Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116213 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #620 -: Април 26, 2013, 08:46:35 pm »
Картата на първата реща трябва да коренспондира с наталните карти и с композитната...
Какво имаш предвид?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #621 -: Април 26, 2013, 09:23:06 pm »
Момичета, това е карта на първа среща на една моя близка с момче, но нещата към момента нямат развой. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е, по въпроса :(

Между У1 и У7 няма сходящ аспект. Луната е без курс. Луната е във Водолей, идва от съвпад с Марс. Може би става дума за сексуални отношения (или флирт), за които другата страна не е предвиждала да се превърнат в нещо повече, неангажиращ флирт. Ъгловото положение на Нептун може да намеква за заблуда или самозаблуда.
Но,на Луната не и ли предстои съвпад с Нептун? Вижте картата,която съм качила. Луната там също е без курс,но ето,вече 2 години сме заедно! Луната без курс може да намеква за по-бавно или по-трудно развитие на връзката!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #622 -: Април 26, 2013, 09:26:55 pm »
Нептун в 7 дом може да значи, че момчето се опитва нещо да заблуждава или пък се самозаблуждава по отношението на това как стоят нещата. Освен това Нептун е и в разходящ тригон със Сатурн (У7).

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #623 -: Април 26, 2013, 10:21:48 pm »
Момичета, това е карта на първа среща на една моя близка с момче, но нещата към момента нямат развой. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е, по въпроса :(

Между У1 и У7 няма сходящ аспект. Луната е без курс. Луната е във Водолей, идва от съвпад с Марс. Може би става дума за сексуални отношения (или флирт), за които другата страна не е предвиждала да се превърнат в нещо повече, неангажиращ флирт. Ъгловото положение на Нептун може да намеква за заблуда или самозаблуда.
Но,на Луната не и ли предстои съвпад с Нептун? Вижте картата,която съм качила. Луната там също е без курс,но ето,вече 2 години сме заедно! Луната без курс може да намеква за по-бавно или по-трудно развитие на връзката!

Just a dream, мисля, че се обърка с цитата по друга карта :) Иначе много благодарим за включването :wub: :blink:
« Последна редакция: Април 26, 2013, 11:05:37 pm от vezni »

« Отговор #624 -: Април 27, 2013, 11:56:04 am »
Нептун в 7 дом може да значи, че момчето се опитва нещо да заблуждава или пък се самозаблуждава по отношението на това как стоят нещата. Освен това Нептун е и в разходящ тригон със Сатурн (У7).
Веско е прав за Нептуна...В нашата карта е в моя първа дом. Наистина имаше период на неискреност от моя страна към мъжа. Имаше и момент на неизвестност относно неговите намерения и мотива...

« Отговор #625 -: Април 27, 2013, 10:44:07 pm »
Здравейте, след хорарните въпроси за въпросния мъж и проведената срещата с него реших да поставя и карта на първата среща, но не съм сигурна точно за часа. От значение ли е ако е 5 минути по-рано? Въпреки, че имам предчувствия, че нищо няма да се случи, ще бъда благодарна, ако си кажете мнението за развитието на тези отношения според картата.
« Последна редакция: Април 27, 2013, 11:04:09 pm от slavex5213 »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #626 -: Април 27, 2013, 11:39:38 pm »
Възможно е един от вас да хлътнал бързичко/човека с Юпитер, при това и Луната е в свп. с АСЦ и У8/, но според мен има вероятност да е нещо мимолетно и краткотрайно/Подвижни оси;колкото за секса - Луната ще направи тригон с Мерк/. Другата особеност е и СЛВ, който и в 12 дом - дискретни отношения, има някаква неяснота около тях. Луната и Слънцето не се намират, което е още един знак за големи различия.
В края на краищатата положението с тези карти е фифти/фифти - някой път са много показателни друг път не и трябва да се взимат под особено внимание.
Колкото до 5-те минути - ми ако АСЦ не минава в предходният знак не са толкова фатални, ако не се търси застъпване в наталните карти и композита по някакъв начин.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #627 -: Април 28, 2013, 10:31:13 am »
Възможно е един от вас да хлътнал бързичко/човека с Юпитер, при това и Луната е в свп. с АСЦ и У8/, но според мен има вероятност да е нещо мимолетно и краткотрайно/Подвижни оси;колкото за секса - Луната ще направи тригон с Мерк/. Другата особеност е и СЛВ, който и в 12 дом - дискретни отношения, има някаква неяснота около тях. Луната и Слънцето не се намират, което е още един знак за големи различия.
В края на краищатата положението с тези карти е фифти/фифти - някой път са много показателни друг път не и трябва да се взимат под особено внимание.
Колкото до 5-те минути - ми ако АСЦ не минава в предходният знак не са толкова фатални, ако не се търси застъпване в наталните карти и композита по някакъв начин.

Благодаря, Санти. Удобно ли е да задам няколко въпроса, относно тълкуването ти, тъй като не съм много запозната и наясно. Кой в случая е Юпитер - той или аз? Той инициира среща и  беше първи на мястото. Аспекта на Луната с Меркурии означава ли, че има възможност за сексуален контакт? Ако има взаимоотношения, те наистина ще бъдат дискретни.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #628 -: Април 28, 2013, 10:41:49 am »
slavex5213, ти си човекът управляван от Юпитер (в крайна сметка ти правиш картата, нормално е другият човек да е по 7 дом). Картата показва, че ти повече го харесваш в случая. Луната в 1 дом вероятно показва голямото ти притеснение по време на срещата. Това, че Луната ще направи тригон с Уран и Меркурий по-скоро показва, че ти ще продължиш да се интересуваш и да търсиш контакти с него.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #629 -: Април 28, 2013, 01:15:53 pm »
Благодаря, Санти. Удобно ли е да задам няколко въпроса, относно тълкуването ти, тъй като не съм много запозната и наясно. Кой в случая е Юпитер - той или аз? Той инициира среща и  беше първи на мястото. Аспекта на Луната с Меркурии означава ли, че има възможност за сексуален контакт? Ако има взаимоотношения, те наистина ще бъдат дискретни.

Той ще е Юпитер в такъв случай, Луната която пък също олицетворява теб в свп с него потвърждава голямата ти заинтересованост. Предостои и тригон с Мерк/желаеш да се стигне до интимност помежду ви и има такава вероятност това да се случи, Меркурий е диспозитор на неговия У - Юпитер. Но и предстои опозиция м/у Луна и Юпитер - възможно е да имаш по-големи очаквания и в действителност да не се оправдаят. Като цяло картата ми говори за неангажираща връзка, но знае ли човек  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #630 -: Април 28, 2013, 09:40:43 pm »
Благодаря ви, момчета. В крайна сметка каквото стане.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #631 -: Април 30, 2013, 12:01:33 pm »
Слагам карта на една първа среща  :blink:  датата и часът са точни.

Четох темата, но честно казано само бегло успявам да тълкувам картата...
Тълкуване: осите са в неподвижни знаци; управителят на Асц е в 7-ми дом - Слънцето, където е и Луната. Прави впечатление тау-квадратът на Слънцето с нодалната ос, което ни навежда на мисълта за предопределеност на срещата... Слънцето е в съвпад с Дсц. плюс много планети, разположени в 7-ми дом.

Много точен съвпад на Сатурн с ІС, в знак Скорпион - стабилност и наситеност на отношенията. Силно аспектирана Луна в знак Риби - съвпад Меркурий/Марс и хармонични аспекти със Сатурн и Плутон - емоционални отношения, търсещи многопластово общуване.

У5 - Юпитер в 10-ти дом - влияние на отношенията върху кариерата, както и хармоничен аспект с Венера - развитие в положителна посока.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #632 -: Май 14, 2013, 12:55:02 pm »
Момичета,
Картата на първата среща е "жива " карта...Следете транзитите по нея...Дава събития.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #633 -: Май 15, 2013, 06:30:53 pm »
И аз слагам една карта на първа среща, някой ако има търпение нека да погледне и коментира, а аз ще кажа след това какво е било развитието.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #634 -: Май 25, 2013, 06:59:26 am »
Здравейте,
какво мислите за тази карта на първата среща?

« Отговор #635 -: Юни 12, 2013, 11:40:46 pm »
Какво ще кажете за тази карта и въпросната връзка ?
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 11:46:24 pm от tsvety_91 »

*

Нова

• 3491
« Отговор #636 -: Юни 13, 2013, 08:49:07 am »
Здравейте,
какво мислите за тази карта на първата среща?

Кой при кого отиде, Милки?

*

Нова

• 3491
« Отговор #637 -: Юни 28, 2013, 03:16:10 pm »
Хах, нали ви казах, че снощи имах нужда и вечерях /само/ с един, който не е чичо ви.
Този човек вече 2 години ми гледа дупето в стола, докато ядем, ама на мен хич не ми е е сексуален. Издирил по неведоми пътища сега моя тел. и аз нали съм в криза, се съгласих да хапнем. За мен беше среща само веднъж, изобщо не смятам да продължавам нататък, най-малкото ми е антисексуален и дори не направих опит да му взема лични данни. Не ме вълнуваха. Срещата мина гладко, аз бях като поток от мисли и слова, той ме предразположи. Много лесно общувахме. Той е възхитен. Отива в неделя в командировка в Букурещ и вече ме покани да съм отидела с него. Поне 7 пъти повтори колко съм интелигентна )))))
Той е инициатор на срещата, определил часа, аз отидох втора на мястото. Глейте ква карта.. Да си я мечтая, няма да се случи.
То човек като иска не става, пък така. Направо бих казала, че това не е среща за един път. Аз съм по рак тук, нали?

« Отговор #638 -: Юни 28, 2013, 03:18:56 pm »
Защо да си по Рак? Нали ти строиш картата? Не трябва ли да си Козирог?

*

Нова

• 3491
« Отговор #639 -: Юни 28, 2013, 03:20:25 pm »
Ми де да знам. Аз отивам при него. Кой кой е?
Някъде из предходните страници пишеш, ама търси ли се? Някой няма ли пак да подскаже?