Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116203 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Карта на първата среща
« Отговор #80 -: Февруари 22, 2011, 01:55:23 am »
Дейзи, ако ти е интересно, ще кача и аз картата на срещата с моя човек.. :blink:

отдолу едната е само срещата, а другата я направих като синастрия на срещата с моя натал, така разбрах..или моя натал с транзити, то все същото, нали така, ама понеже вече я направих така.. :-[

нещата знаеш как се развиха, не виждам кое в картата на срещата може да го показва..освен плутон в 12-ти дом??

най- отдолу слагам и неговата карта, наложена с транзитите за срещата..
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 02:07:25 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #81 -: Февруари 22, 2011, 03:44:14 am »
Вижън,извинявай,че се намесвам :blink: но само да попитам от какво значение е или какво показва синастрията между картата на първата среща с наталната карта(в случая твоята)?

Мерси :blink:

И аз ще сложа такава карта,да си кажете мнението. :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 03:56:52 am от Milkyway »

*

Vision

• 3523
« Отговор #82 -: Февруари 22, 2011, 03:57:20 am »
Вижън,извинявай,че се намесвам :blink: но само да попитам от какво значение е или какво показва синастрията между картата на първата среща с наталната карта(в случая твоята)?

така прочетох назад в темата че се е по- добре..днес я зачетох тази тема и реших да дам инфо на Дейзи, защото тя е изследовател и обича да систематизира информацията..и е много точна в анализите.. :blink:

но пишеше да се направят май транзити към натал /може би/..малко съм разсеяна, затова направих натал за момента на срещата и синастрия на този натал с моя..което е много по- сложно, но понякога правя такива, по- сложни неща, които за мен си имат логика, защото така ще запаметя момента на срещата в астро.ком и няма да правя всеки път транзити към наталната си карта..

« Отговор #83 -: Февруари 22, 2011, 05:32:02 pm »

така прочетох назад в темата че се е по- добре..днес я зачетох тази тема и реших да дам инфо на Дейзи, защото тя е изследовател и обича да систематизира информацията..и е много точна в анализите.. :blink:

но пишеше да се направят май транзити към натал /може би/..малко съм разсеяна, затова направих натал за момента на срещата и синастрия на този натал с моя..което е много по- сложно, но понякога правя такива, по- сложни неща, които за мен си имат логика, защото така ще запаметя момента на срещата в астро.ком и няма да правя всеки път транзити към наталната си карта..

И аз така си мисля, че най-точна информация идва от натал + транзит да кажем или + синастрия...
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #84 -: Февруари 23, 2011, 03:39:00 am »
Добре :blink:Понеже живо се заинтересувах от тази тема,да ми кажете,че не можах нещо да разбера.
Какво е добре да се направи?
Карта на първата среща+ натал(по-горе го направих)
Каква друга синастрична карта да направя?

Мерси :blink:

« Отговор #85 -: Февруари 25, 2011, 02:48:15 am »
 :wub:Вижън, поласкана съм. Всъщност виж, твоята карта с транзитите към момента на запознаването - специално виж Вертекса и Антивертекса /съвпадат си - почти/, отделно Слънцето и Нептун отсреща, твоето Слънце срещу Нептун - провокация да бъде разгадан, съвпад на Меркурия с твоя...съвпада на Венерата с твоята, със сигурност това ще остане голямата ти духовна любов. Няма да се разводнявам, само че тази среща за теб е оставила огромен отпечатък, минала си на друго ниво /това щото го знам  :blink:/, ама твоя Юпитер в съвпад със СЛВ, Луната ти в съвпад с Лилит, Селената в съвпад с твоето МС и Сатурн - и тук е засегнат фиксираният кръст, от което се вижда че теорията в това, че когато има застъпен елемент, единия от нативите е с такъв знак е вярна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #86 -: Февруари 25, 2011, 03:14:04 am »
А за моята синастрична карта какво ще кажете? :blink: :blink: ;)

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #87 -: Февруари 25, 2011, 01:40:13 pm »
Това запознанство има ли потенциал да премине в любовна връзка? Аз все още трудно се наемам да коментирам но виждам такава възможност или се лъжа?
http://prikachi.com/images.php?images/848/3022848G.gif

*

Vision

• 3523
« Отговор #88 -: Февруари 26, 2011, 03:35:39 pm »
:wub:Вижън, поласкана съм. Всъщност виж, твоята карта с транзитите към момента на запознаването - специално виж Вертекса и Антивертекса /съвпадат си - почти/, отделно Слънцето и Нептун отсреща, твоето Слънце срещу Нептун - провокация да бъде разгадан, съвпад на Меркурия с твоя...съвпада на Венерата с твоята, със сигурност това ще остане голямата ти духовна любов. Няма да се разводнявам, само че тази среща за теб е оставила огромен отпечатък, минала си на друго ниво /това щото го знам  :blink:/, ама твоя Юпитер в съвпад със СЛВ, Луната ти в съвпад с Лилит, Селената в съвпад с твоето МС и Сатурн - и тук е засегнат фиксираният кръст, от което се вижда че теорията в това, че когато има застъпен елемент, единия от нативите е с такъв знак е вярна.

така е, права си..преди не бях правила картата за срещата с неговия натал..сега забелязвам чак колко много потвърждения има и в нея, но някак са по- мъжки..например на него венера му е у7, а се намира натално в трети дом, както е и в моя натал нептун у7 и се намира в трети..запознахме се в нета и се видяхме същия ден, оказа се, че живеем на няколко спирки, в един квартал.. :blink: в този ден /на запознанство и среща едновременно/ марс му е транзитирал върху наталната венера..венера и слънце са му били в седми дом, близо до к8 вече..тр. луна му е била върху нат. съвпад марс/слв /който се повтаря и в моя натал/..тр. сатурн съвпад вертекс на десц. -нещо трайно..но транзитните домове се въртят бързо..дано да ти помогне за изследванията.. :blink:

а какво мислиш за съвпадите на слв с лична планета и дали това се повтаря и в картата на другия често, както е при нас слв-марс??

*

Asol

• 4140
« Отговор #89 -: Февруари 26, 2011, 04:19:42 pm »
Вижън, може ли да те попитам нещо - брака, кога е сключен - началото, средата на пролетта - нещо около 12 май 2004 да има предложение за брак ?  :thinking: Възможно е да е в периода до есента, подписването е по-вероятно да е към средата на есента или малко по-нататък. Благодаря ти за практическите примери.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 04:28:01 pm от Asol »

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Февруари 26, 2011, 04:47:22 pm »
Вижън, може ли да те попитам нещо - брака, кога е сключен - началото, средата на пролетта - нещо около 12 май 2004 да има предложение за брак ?  :thinking: Възможно е да е в периода до есента, подписването е по-вероятно да е средата на есента. 2004 година е обаче. Благодаря ти за практическите примери.

не сме подписвали брак..той ми предложи четири пъти, но след като говорихме сериозно, решихме че е безмислено, хартията няма да промени нищо..разбира се, главна роля изиграха моите страхове, а на него не му беше толкова важна хартията също..отначало живеехме в тях, може би 8-9 месеца, но майка му е голям тапир и може би точно май месец 2004-та се преместихме в нас..помня, че тогава племенника вече се беше родил /м.окт. 2003 г./ а брат ми снахата още не бяха женени и точно май месец 2004-та г. снахата каза, че иска да кръщава племенника в църква и за целта трябва да сключат граждански брак с брат ми и сключиха, само с кумовете /кумата е сестра и, а кума е най- добрият приятел на брат ми/, освен тах бяхме само аз и моя човек..граждански брак, обяд в ресторант и кой откъде е..като тръгвахме от нас към ритуалната зала той надуши в хола /който иначе не използваме/ миризма на загрят бакелит и понеже нямаше време да гледаме какво е, изключихме само всички бушони и отидохме..след като се върнахме преместихме секцията и видяхме, че кабелите от контактите са били започнали да се стопяват и ако не беше го подушил, щеше всичко да изгори, докато се приберем и заедно мерихме и поправихме цялата ел. инсталация в хола, която беше нещо объркана, а пускаха духалка заради бебето..
да, сега се сетих..по това време той усилено говореше за брак и даже беше проучил как трябват медицински и т.н., но аз някак винаги обръщах нещата на шега..ако с някой съм била близо до брак, това е той, но самата дума брак ме задушава..само като я пиша сега и ме хваща клаустрофобията, камо ли като се заговори.. :-[ започват да ме стягат гърдите, души ме нещо в гърлото..не виждам смисъл в брака- в церемонията, в свидетелството..прекалено голямо значение им отдава човечеството..ако има брак в духовен смисъл, то е като живееш с някого, когото обичаш и той те обича теб..докато е така, значи сте в брак..гражданският брак е институция, която гарантира собственост върху имоти, пари и деца..аз нямам нищо от това, така че брака за мен е безмислен..той също нямаше нищо от това, така че лесно го убедих, че съм права.. :blink: макар че искаше да се оженим и винаги ми казваше ''жена ми'' като ме запознаваше с други хора- ''това е жена ми'' и името ми..иначе пък щеше да е ''съпругата ми еди коя си''..съпруга звучи толкова безлично..''жена ми'' е с чувство за собственост също, но аз нямах против.. :blink:

имам много аргументи против брака.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #91 -: Февруари 26, 2011, 07:26:19 pm »
Вижън, така се чувствах когато гаджето от студентските ми години ми преложи брак.
Гачи нещУ ма Фана за гърлото ..стиска и нИ пущЪ.
И любимият като ми предложи брак не си ударих Д-то от щастие в тавана.
Обаче...с времето го преглътнах това ..с брака ...дето ми беше заседнало в гърлото. Явно такива като нас до Сатурнов възврат хич и да не помислят за семейни гнезда, хладилници, печки и цялата еснафщина съпътстваща тази житейска крачка.
Това трабва да е от опозициите и полуквадратите дето ги има У7-Уран. При теб Нептун и Юпитер трябва нещо да са контузени.

*

Vision

• 3523
« Отговор #92 -: Февруари 26, 2011, 10:51:29 pm »
Вижън, така се чувствах когато гаджето от студентските ми години ми преложи брак.
Гачи нещУ ма Фана за гърлото ..стиска и нИ пущЪ.
И любимият като ми предложи брак не си ударих Д-то от щастие в тавана.
Обаче...с времето го преглътнах това ..с брака ...дето ми беше заседнало в гърлото. Явно такива като нас до Сатурнов възврат хич и да не помислят за семейни гнезда, хладилници, печки и цялата еснафщина съпътстваща тази житейска крачка.
Това трабва да е от опозициите и полуквадратите дето ги има У7-Уран. При теб Нептун и Юпитер трябва нещо да са контузени.

юпитер има квадратура със слънцето и съвпад с нептун..в трети дом са на края на скорпиона и началото на стрелеца..и двамата са управители на десц. риби..нептун има само секстил с плутон, освен съвпада..но аз го срещнах моя човек на 32 г., не ще да е от сатурновия възврат, а си ми е по дифолт..юпитер гледам че е на 46 градуса от уран, но при мен уран е у6, знам че за теб говориш за уран..а, има и квадрат с юнона, ама камънака едва ли отговаря за такива важни неща..точно юнона е за брака, ама толкова ли е силна?? няма да се бракувам аз, щом и майка ми се отказа да ме тормози вече, няма и за кога.. :blink: да мине все пак 2012-та, може да размисля..ако някой има нужда от мен, може да се навия за съжителство някога пак, но за брак едва ли, освен ако не стана милионерка, за да сключа предбрачен договор..обмислям го сега..ще трябва човека винаги да вика и да се радва за победите на Левски, това е задължително условие..сега се подготвям, ще имам гости и ще им пусна мача.. ;D ;D

Само Левски, Оле!!  ;D ;D ;D

« Отговор #93 -: Февруари 27, 2011, 01:55:44 am »
Това запознанство има ли потенциал да премине в любовна връзка? Аз все още трудно се наемам да коментирам но виждам такава възможност или се лъжа?

Първо да те предупредя, че не съм астролог и че освен тази карта можеш да погледнеш и синастрията ви, например (ти знаеш).

На Луната й предстоят доста опозиции по оста AC-DC - с Меркурий, Марс, Нептун и Слънцето. Осите са фиксирани. Сякаш и двамата сте силни характери и никой от вас не иска да отстъпи, а предстоящата връзка ще се нуждае от балансиране. Може да имате чести кавги, избухвания, раздели и после отново да се събирате. Наличието на Венера и Плутон в 5-тия дом ме кара да мисля, че е било силно привличане от самото начало, но предстоящата квадратура на Венера със Сатурн може да вгорчи вкуса на любовта. Такъв аспект може да изисква от вас твърде сериозно отношение към връзката ви от самото начало. Добре, че Венера е в Козирог, та да понесе по-леко Сатурн. Изглежда ми като два остри камъка, които трудно ще мелят брашно заедно, но се привличат силно.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #94 -: Февруари 27, 2011, 02:25:32 am »

Първо да те предупредя, че не съм астролог и че освен тази карта можеш да погледнеш и синастрията ви, например (ти знаеш).

На Луната й предстоят доста опозиции по оста AC-DC - с Меркурий, Марс, Нептун и Слънцето. Осите са фиксирани. Сякаш и двамата сте силни характери и никой от вас не иска да отстъпи, а предстоящата връзка ще се нуждае от балансиране. Може да имате чести кавги, избухвания, раздели и после отново да се събирате. Наличието на Венера и Плутон в 5-тия дом ме кара да мисля, че е било силно привличане от самото начало, но предстоящата квадратура на Венера със Сатурн може да вгорчи вкуса на любовта. Такъв аспект може да изисква от вас твърде сериозно отношение към връзката ви от самото начало. Добре, че Венера е в Козирог, та да понесе по-леко Сатурн. Изглежда ми като два остри камъка, които трудно ще мелят брашно заедно, но се привличат силно.
Благодаря Mirabella, тази луна в 12 дом може ли да се тълкува като тайна връзка и всичките тези опозиции като някаква съпротива на жената. Как мислиш? Луната в лъв според мен трябва да дава шансове за стабилност на евентуална връзка.
Синастрия не мога да направя защото още не знам мъжа кога е роден. По-нататък може би.  Ще споделя.

« Отговор #95 -: Февруари 27, 2011, 02:32:20 am »
Много хубаво го тълкуваш това за 12-тия дом. Тъй като Луната е в 12-тия дом (а не Слънцето), аз щях да си помисля, че жената предпочита тайната връзка. Но ти познаваш ситуацията много по-добре от всеки друг, така че твоето тълкувание е по-вярно... Слънцето е в съвпад с Нептун - може да виждаш мъжа като очарователен, да си омагьосана от него или да ти се струва твърде хлъзгав, неуловим... Да, Луната в Лъв се стреми към стабилност, докато Слънцето във Водолей иска повече свобода и все й бяга по тъча.
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 02:47:14 am от Mirabella »

*

Asol

• 4140
« Отговор #96 -: Февруари 27, 2011, 06:49:32 pm »
Вижън, подписването е въпрос на личен избор, но това не променя факта, че по това време си срещнала важен за теб човек, което пък е в синхрон с тенденциите в динамиката на натала ти. Такива карти също съм разглеждала, при които има показатели за сериозно обвързване, а хората живеят на семейни начала. Астрологията при теб, а и не само работи. Нищо ново под Слънцето.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #97 -: Февруари 27, 2011, 06:54:38 pm »
Астрологията при теб, а и не само работи. Нищо ново под Слънцето.

Това като официално изявление ли да го приемам.  :rolf:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Февруари 27, 2011, 07:04:25 pm »
Такива карти също съм разглеждала, при които има показатели за сериозно обвързване, а хората живеят на семейни начала.

И при мен дирекционният съвпад на Венера с ДС през 2004/2005 даде начало на дълготрайна връзка, а някои ми прогнозираха сватба тогава.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #99 -: Февруари 27, 2011, 11:32:22 pm »
Вижън, подписването е въпрос на личен избор, но това не променя факта, че по това време си срещнала важен за теб човек, което пък е в синхрон с тенденциите в динамиката на натала ти. Такива карти също съм разглеждала, при които има показатели за сериозно обвързване, а хората живеят на семейни начала. Астрологията при теб, а и не само работи. Нищо ново под Слънцето.

тук ставаше въпрос за минало време, когато съм била неграмотна астрологически в много по- голяма степен, отколкото съм сега..значи е 'работила' спонтанно, като природно бедствие, по посоката на най- малкото съпротивление, сега вече няма да може да работи винаги така..
ти какво- при теб не работи ли??..манипулираш ли я??  ;) какво правиш, за да промениш курса и- с мисъл ли само материализираш, или правиш и нещо материално.. :blink: