Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116163 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: Карта на първата среща
« Отговор #480 -: Август 04, 2012, 10:40:45 am »
Libra,

Мисля, че ще се разбирате  :blink: . Сигнификаторите ви образуват само добри аспекти помежду си .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #481 -: Август 04, 2012, 05:55:15 pm »
Libra,

Мисля, че ще се разбирате  :blink: . Сигнификаторите ви образуват само добри аспекти помежду си .

Благодаря за отговора. И аз така си мислех, но уви...Хах ;)... Днес ми каза, че иска утре да си вървя. Постоянно е изнервен и неспокоен, пие антидепресанти, каза, че е направил грешка, че ме е поканил, извини ми се, дори иска да ми плати пътните, хъх... Просто бил отчаян, както отчаяна съм била и аз след като си вкарах филма, че съм забременяла, а Близначкото от 2 седмици и повече не съм го чувала, затваря ми телефона, не отговаря на смс-и и съобщения, и не знам какво се случва с него. Иначе хорарната карта добре го описва, това момче е зодия Лъв, управлява се от Слънцето, но е ...по-тъжен и депресиран и от мен. Мислех, че ще се радва, че съм при него, но твърди, че иска да остане сам, както и че не е в състояние да живее с някой друг. От това следва, че трябва да си потърся друга квартира или някого, с което да си поделим такава.  :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #482 -: Август 04, 2012, 07:09:27 pm »
В интерес на истината в картата не се вижда подобен развой на събитията, нито сигнификаторите му подсказват за това състояние  ;) - странно развитие/хем те кани, хем те отпраща/ . От друга страна обаче никой себеуважаващ се мъж не би понесъл да бъде видян в подобно състояние и още повече да бъде съжаляван и при фактът че е и Лъв .

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #483 -: Август 04, 2012, 10:43:41 pm »
В интерес на истината в картата не се вижда подобен развой на събитията, нито сигнификаторите му подсказват за това състояние  ;) - странно развитие/хем те кани, хем те отпраща/ . От друга страна обаче никой себеуважаващ се мъж не би понесъл да бъде видян в подобно състояние и още повече да бъде съжаляван и при фактът че е и Лъв .

Сатурн в момента се намира върху Луната му и донякъде го разбирам. Хах, дори и да ми каза да си вървя, той се старае да не бъде груб, и при други обстоятелства бихме се разбирали чудесно, днес си поговорихме, споделяхме си и се държахме за ръце. Досега май не съм възприемала някой мъж по този начин - близък като приятел, на който мога да доверя всичко. Разбирам, че не му е леко.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #484 -: Август 05, 2012, 12:50:22 pm »
Как ви се струва тази среща (мина вече)? Има ли перспектива за нещо по-сериозно според вас? Благодаря.  :blink:
« Последна редакция: Август 05, 2012, 12:54:27 pm от Ronia »

« Отговор #485 -: Август 05, 2012, 08:12:28 pm »
Дано греша. Не мисля, че може да се очаква сериозно развитие от тази карта. За по-обстоен анализ огледай синастрията ви.

Липсват основните аспекти, които се сочат като двигатели на положително развитие. Няма мажорен аспект между управителите на оста АС/DC. Ако броим квинкокса за мажорен аспект, е възможно развтие на отношенията ви за кратко и след това те да прекъснат поради липса на достатъчен взаимен интерес.

Ако вземем Луна и Венера за теб (жената) и Слънце и Марс за него (мъжа), имаме следните аспекти:
- сходяща квадратура Луна/Слънце, която може да показва несъвместимост, различни нагласи, желания; той може да е по-игривият, закачливият, палавият, несериозният, докато ти си по-отдадена на романтиката, мечтателна; Луна във 2-рия дом търси сигурност и закрила, докато Слънце в 6-тия може да е прекалено заето с ежедневните и служебните си задачи, за да обърне достатъчно внимание на Луната. Луна в Риби може да възприема близнашкото Слънце като твърде студено и рационално;
- сходяща квадратура между Луна и Венера може да показва, че няма да останеш доволна от развитието на отношенията ви; също е възможно да не си наясно какво точно искаш от тези отношения. Неговите сигнификатори пък излизат от скорошна квадратура - той също е нерешителен, неуверен какво търси и желае;
- липсва сходящ аспект между Венера и Марс, те излизат от квадратура - сексуалната съвместимост е под въпрос; привличане има, но не изглежда да протича гладко; с предстоящата опозиция Луна/Марс може да нарани чувствата ти, като не ти даде сигурността, която търсиш у него;
- Венера в 5-тия дом е ретроградна и се отдалечева от Слънцето - в първия момент си го харесала доста, но в последствие тези първи впечатления може да са избледнели и да промениш мнението си.
« Последна редакция: Август 08, 2012, 07:39:42 am от Mirabella »

« Отговор #486 -: Август 05, 2012, 08:27:12 pm »
Здравейте,днес стана една среща между мен и мъж,когото от година не съм виждала.момъкът е много готин-миналата година по това време бяхме заедно като колеги катерачи в Алпите,приплмнаха искри,но като че повече от адреналина,там си и остана-не си рзменихме координати -нищо,само се гледахме и флиртувахме...не се предполагаше да се срещнем повече,но днес една приятелка ме помоли да се качим до Вихрен...и там се засякохме с господина...той ме позна и по пътя и ми каза-чакам те горе на пикник ;),помислих ,че се майтапи,обаче като се качих -наистина беше спретнал нещо подобно...много интимно и мило ми стана-погледнах си часовника-14.01...поговорихме и той ми каза,че иска да се виждаме и,че още в Алпите искал да ми предложи но не се решил, аз се притеснявам-кака съм му с 4 години..та мислите ли,че ще се получи-интерсна ми е гледната точка на звездите :P....тъй или инак ще се видим след седмица ,но ще се радвам да споделите мнение
ps.извинете ,бях объркала картата сега я поправих
« Последна редакция: Август 05, 2012, 08:43:03 pm от MariBel »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #487 -: Август 05, 2012, 09:47:54 pm »
Дано греша. Не мисля, че може да се очаква сериозно развитие от тази карта. За по-обстоен анализ огледай синастрията ви.

Липсват основните аспекти, които се сочат като двигатели на положително развитие. Няма мажорен аспект между управителите на оста АС/DC. Ако броим квинкокса за мажорен аспект, е възможно развтие на отношенията ви за кратко и след това да прекъснат поради липса на достатъчен взаимен интерес, личностни различия.

Ако вземем Луна и Венера за теб (жената) и Слънце и Марс за него (мъжа), имаме следните аспекти:
- сходяща квадратура Луна/Слънце, която може да показва несъвместимост, различни нагласи, желания; той може да е по-игривият, закачливият, палавият, несериозният, докато ти си по-отдадена на романтиката, мечтателна; Луна във 2-рия дом търси сигурност и закрила, докато Слънце в 6-тия може да е прекалено заето с ежедневните и служебните си задачи, за да обърне достатъчно внимание на Луната. Луна в Риби може да възприема близнашкото Слънце като твърде студено и рационално;
- сходяща квадратура между Луна и Венера може да показва, че няма да останеш доволна от развитието на отношенията ви; също е възможно да не си наясно какво точно искаш от тези отношения. Неговите сигнификатори пък излизат от скорошна квадратура - той също е нерешителен, неуверен какво търси и желае;
- липсва сходящ аспект между Венера и Марс, те излизат от квадратура - сексуалната съвместимост е под въпрос; привличане има, но не изглежда да протича гладко; с предстоящата опозиция Луна/Марс може да нарани чувствата ти, като не ти даде сигурността, която търсиш у него;
- Венера в 5-тия дом е ретроградна и се отдалечева от Слънцето - в първия момент си го харесала доста, но в последствие тези първи впечатления може да са избледнели и да промениш мнението си.

Благодаря ти, Мирабела. Пуснах синастрията в темата, но си права - не съм убедена в отношението си към него, нещо липсва... Не ми е обичайният тип влюбване, аз нямам съмнения обикновено, а тук... Нещо явно не достига.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #488 -: Август 05, 2012, 10:10:31 pm »
Здравейте,днес стана една среща между мен и мъж,когото от година не съм виждала.момъкът е много готин-миналата година по това време бяхме заедно като колеги катерачи в Алпите,приплмнаха искри,но като че повече от адреналина,там си и остана-не си рзменихме координати -нищо,само се гледахме и флиртувахме...не се предполагаше да се срещнем повече,но днес една приятелка ме помоли да се качим до Вихрен...и там се засякохме с господина...той ме позна и по пътя и ми каза-чакам те горе на пикник ;),помислих ,че се майтапи,обаче като се качих -наистина беше спретнал нещо подобно...много интимно и мило ми стана-погледнах си часовника-14.01...поговорихме и той ми каза,че иска да се виждаме и,че още в Алпите искал да ми предложи но не се решил, аз се притеснявам-кака съм му с 4 години..та мислите ли,че ще се получи-интерсна ми е гледната точка на звездите :P....тъй или инак ще се видим след седмица ,но ще се радвам да споделите мнение
ps.извинете ,бях объркала картата сега я поправих

По картата се вижда, че се знаете отдавна / фикс. оси / и сиг. в аспект със Сатурн, но ми се струва, че в момента не си особено наясно с желанията си / Луна каре Венера, дисп на твоя сиг. е ретрограден в знак на изгнание / , но пък го привличаш /Марс в знакът на Венера/ и въпреки че е наясно с това какво иска / Слънце секстил Марс /, може да изглежда по-припрян с действията си /заточен Марс на К12/ . Поне за момента по тази карта не ми се струва, че ще има някакво бурно развитие .

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #489 -: Август 08, 2012, 12:14:19 am »
Какво мислите за тази карта?

пс:... със задна дата е.

« Отговор #490 -: Август 08, 2012, 09:16:21 am »
Има ли развитие по картата? Защото, според мен, би трябвало да има или поне отношенията да не са прекъснати. С перспектива за малко повечко ревност от едната страна заради квадрата на Венера в 1-ви дом с Плутон.
Има активност по 9-ти и 12-ти дом. Нептун и Меркурий са изявени (в съвпад с АС). Може пък да става дума за отношения, които са повече в сферата на мечтите, отколкото реални. Липсва аспект между Венера и Марс - физическото взаимодействие е възможно да отсъства. Възможно е повече да се говори, да се чертаят грандиозни планове, да се дават обещания, отколкото да се действа.

Луна и Венера в огнени знаци и в тригон. Слънце във Водолей, Марс в Дева. Жената е по-настъпателна и нетърпелива, докато мъжът е по-умерен и рационален. Може би той предпочита да остави водещата роля на нея, въздържа се от активни действия (Марс е без мажорни аспекти).

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #491 -: Август 13, 2012, 11:00:57 pm »
Някой иска ли да се упражни върху тази карта? След това ще разкажа за развоят на събитията.

*

tanya

• 21
« Отговор #492 -: Август 15, 2012, 08:11:23 am »
Бихте ли погледнали тази карти? Може ли да се определи продължителността на една връзка по събитийната карта? Ако ви интересува, по- късно ще дам информация как се стекоха събитията.
п.с. Инициатора бях аз.

« Отговор #493 -: Август 15, 2012, 08:50:57 am »
Таня, като гледам транзитите ти към момента, почти година след първата среща, има указания за поставяне на начало на сериозна връзка в картата ти: транзитен Сатурн на DC в квадратура със съвпада на натална Венера (У7) и прогресивно Слънце в 4-ти дом, прогресивна Венера на К5, прогресивна Луна в 7-ми дом, транзитен Юпитер в съвпад със Слънце (У5). Но поради това, че аспектът на транзитен Сатурн съм У7 е напрегнат, ми се струва, че трудно се получава формирането на връзка - изисква доста усилия от твоя страна или отказване от нещо.
Наталната ти квадратурата Венера/Марс е доста широка, както и опозицията Марс/Сатурн, но между планетите има смесена рецепция, така че от тези аспекти бих заключила, че често ти се случва личните ти стремежи да са в конфликт с партньорствата и професионалния ти живот.
Мисля, че през 2014-та би трябвало повече да ти върви с мъжете - мунданният тригон Юпитер/Сатурн ще закачи съвпада на натална Венера с прогресивно Слънце.

Картата на първата среща според мен говори за съвместимост помежду ви, но някак си все ви липсва възможност да я реализирате във връзка - липса на мажорни сходящи аспекти между У1 и У7, както и между светилата. Ти си по-дейната, не само в началото, но и в хода на отношенията ви и си тази, която повече настоява за сериозна връзка (брак).
Луната е в сходящи секстили с Венера и Сатурн. Секстилът обикновено означава успех, но не и без усилия, така че положените от твоя страна усилия би трябвало все още да ви държат заедно.

Извинявай, ако греша. Не съм експерт, а и още не съм се събудила (въпреки късния час).
« Последна редакция: Август 15, 2012, 08:58:27 am от Mirabella »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #494 -: Август 15, 2012, 05:19:23 pm »
Хихи, тази тема ще ми стане любима май. :> Интересно наистина ми е да опитвам да разчета такива карти особено като откривам как се припокриват нещата. Спечелих 4 билета за Храбро сърце (страхотна анимация - за едно момиче с лък, което пак се навързва с идеята за Стрелеца), та поканих един стар познайник зодия Стрелец, с който си пишем от 3 години, но не бяхме се виждали. Чувствам го много близък, много вечери сме си говорили по скайп, и всеки разговор с него ме зарежда страхотно!  :-[ Та, срещнахме се, но мен половин час преди това ме заболя адски главата и като се видяхме, така и не успях да му се порадвам, само се мръщих от проклетата глава, а той ми каза, че му е гадно да ме гледа в такова състояние. Аз бях пред киното преди него, значи се описвам от ДСЦ, който е в Близнаци, въпреки че въобще не бях сговорчива, напротив - както винаги мълчах през повечето време, искаше ми се да му споделя куп неща, но бях със сестра си и просто не съумях да се отпусна. Може да значи, че съм била приятелски настроена и с добри намерения - да създам едно ИСТИНСКО (не виртуално) приятелство, само дето не знам какво търси моят управител Меркурий в неговия 8-ми дом? Неговият управител Юпитер в мой 1-ви дом...  :-[. Ами страхотен е, имам афинитет към Стрелците, още като го видях и  :-[, и онези пламъчета в очите, как светят само...  :sagittariuss: :sagittariuss: :sagittariuss: Очевидно имам симпатии към него, но как ме възприема той? Със сигурност не се представих в най-добрата си светлина... А той дори след концерта на Гага дойде да ни вземе със сестра ми с колата си и ни закара при Близначкото.  :blink: Преди да изляза от колата ми каза: "Радвам се, че се видяхме най-накрая. Ще се видим отново." - гледайки ме право в очите  :lol: Аз му благодарих за превоза и отвърнах: "Надявам се".  :-[ Искам да го видя пак, искам толкова неща да му кажа. Гласът му ме успокова.  :rolleyes: Но с този ранен АСЦ сигурно значи, че е твърде рано да се предвиди как ще се развият отношенията ни?  :-\

« Последна редакция: Август 15, 2012, 05:37:22 pm от LibrawithTaurus »

« Отговор #495 -: Август 15, 2012, 06:20:34 pm »
AC и 1-ви дом си ти, тъй като си инициатор на срещата, а пък той е по DC. Такава е теорията, дали работи, е отделен въпрос. Веднага забелязвам, че Юпитер (ти) се намира в 1-вия му дом и в неговия знак. Изглежда доста се интересуваш от момчето. Хлътнала по него ми изглеждаш. Какво би казал К. по въпроса? :rolleyes: Шегувам се.

Има сходящ секстил между Меркурий (той) и Юпитер (ти) - би трябвало да има продължение, т.е. да се видите отново. При липса на аспект между светилата, както и между Венера и Марс, се съмнявам дали това познанство ще прерасне в нещо повече, например връзка, но само времето може да покаже. Луната в 8-ми ще квадратира Марс/Сатурн в 11-ти (приятелството). Не съм ви виждала синастрията (или поне помня), но някоя друга караница може да изскочи, ако го опознаеш по-добре. Изглежда ми, че ценностните ви системи не си съответстват.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #496 -: Август 15, 2012, 07:11:36 pm »
Хаха, а си мислех, че съм близо в разсъжденията, нали този, който чака другия е по 7-ми дом? Да, инициативата за кино беше моя, но всъщност предложението да се видим дойде от него, хм. Обърках се.  ;D Хаха, К. го видя, докато слизах от колата му и се сбогувахме, и после като сестра ми заспа, отидохме с него на терасата и ме пита: "Къв тоя гологлавко?"  ;D Аз просто избухнах в смях тогава, защото Стрелецът наистина беше с гола глава, и като се видяхме, първото нещо, което го попитах беше "Къде ти е косата?  :-\". И сега сериозно за К., може и да има какво да каже, но просто не ми го казва. Държа се хладно, дали заради сестра ми, дали заради друго. Разбирам, че не е удобно да интимничим пред нея, но тя беше заспала, а аз го изведох на терасата... гушнах го силно, казах му, че отдавна не съм го прегръщала. Стисках го силно в обятията си в продължение на минути, стояхме прави, аз прегърнала го с две ръце, а той мен с една. С другата пушеше. Погледнах го и му казах: "Целуни ме", а той отказа. Стори ми се цяла вечност чакането да предприеме нещо, да наклони глава, докато се повдигах на пръсти, за да доближа устните му, и не ми беше много комфортно да вися така, а всъщност стояхме втренчени един в друг, и не ме целуна. Каза, че не иска.. Попитах го защо, а той: "Защото нямам желание." ...  :'(  И така през останалите няколко часа...до към 4 сутринта, прекарани в опити да ми обърне внимание, докато си стоеше на стола и цъкаше на лаптопа. Стоях права зад него и го прегръщах, говорих му, показвах му някакви сайтове, а той ...  :'( Накрая просто не издържах и го попитах дали ще ме прегърне последно преди да си легна, изправи се, придърпа ме към себе си и ме прегърна, но за кратко, никак не ми стигаше... Легнах до сестра си на надуваемия матрак, който той беше купил, защото няма легло, а на дивана му ми е супер неудобно. Та той стоя буден цяла нощ. Наблюдавах как заспива пред компа и главата му натежаваше, и се накланяше надолу. Беше ми супер гадно, че заради мен не може да се наспи. Сутринта като се събудих беше страшно студено, треперех, зъбите ми тракаха, изправих се и отидох до него. Той отново беше на стола пред компа и му казах да ме прегърне, за да ме стопли. Той се изправи тежко и застана над мен като някой изполин, погледна ме със строгия си поглед и ми каза: "Обуй си чорапи  :angry:"... А аз нещо нямах глас, едва промълвих, че нямам. Тогава той обърна стола настрани от бюрото, за да ми направи място, седна отново, хвана ме и притисна към него супер, супер силно...както обичам, до момента, в който ме оставя и без дъх. Как исках да си останем така.. Та това е единственият ни момент от цялата вечер с него, в който го почувствах.   :'( След това бързахме за гарата, когато пристигнахме, влакът беше дошъл, успях да купя билети и да притичаме със сестра ми. Попитах го преди да се кача: "Кога ще се видим пак", а той ... "следващия път".  :unsure: Казах чао, той отвърна също, и се качих. И това беше.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #497 -: Август 15, 2012, 07:32:27 pm »
Боже, аз сигурно съм от друга планета.  :-X

*

tanya

• 21
« Отговор #498 -: Август 15, 2012, 08:23:20 pm »
Боже, аз сигурно съм от друга планета.  :-X
Хахаха, Рониа и аз...от Марс падам  ;D Сериозно на мен Марса и Сатурна много ми пречат, много искам да дам...пък не мога...все ме възпират, то и за това връзките ми са все до никъде. За капак Луната в Риби в 12 дом ми изиграва такова театро и филмиране, бедна ви е фантазията просто.
По темата : Мирабела, благодаря ти за включването  :blink: Да, зная, че ме очаква нещо хубаво, така де след всяко зло винаги идва добро / в темата за аспекти на лунни възли съм писала , да не спамя и тук/ Въпроса ми беше дали ще е същия човек. Аз много разчитам на Мерка като тръгна директен и на Сатурна дето забърка тези каши, да си ми го върнат.Сега: Явно за него бях удобната неангажираща връзка, въпреки че говореше за "сериозна" и то сериозно, подплатена с примери от житието. До момента в който заговорих за развод с вече бившия ми съпруг и в момент на емоция ...се размечтах за съвместно съжителство с него.м. януари, леко отдръпване от негова страна последва изясняване на ситуацията: не искал да е причина за развода, обясних как стоят нещата. Края на февруари началото на март ново отдръпване от негова страна. Причина: изревнувах, последва изясняване след дълги сръдни и мълчание пак от него естествено. Началото на Май нещо се накриви, причина неизвестна за мен, той инат и аз инат никой не звъни....забравих да спомена , че ме от различни градове на разстояние 450 км.и телефона е нашата основна любов. Юни, престраших се, звъннах, зарадва се....на следващия ден той се обади вкиснат,от работа,говори, каза, ще се обадя по късно след като проведе 10 мин. монолог, тъй като аз загубих ума и дума от изненада, пък и темата беше важна и слушах с внимание и.......от тогава....ни вест ни кост.
На 29.06.12 в 00.16 след неколкократни позвънявания от моя страна и не вдигане на тела от него ми писа: Остави ме на мира и продължи живота си...До там бяхме. Най- интересното е, че имам чувството, че тази връзка не беше обикновена, останаха много ненаправени неща , много неизказани думи, имахме планове....Кармична е, зная го. Дори и в картата на първата среща СЛВ и Сатурн са в точен сходящ аспект, незнам защо Астрокома не го е отчел. Та затова питам, би ли могъл да бъде пак той, ретроградието не връща ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #499 -: Август 15, 2012, 10:20:42 pm »
Не... аз просто... не мога да си представя как така... жена на мъж... не знам. Направо се почувствах древна. Но съм убедена, от личен опит, че не са много мъжете, които оценяват жена да им виси на врата.