Стела, честно казано, не разбрах къде видя Плутоновия акцент - но е така. Между другото ей сега гледам, че неговия мидпойнт Плутон/Венера е в точен съвпад с моята Венера. А иначе в синастрията ми с него, Плутоновия акцент го има. На за срещата до сега не бях се замисляла - само виждам, че има силен Урански акцент и че асц.на срещата съвпада с моята Луна, а Уран с моя СЛВ - до сега това ми е убягвало, щото гледах обратно картите - и тогава ми се набиваше на очи, че транз. Венера е в съвпад с моя АСЦ откъм 12-дом, а в синастрията ни неговия Асц е в съвпад с моята Венера.....Та за тази първа среща - очите му ми направиха странно впечатление, тръгвахме на път и той беше шофьора, а аз седнах отпред като дама.....След 4 месеца разбрах, че съм се влюбила неусетно. Има продължение....
Мисля, че някъде съм поствала тези карти вече, но хайде да се повторя пак - ще постна картата и на другата си 1 среща с човека, когото обичах твърде дълго...Та тези карти на 1-те срещи, по някакъв начин аспектират кармичната ми обвързаност с тези двама мъже...акцентираният елемент в транзитните карти с моята е обикновено акцентиран и в синастрията ми с тези господа....