая, много показателна е картата за случилото се. Ще взема да се задълбоча в елективната астрология.
Но тази връзка не е за баналното и сиво ежедневие. Нептун може да я извиси на по-високо ниво, А Плутон да я задълбочи.
Харесвам такива връзки - страст и драматизъм, еееех :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Февруари 17, 2011, 10:18:25 pm »
Марая, картата на първата среща винаги съм я разглеждала в едно с наталната /синастрия/. От там се вижда какъв тип връзка имаме, както и дали тази връзка е съдбовна.

Би ли си сложила синастрията с деня на първата ти среща?

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 17, 2011, 10:19:09 pm »
Марая, много показателна е картата за случилото се. Ще взема да се задълбоча в елективната астрология.
Но тази връзка не е за баналното и сиво ежедневие. Нептун може да я извиси на по-високо ниво, А Плутон да я задълбочи.
Харесвам такива връзки - страст и драматизъм, еееех :)

Нямам намерение да я вкарвам в рамките на Сатурновото време... ;D....Търся я по Нептун...искам да се слее в безвремието ,да има силата на Плутон и да трансформира всичко ненужно по пътя си.... ;D
Драматизъм няма , макар ,че не е излишен.... ;D , но има усещане за фатализъм.... :rolleyes: , пак работа на Плутон...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Февруари 17, 2011, 10:38:49 pm »
Кажете какво ви се набива на очи моля :blink:

Милки, това работна среща ли е или заформила се покрай професионалните изяви?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 17, 2011, 10:46:35 pm »
Марая, картата на първата среща винаги съм я разглеждала в едно с наталната /синастрия/. От там се вижда какъв тип връзка имаме, както и дали тази връзка е съдбовна.

Би ли си сложила синастрията с деня на първата ти среща?

С удоволствие.....

*

Divna

• 2478
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2011, 11:46:30 pm »
Марая, в деня на срещата е засегната нодалната ос от Плутон /куинконкс със СЛВ/.
Като цяло важните връзки за теб са партньорските /нодална ос по оста 1/7/. Управителят на СЛВ е Меркурий, който лежи върху ЮЛВ, затова и тази планета е от особено значение в радикса ти /но ти знаеш добре това/.
Гледайки картата на събитието мога напълно да се съглася с Тадж, според който, за да влезе човек в живота ни, то определено трябва да е задействана нодалната ос или управителите й. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2011, 11:49:52 pm »
Марая, в деня на срещата е засегната нодалната ос от Плутон /куинконкс със СЛВ/.
Като цяло важните връзки за теб са партньорските /нодална ос по оста 1/7/. Управителят на СЛВ е Меркурий, който лежи върху ЮЛВ, затова и тази планета е от особено значение в радикса ти /но ти знаеш добре това/.
Гледайки картата на събитието мога напълно да се съглася с Тадж, според който, за да влезе човек в живота ни, то определено трябва да е задействана нодалната ос или управителите й. 

Да! Точно така....,нодалната ос индикира важните събития....
В другата карта , нодалната ос е засегната от Плутон....и меркурий...,последния е в точен съвпад , при плуто орбиса е около 2*... ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Февруари 18, 2011, 01:12:49 am »
и аз пускам карта. кофтито е че не помня точно и е възможно дори датата да не е вярна :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Февруари 18, 2011, 03:25:56 am »

Запознанство в работата :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 18, 2011, 03:34:40 am »

Запознанство в работата :rolleyes:

Венера в 6-ти , а интерсептирания скорпион с марс в 8-ми... ;D :P , леки сексуални искри.... :rolleyes: и намерения...
Милки! На мушката ти е , остава да извадиш пушката... ;D :P ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Февруари 18, 2011, 03:43:19 am »
Много интересно :-\ Аз не виждам да е интерсептиран скорпион,по скоро везни 4 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Февруари 18, 2011, 03:46:58 am »

Управителя на 5-ти в тази карта ВЕНЕРА ИЛИ МАРС Е? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Февруари 18, 2011, 03:59:27 am »

Плутон :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Февруари 18, 2011, 04:01:36 am »

Плутон :blink:

Приемам Марс , а не Плутон....,приемам го като естествен сигнификатор на сексуалната връзка....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Февруари 18, 2011, 04:07:54 am »
Благодаря,значи смятате че има секс флуиди :lol: