Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116230 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Карта на първата среща
« Отговор #660 -: Юли 17, 2013, 10:58:48 am »
Много ти благодаря за отделеното време,трогната съм.Наистина!
Радвам се,че казваш все пак добри неща :-[
Подобен е случая,за който споменава потребителката Smarta,по-горе.
Зная го от 10 години.Но сега от 1 юли започна интензивно писане по интернета и ето/понеже той живее и работи в чужбина/ се върна/разбира се ,не заради мен ;D,а просто явно за почивка в държавата си/ и се запознахме наново снощи :-[ :rolleyes: Ммм,какво да кажа,картата може и силно все пак да изразява мен,аз бях много въодушавена и спонтанна-типично по уран.Втурнах се към него усмихната до уши и изключително щастлива ,че го виждам.Той също ме прегърна ,целуна...но нали е стелиумен скорпион се усещаше една дистанция.Която пък по-късно,заради държанието ми,се стопи.Стана и той по отпуснат.
Това е.И аз не знам,какви са му мислите днес за мен,но беше приятно,много.
А луната съвпад сатурн и то в 7ми дом,не дава ли студенина? Или напротив? Не знам как да го тълкувам...
Като казваш съсед...той е по близък с брат ми в миналото....
А защо казваш интересно е,че марс упр. на АСЦ от картата е в апликиращ аспект с упр. на 10-ти-това до какво води? Не е ли управителя на 10ти сатурн?
А лошо ли е в картата на първата среща,ако няма аспект марс венера? Или тук вече може да се гледа синастрията? Защото честно да ви кажа,бих го нападнала при първа възможност ;D
Има опозиции плутон -марс? Да не би да се породи насилие? :lol:

За нищо Милки... ;) ;D

Не мога да разбера защо все тоя Сатурн е виновен... ;D :P
Напротив!!! Аз приемам , че когато планетата Сатурн е добре поставена в една карта има свойството на бенефик,а не на малефик.
В тази карта Сатурн участва във воден тригон и то с Юпитер и Нептун. Няма да се учудя,ако човека е свързан с музика,изкуство..,фотография. Навярно работи в държава на море/океан/-Нептун...Сигурно е по-голям от теб-Сатурн...широко скроен е...и е скитник-Юпитер... ;)
Луната е в скорпион. Дълбоки качества и емоции..има апликация към Сатурн. Да! Управител на 10-ти -това ще бъде видимо...
Динамична карта. Има ОСЪЗНАТИ чувства в картата Сатурн/Луна ,последната упр. на 5-ти...
Миии..,какво да ти кажа?!- може да е и по-сериозна тази връзка...И тук не става дума просто за секс...,а за нещо повече...душите ще правят любов ,за сметка на телата... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #661 -: Юли 17, 2013, 11:37:50 am »
Отново съм трогната,че ми отговори.
Той живее и в Лондон и в Дубай.
10 години е по-малък от мен.Музикант е.
Всичко е в ръцете на съдбата,нали? Каквото стане,стане...трябва да приемаме всичко.Ако Вселената каже -добре,ако не-здраве да е.

Благодаря ти много :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #662 -: Юли 17, 2013, 11:45:23 am »
Отново съм трогната,че ми отговори.
Той живее и в Лондон и в Дубай.
10 години е по-малък от мен.Музикант е.
Всичко е в ръцете на съдбата,нали? Каквото стане,стане...трябва да приемаме всичко.Ако Вселената каже -добре,ако не-здраве да е.

Благодаря ти много :blink:

Интересно...по-малък? :rolleyes:

Може ли да кажеш какво се случва в неговата карта по пр.и дир.?
Имате ли някакви по - специални аспекти в прогресивните карти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #663 -: Юли 17, 2013, 12:41:30 pm »
Ако си спомняш,неговата карта е тази ,която ти приличала на някакъв твой шеф :-[

А другото е, дето имам прогресивна луна съвпад неговото слънце в момента.

*

Марая

• 28287
« Отговор #664 -: Юли 17, 2013, 12:45:45 pm »
Ако си спомняш,неговата карта е тази ,която ти приличала на някакъв твой шеф :-[

Аха..,не ми е шеф, а е подчинен..-управлява едно от дружествата на което съм съсобственик...,защо пояснявам- защото го познавам като човек мн.от близо...и мога да споделя,че при този човек имаше 3г.катарзи..От суперматериален се превърна в мн.духовен....
Намери му часа..Мисля,че това е твоя човек...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #665 -: Юли 17, 2013, 01:03:17 pm »

Аха..,не ми е шеф, а е подчинен..-управлява едно от дружествата на което съм съсобственик...,защо пояснявам- защото го познавам като човек мн.от близо...и мога да споделя,че при този човек имаше 3г.катарзи..От суперматериален се превърна в мн.духовен....
Хей милата :blink:
Вярно ли?
Как го усети?

Според мен и този моя човек е духовен,усещам го по начина по който говори някой път.
Освен теб/Марая/,за първи път чувам друг човек/въпросния/ да спомене Вселената.Думата.
Каза,че много вярвал на интуицията си.Защото когато един път го молих и умолявах да си каже рожденната дата,той не ми я каза.Едвам го прикотках да ми каже годината си на раждане,а от интернета и статиите които са писани за него/нали е музикант/,му открих рождената дата.Защото там са я споменали.
И така му направих хороскопа.
Снощи докато си говорехме с него глупости и общи приказки,му казах,че е разконспириран ;Dи съм му намерила датата на раждане и той вика "коя е", и аз като му казах той се засмя,с което ме накара да разбира,че наистина е тази.
Според мен е суеверен и се страхува нещо да не му навредя.Хората се страхуват да си дават личните данни.Аз го уверих тогава,че с нищо няма да му навредя,но той не ми я каза.но ме амбицира да я намера по другия начин-нали съм си с хакерска душа ;D

Дано е така,както казваш.
Скоро когато прогресивната ми луна смени знака си и влезе в5ти дом,ще съвпадне нептун управител на 9ти дом.Дали наистина с този няма да се задълбочат нещата? Музикант/нептун/,чужбина-9ти дом? Пък аз нали там имам и натално слънце????

*

Марая

• 28287
« Отговор #666 -: Юли 17, 2013, 01:10:59 pm »

Хей милата :blink:
Вярно ли?
Как го усети?

Според мен и този моя човек е духовен,усещам го по начина по който говори някой път.
Освен теб/Марая/,за първи път чувам друг човек/въпросния/ да спомене Вселената.Думата.
Каза,че много вярвал на интуицията си.Защото когато един път го молих и умолявах да си каже рожденната дата,той не ми я каза.Едвам го прикотках да ми каже годината си на раждане,а от интернета и статиите които са писани за него/нали е музикант/,му открих рождената дата.Защото там са я споменали.
И така му направих хороскопа.
Снощи докато си говорехме с него глупости и общи приказки,му казах,че е разконспириран ;Dи съм му намерила датата на раждане и той вика "коя е", и аз като му казах той се засмя,с което ме накара да разбира,че наистина е тази.
Според мен е суеверен и се страхува нещо да не му навредя.Хората се страхуват да си дават личните данни.Аз го уверих тогава,че с нищо няма да му навредя,но той не ми я каза.но ме амбицира да я намера по другия начин-нали съм си с хакерска душа ;D

Дано е така,както казваш.
Скоро когато прогресивната ми луна смени знака си и влезе в5ти дом,ще съвпадне нептун управител на 9ти дом.Дали наистина с този няма да се задълбочат нещата? Музикант/нептун/,чужбина-9ти дом? Пък аз нали там имам и натално слънце????

Направи синастрия м/у твоя натал и картата на първата среща...разгледай обстойно!Мисля,че ще получиш много инфо... ;D

Мдаа..ПР.Луна в 5-ти ;D..дай Боже всекиму...И не забравяй, че ВСЕЛЕНАТА си знае работата... ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #667 -: Юли 17, 2013, 01:16:48 pm »
Честно да ти кажа,тази карта нищо не ми говори. :-\Направих я,но това са си просто транзити върху наталната ми.
Ето я:

Всъщнаст да,права си.Говори много неща тази синастрия.Осите,на първата среща,които попадат върху мои планети или домове.Както и някои куспиди на върхове е интересно къде попадат :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #668 -: Юли 17, 2013, 01:31:13 pm »
Честно да ти кажа,тази карта нищо не ми говори. :-\Направих я,но това са си просто транзити върху наталната ми.
Ето я:

Всъщнаст да,права си.Говори много неща тази синастрия.Осите,на първата среща,които попадат върху мои планети или домове.Както и някои куспиди на върхове е интересно къде попадат :-[
Ааа, виждаш ли? ;D :-\
Нещо повече картата е мноого точна /на първата среща/ и има своя домофикация...Тя има и управители...Виж къде попада  упр. на АСЦ-Марс /от картата на срещата/ в твоя натал. Погледни и упр. на ДСЦ...Виж упр. на 5-ти и 8-ми дом...
Искам да ти кажа..,че тази карта работи през цялото време на връзката.И е мн.чувствителна...
Погледни предстоящите затъмнения..,аспекти,домове,знаци..,ако търсиш събития... ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #669 -: Юли 17, 2013, 01:37:35 pm »
Благодаря ти,че си нашия учител и наставник в астрологията.
Искрено го ценя и уважавам!! :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #670 -: Юли 17, 2013, 01:46:46 pm »

За нищо... ;) :wub:
Успех..и по-смело. Синастрията крещи...И един Сатурн,който тепърва ще тригонира Слънцето ти...Редно е да се почувстваш по-сигурна,по-уверена..по-стабилна..,най-накрая и ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #671 -: Юли 17, 2013, 01:49:10 pm »

Успех..и по-смело. Синастрията крещи...И един Сатурн,който тепърва ще тригонира Слънцето ти...Редно е да се почувстваш по-сигурна,по-уверена..по-стабилна..,най-накрая и ти.
Дай Боже,благодаря ти за подкрепата!!!
А синастрията крещи,какво ще рече :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #672 -: Юли 17, 2013, 01:56:08 pm »

Дай Боже,благодаря ти за подкрепата!!!
А синастрията крещи,какво ще рече :-[

Динамика и живот...и доста аспектирана.
2-те затъмнения по оста овен-везни и скорпионското ще се настанят едното в 10-я ти дом, а другото в 4-я ти дом...7-ми дом от картата е в/у 4-ти , АСЦ от картата е в твоя 10-ти...
Уран ще премине през МЦ...Е бас хващам,ако няма развитие тази връзка... :P ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #673 -: Юли 17, 2013, 02:21:26 pm »
Непременно ще ви разкажа,ако има.
Не зная как ,ще се стекат обстоятелствата и на него какво му е в главата.Но това което ми спомена той в началото е,че ще стои тук до средата на август.След това пак ще си замине за чужбина.Въпреки ,че знам че си идва периодично.
Дано има някакво развитие допреди да си замине....ще се радвам :-[Пък каквото сабя покаже.Засега усещам,че има нещо което го смущава.може би страх от влюбване,от чувствата.А както знаете скорпиона или обича или не.
И ако има нещо ,той май ще бъде огън и жупел ;D Какво да  правиш риба и скорпион= страхотия ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #674 -: Юли 17, 2013, 02:32:33 pm »
Имам следния въпрос: с човека, с който съм сега, сме се запознали на работа, беше ми колега (той вече не работи тук), започнали сме отношения година и 8-9 месеца след като сме се запознали след дъъълъг скайп флирт (аз бях с бившия си като почнах работа) и след като сме започнали тези отношения, те са били само секс около година и нещо по ред причини... Та коя дата би следвало да гледам за карта на първа среща - когато реално сме се видяли за пръв път, когато за пръв път сме излезнали само за секс или когато съм започнала да го чувствам като връзка?

*

Марая

• 28287
« Отговор #675 -: Юли 17, 2013, 02:34:25 pm »
Имам следния въпрос: с човека, с който съм сега, сме се запознали на работа, беше ми колега (той вече не работи тук), започнали сме отношения година и 8-9 месеца след като сме се запознали след дъъълъг скайп флирт (аз бях с бившия си като почнах работа) и след като сме започнали тези отношения, те са били само секс около година и нещо по ред причини... Та коя дата би следвало да гледам за карта на първа среща - когато реално сме се видяли за пръв път, когато за пръв път сме излезнали само за секс или когато съм започнала да го чувствам като връзка?

Tova се гледа...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #676 -: Юли 17, 2013, 02:47:24 pm »
някъде срещах, че картата на първия сексуален контакт също се гледа като хорарна за връзката, наред с картата на първата среща.
не знам само как за нея някой ще даде точне час до минутата, става ми смешно като си го представя  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #677 -: Юли 17, 2013, 02:49:26 pm »
някъде срещах, че картата на първия сексуален контакт също се гледа като хорарна за връзката, наред с картата на първата среща.
не знам само как за нея някой ще даде точне час до минутата, става ми смешно като си го представя  ;D

Като хорарна :-\ :rolleyes:...
Аз не бих я гледала като хорар... :-\

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #678 -: Юли 17, 2013, 02:51:04 pm »
за първата среща не се ли гледа и така?

*

Марая

• 28287
« Отговор #679 -: Юли 17, 2013, 02:55:06 pm »
за първата среща не се ли гледа и така?

Не се тълкува като хорар.Това е събитийна карта.