Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116176 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Карта на първата среща
« Отговор #140 -: Март 17, 2011, 04:41:09 am »
Имам среща с един човек утре по работа. Аз днес му се обадих и това ни беше първият разговор.Може ли да се каже, че това е карта на "първата среща" един вид нашите отношения ще се определят от картата, когато съм му се обадила, а не когато ще се видим за пръв път.

Интересен въпрос, Аурорче.
Мислила съм по него, но в размислите си доникъде не стигнах...
И аз се чудя дали за карта на първата "среща" се смята първото "потърсване" (ако отношенията започват първоначално във виртуала) или първата реална среща. В интерес на истината, понякога по-работеща ми се струва картата на първия контакт, независимо дали се случва в реала или виртуала. При мен работят тези карти и са много показателни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #141 -: Март 17, 2011, 04:44:26 am »
Аз бих отчела само реалния. Тогава, когато очите се срещнат.

Точно утре ли намери луната да е без курс???  :-X Имам две много важни срещи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Март 17, 2011, 04:58:20 am »

И аз така...ужас...просто ужас.... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #143 -: Март 17, 2011, 05:10:35 am »
Утре вечерта ще направя сводка и ще знаем дали оЧтУ или тИлИфона е с приоритет  ;) :blink:
И аз все си мисля, че момента на първи контакт независимо от обстоятелствата е ключов, но да видим.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Март 17, 2011, 03:37:43 pm »
И двете са важни. При обаждането инициативата е в твои ръце и ще покаже ти с какви намерения си тръгнала, както и неговата реакция, какво правите и ще правите евентуално след ало-ало, но на следващия ден как ще протече самата среща, както и занапред, той вече е подготвен за нея, идва с определена нагласа. Особено, ако по време на нея предстои да се решава нещо, касаещо бъдещето, от значение е. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #145 -: Март 18, 2011, 01:04:58 am »
Утре вечерта ще направя сводка и ще знаем дали оЧтУ или тИлИфона е с приоритет  ;) :blink:

Днес се срещнах с човека. Изглежда отношенията ни имат бъдеще и мисля, че от моя страна е добър избор  :blink:
Срещата започна с други двама човека. Той се включи на финала :blink: Беше по-скоро информативна за тях.

И двете са важни. При обаждането инициативата е в твои ръце и ще покаже ти с какви намерения си тръгнала......................................................но на следващия ден как ще протече самата среща, както и занапред, той вече е подготвен за нея, идва с определена нагласа.
Съни, това, което казваш има мнооого резон  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #146 -: Март 18, 2011, 01:32:01 am »
този въпрос ми  е малко като : кое е по - важно дали зачеването или раждането  ( като карта ) или пък при раждането проплакването или подаването :blink: :lol: .. много важно, че е без курс, но гледай на следващата да не е в "безтегловност" :P  ето в такъв момент строго се придържам към вярванията на езотеричните ченалинги, че луната била сурогат и няма значение за земята  ;D и събитията щото била "менте" небесно тяло
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #147 -: Март 18, 2011, 01:58:59 am »
......ето в такъв момент строго се придържам към вярванията на езотеричните ченалинги, че луната била сурогат и няма значение за земята  ;D и събитията щото била "менте" небесно тяло

:haha:

« Отговор #148 -: Март 18, 2011, 03:24:32 am »
Да сложа и аз карта на една първа среща за упражнение. Мисля, че картата е много показателна. У мен се заформиха силни чувства към обекта, както се пее в една песен "no es amor, es un obsesion...". Първо лятах в небесата, той подклаждаше чувствата ми. После паднах от високо - момчето си имало вече друга и не е бил сметнал за необходимо да ми го каже. До последно мълчеше по въпроса.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #149 -: Март 18, 2011, 04:39:41 am »
Айде кажете,ще го бъде ли? :-[
Това е синастрия между мойта карта и картата на първата среща.

Може ли да се предвиди развоя на една карта на първата среща,когато се следят транзитите?
Дали ще има някаква развръзка или събитие?
« Последна редакция: Март 18, 2011, 04:54:49 am от Milkyway »

« Отговор #150 -: Март 19, 2011, 02:34:12 am »
  За реално развитие - честно казано не вярвам, може да продължи като връзка по-скоро във виртуала, защото ще ви делят разстояния, постоянни пътувания или разминавки във времето.

*

Divna

• 2478
« Отговор #151 -: Март 19, 2011, 02:45:55 am »
Милки, къде беше първата среща? На работното място ли? Венера в съвпад с Юпитера ти и двете планети в 6ти дом на работна среща ми прилича.  ;)  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #152 -: Март 19, 2011, 03:35:51 am »
Милки, къде беше първата среща? На работното място ли? Венера в съвпад с Юпитера ти и двете планети в 6ти дом на работна среща ми прилича.  ;)  :blink:
Да разбира се,в работата :blink:
Но искам да попитам и Дейзи.Защо смяташ ,че ще бъде виртуална? По кои домове и аспекти визираш?

честно казано, с него изобщо не комуникираме виртуално.Дори си нямаме интернетните контакти и телефонните ,даже :blink:
Ако изобщо е ставало дума за моята карта.

Въпреки,че Дейзи имаш някакво право .
Ето например ,два дни имам чувството че ме отбягва(а това може да не е така).
Аз го виждам,а той като че ли не ме вижда,има някакво разминаване.Или се прави ,че не ме вижда.
А преди тези два дни,така хубаво си разговаряхме,смяхме и...изведнъж,пълна студенина.
Възможно е просто ,аз нещо да си въобразявам :( :-\
Кои аспекти показват разминаването,моля те ми кажи.

И нещо друго да ви споделя,прогресивната ми луна още е във везни,а аз имам усещането че вече е в скорпион...толкова дълбоки и странни са ми чувствата и усещанията :unsure:
« Последна редакция: Март 19, 2011, 03:40:11 am от Milkyway »

« Отговор #153 -: Март 19, 2011, 08:10:35 pm »
  Милки, картата, като че ли сочи повече твоето желание за някакво развитие, щях да го пиша, но напоследък се усещам, че съм много рязка и за да не те стресна. Та и това исках да кажа - повече в сферата на фантазиите и мечтите - там е работата, че нещата които ги видя от пръв поглед, от втори вече не ги виждам. Направи ми впечатление, съвпада на Вертекса на тр.карта с товя Нептун, аспектите на Уран - не ми харесаха, за мен специално....за това първо съм подхвърлила, че ще е във виртуала, а в последствие разминавките. Щото при Уран няма нищо сигурно, когато на тебе ти се иска - на него няма да му се иска и обратно...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #154 -: Март 19, 2011, 09:04:47 pm »
Така е Дейзи :blink:
Дали за съжаление или за радост- това е положението.
Колко много съм преживяла.....и това ли няма да мога??? :blink:
Важното е да сме живи и здрави!

П.С. Междо другото,глупост или не...току що му отправих предложение за приятелство във фейсбук ;D ;D ;D ;D
Голяма съм гъска....не трябваше май ;) :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #155 -: Март 19, 2011, 09:22:29 pm »

С курс или без курс, срещите ми минаха много добре.  :blink:

Марая и Аурора, при вас как беше?

« Отговор #156 -: Март 19, 2011, 10:11:52 pm »

С курс или без курс, срещите ми минаха много добре.  :blink:

Марая и Аурора, при вас как беше?

Моята мина много добре, но трябва да проуча кава "цена" ще платя, ако предприема действие, за което са ми нужни допълнителни проучвания. Вероятно следващата седмица ще имам по-голяма яснота как ще действам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #157 -: Март 19, 2011, 10:16:36 pm »
Благодаря Аурора, че сподели!  :kissd:

И моите 2 срещи минаха добре. Резултатът от едната вече е на лице, а от другата, крайния резултат ще го разбера по-късно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #158 -: Март 19, 2011, 11:22:36 pm »
Емоционална с творчески елемент. От типа - добрия късмет се случва без да го очакваш. По-интересното е как е синастрията между твоята натална и тази карта.

*

holanda

« Отговор #159 -: Март 19, 2011, 11:29:58 pm »
По-интересното е как е синастрията между твоята натална и тази карта.

сега ще направя.Нали може ... :confuse3: