Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116195 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Карта на първата среща
« Отговор #40 -: Февруари 18, 2011, 04:10:19 am »
Благодаря,значи смятате че има секс флуиди :lol:

От твоя страна е сигурно....,Венера е в точен съвпад с Плутон , знака е козирог...Ти го виждаш като сигурен и стабилен мъж... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #41 -: Февруари 18, 2011, 04:13:30 am »

От твоя страна е сигурно....,Венера е в точен съвпад с Плутон , знака е козирог...Ти го виждаш като сигурен и стабилен мъж... :blink:
Да,имал 3 деца :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 18, 2011, 04:14:08 am »
и аз пускам карта. кофтито е че не помня точно и е възможно дори датата да не е вярна :-[

Уоу, заточена Венера в Овен. А ако е било малко по-рано, Марс е бил на трон в Овен. Много силна огнена връзка, но предполагам, че инизиаторът е бил мъжа, а срещата се е състояла малко по-рано.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #43 -: Февруари 18, 2011, 01:39:31 pm »

Това е карта на моя първа среща.
Часът има вероятност да е с 10 мин. по-късно,но това не променя особено нещата.
Тао-квадрата е намерил къде да застане.. ;D
Нещо интересно забелязвам ...Луната неизменно е в Риби при по-съществени и значими събития при нас..  :rolleyes:
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 02:19:07 pm от Mims »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #44 -: Февруари 19, 2011, 01:30:02 am »
не е възможно да е била по-рано.

относно венерата, съвпада с наталната ми венера, т.е. срещата е един ден след венериния ми възврат.
връзка няма и не е имало

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Февруари 19, 2011, 01:32:52 am »

Ох Милки...,не ти върви.... :P :wub:
Викаш все неподходящи.... :P :P :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Февруари 19, 2011, 03:52:29 am »

Ох Милки...,не ти върви.... :P :wub:
Викаш все неподходящи.... :P :P :wub:
Защо да не ми върви?
Не съм рекла,не е станало.Но не върви да се впускам в нещо,което ще бъде против мен.Все пак съм от една седмица на това работно място.Не върви да започна да въртя любов.
Аз също имам дете,на мен ерген не ми трябва ;D ;D ;D

Пък и не го срещам често.От онзи ден не съм го виждала.Очи които не се виждат,се забравят ;)

« Отговор #47 -: Февруари 20, 2011, 06:57:58 pm »
  Ще ви постна две карти - едната на първата среща, а другата е синастрична карта на срещата с мен - много интересно. Ако ви се тълкува тълкувайте, мога да ви дам обратна връзка, за да си сверите знанията.

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Февруари 20, 2011, 07:06:49 pm »
не е възможно да е била по-рано.

относно венерата, съвпада с наталната ми венера, т.е. срещата е един ден след венериния ми възврат.
връзка няма и не е имало

А аз помислих, че е имало и не си спомняш точно датата на срещата...затова импровизирах.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Февруари 20, 2011, 07:13:10 pm »
Дейзи, имала си Венерин възврат и Плутонов квадрат, т.е. темата Плутон-Венера, която я има в картата ти се повтаря и мунданно, като засяга и твоята натална карта. Отработила си и квадратурата Венера-Плутон. Това е била ПЛУТОНОВА ВРЪЗКА. Другите аспекти са вече второстепенни на фона на главния.

« Отговор #50 -: Февруари 20, 2011, 08:25:16 pm »
  Стела, честно казано, не разбрах къде видя Плутоновия акцент - но е така. Между другото ей сега гледам, че неговия мидпойнт Плутон/Венера е в точен съвпад с моята Венера. А иначе в синастрията ми с него, Плутоновия акцент го има. На за срещата до сега не бях се замисляла - само виждам, че има силен Урански акцент и че асц.на срещата съвпада с моята Луна, а Уран с моя СЛВ - до сега това ми е убягвало, щото гледах обратно картите - и тогава ми се набиваше на очи, че транз. Венера е в съвпад с моя АСЦ откъм 12-дом, а в синастрията ни неговия Асц е в съвпад с моята Венера.....Та за тази първа среща - очите му ми направиха странно впечатление, тръгвахме на път и той беше шофьора, а аз седнах отпред като дама.....След 4 месеца разбрах, че съм се влюбила неусетно. Има продължение....
   Мисля, че някъде съм поствала тези карти вече, но хайде да се повторя пак - ще постна картата и на другата си 1 среща с човека, когото обичах твърде дълго...Та тези карти на 1-те срещи, по някакъв начин аспектират кармичната ми обвързаност с тези двама мъже...акцентираният елемент в транзитните карти с моята е обикновено акцентиран и в синастрията ми с тези господа....

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Февруари 20, 2011, 09:36:40 pm »
значи връзката е плутоново-уранова. Сега виждам, че в картата на синастрията на първата среща, си поставила твоите планети във външния кръг. Обикновено се прави обратното, но нищо. Ти имаш Венера в скорипион. В картата на първата среща има Плутон опозиция Венера, така, че.....заставам зад написаното. На първо място в йерархията на аспектите са тези на Плутон, после Нептун, после Уран и т.н. затова почвам винаги с Плутон. Но в случая, както казваш урановия акцент е по-силен.

« Отговор #52 -: Февруари 20, 2011, 09:46:38 pm »
  Ааа, не казвам нищо, просто и аз сега го забелязвам като обърнах картите...Но наистина си има  Плутонов акцент /секс например/. С господина все още си поддържаме водолейска връзка /щото не знам как да я нарека/.
На първо място в йерархията на аспектите са тези на Плутон, после Нептун, после Уран и т.н. затова почвам винаги с Плутон. - ей този твой цитат, подкрепя една моя теория, но не съм я доразвила още...... :blink:

« Отговор #53 -: Февруари 20, 2011, 09:56:28 pm »
   Картата от 1992 година е силно показателна - засяга най-проблемната част от моя радикс, връзката с прекъсвания от големи промеждутъци от време, бе прекъсната /надявам се за себе си/, когато мунданно СЛВ направи възврат /1992-2010г./ Изключително Сатурно-Нептунова връзка.....и в крайна сметка Плутонова, защото се трансформирах през цялото това време....

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #54 -: Февруари 20, 2011, 10:08:56 pm »
Ето, една и от мен....страшно ще са ми интересни коментарите ви... :-[

« Отговор #55 -: Февруари 20, 2011, 10:27:30 pm »
  Нептунова - Венерина връзка, ако се съди по най-набиващия се аспект в картата. Единия от двамата в тази връзка има такъв аспект за отработване /не е задължително да е квадрат/, просто връзката ще носи такъв отпечатък, за да може натива да си получи или научи уроците.

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Февруари 20, 2011, 10:46:19 pm »
За картата пусната от ger4o: Прогресивно Слънце съвпад прогресивна Венера при преминаване в друг знак. Цикъл Марс/Венера аспектиран от Нептун, а транзитните Венера/Марс правят съвпад с дирекционен Плутон - големи емоции ще да са били.
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 11:11:36 pm от Asol »

*

missKapriz

« Отговор #57 -: Февруари 20, 2011, 10:49:41 pm »
Герчо,това явна връзка ли е или тайна?Невъзможна любов сякаш

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #58 -: Февруари 20, 2011, 11:02:59 pm »
Така, той има венерино-нептунов квадрат в натала, Дейзи
Да, Асол, големииии емоции....
Солар, беше тайна връзка, но после стана явна....
Какъв заряд има според вас?!

« Отговор #59 -: Февруари 21, 2011, 12:13:11 am »
Много интересна тема, ето и моята карта с точен час е! Синастрия съм правила, но не си спомням нищо в момента, тези дни пак ще гледам синастричната карта.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.