Ако си спомняш,неговата карта е тази ,която ти приличала на някакъв твой шеф 
А другото е, дето имам прогресивна луна съвпад неговото слънце в момента.
Аха..,не ми е шеф, а е подчинен..-управлява едно от дружествата на което съм съсобственик...,защо пояснявам- защото го познавам като човек мн.от близо...и мога да споделя,че при този човек имаше 3г.катарзи..От суперматериален се превърна в мн.духовен....
Намери му часа..Мисля,че това е твоя човек...
Хей милата :blink:
Вярно ли?
Как го усети?
Според мен и този моя човек е духовен,усещам го по начина по който говори някой път.
Освен теб/Марая/,за първи път чувам друг човек/въпросния/ да спомене Вселената.Думата.
Каза,че много вярвал на интуицията си.Защото когато един път го молих и умолявах да си каже рожденната дата,той не ми я каза.Едвам го прикотках да ми каже годината си на раждане,а от интернета и статиите които са писани за него/нали е музикант/,му открих рождената дата.Защото там са я споменали.
И така му направих хороскопа.
Снощи докато си говорехме с него глупости и общи приказки,му казах,че е разконспириран ;Dи съм му намерила датата на раждане и той вика "коя е", и аз като му казах той се засмя,с което ме накара да разбира,че наистина е тази.
Според мен е суеверен и се страхува нещо да не му навредя.Хората се страхуват да си дават личните данни.Аз го уверих тогава,че с нищо няма да му навредя,но той не ми я каза.но ме амбицира да я намера по другия начин-нали съм си с хакерска душа

Дано е така,както казваш.
Скоро когато прогресивната ми луна смени знака си и влезе в5ти дом,ще съвпадне нептун управител на 9ти дом.Дали наистина с този няма да се задълбочат нещата? Музикант/нептун/,чужбина-9ти дом? Пък аз нали там имам и натално слънце?