Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116243 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Карта на първата среща
« Отговор #680 -: Юли 17, 2013, 02:56:06 pm »
значи малко съм ги смесила понятията, мерси за уточнението  :blink:

« Отговор #681 -: Юли 17, 2013, 02:58:05 pm »
Марая,реално когато за пръв път видях моя приятел беше случайно разминаване на центъра иначе се познавахме по интернет преди това. Видях го с периферното си зрение и така се засрамих,че побързах да отмина. Реално това ли е първата ни среща или тази,за която се разбрахме няколко дена по-късно? И аз от АЦ ли се представлявам или от ДЦ?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #682 -: Юли 17, 2013, 03:36:43 pm »
Имам следния въпрос: с човека, с който съм сега, сме се запознали на работа, беше ми колега (той вече не работи тук), започнали сме отношения година и 8-9 месеца след като сме се запознали след дъъълъг скайп флирт (аз бях с бившия си като почнах работа) и след като сме започнали тези отношения, те са били само секс около година и нещо по ред причини... Та коя дата би следвало да гледам за карта на първа среща - когато реално сме се видяли за пръв път, когато за пръв път сме излезнали само за секс или когато съм започнала да го чувствам като връзка?

Tova се гледа...

Благодаря  :blink:
Интересна карта стана  ;D
И интересно попада Венера от картата на 2-3 * от моята Луна, IC е на 2* преди моя Сатурн и МС е на 2-3* от моето Слънце. А спрямо неговата карта - Венера му е на к7, у1 от картата е в негов 5, у5 в негов 3, у7 в негов 6 и у8 в негов 5

На някой ако му се размишлява, е добре дошъл  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #683 -: Юли 17, 2013, 08:42:30 pm »
Динамична карта. Има ОСЪЗНАТИ чувства в картата Сатурн/Луна ,последната упр. на 5-ти...
Миии..,какво да ти кажа?!- може да е и по-сериозна тази връзка...И тук не става дума просто за секс...,а за нещо повече...душите ще правят любов ,за сметка на телата... ;)
Ей това,колко хубаво си го казала :blink:
Сега си препрочитам коренспонденцията с теб от днес,и това изречение много ме грабна и разстърси :-[

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #684 -: Юли 17, 2013, 10:41:47 pm »
Интересна карта стана  ;D

На някой ако му се размишлява, е добре дошъл  ;D
Интересна, няма що, по-скоро трудна. Първото, което ми прави впечатление - Сатурн на асц. - Нептун на десц., трудна връзка, свързана с лъжи и заблуди, започнала е чрез секс - силен Марс тригон Луна - вероятно жената е била по-силно привлечена и тя е направила първата крачка. Венера в падение в 8 дом квадратирана от Плутон в 5 - силни страсти. Слънце квадрат Луна - в даден момент ще има неразбирателство между мъжа и жената, Слънцето съвпада с ретро Меркурий в риби - възможно е мъжът да мами, да лъже, но да е по-удовлетворен от връзката, да се грижи за жената. Слънцето е и управител на асц и се намира в 7 - търси се одобрение от партньора, не може да бъде сам, вероятност за предложение за брак от негова страна, докато Луната екзалтира, У12 в квадрат със Сатурн и Нептун - трудно показва чувствата си, обича често да се усамотява и мечтае. С цената на много, много компромиси, би могло да има бъдеще.

Има вярно  :blink:
А оказва ли влияние, че осите 1-7 и 4-10 са неподвижни, стабилност ли дава, или невъзможност за промяна? А Сатурн и Нептун освен като трудност може ли да се тълкува като нещо по-позитивно  :rolleyes:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #685 -: Юли 18, 2013, 12:48:57 pm »
Като не важи сега тази карта, трябва да има нова карта от датата на подписването ли?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #686 -: Юли 18, 2013, 02:56:06 pm »
Язък за надеждите ми момичета и за вчерашният дълъг разговор.За тълкуване на синастрии,карти на срещи и т.н.

Отново съм се заблудила,тъжно ми е.
Но това е ,аз много витая в облаците.
Язък :( :( :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #687 -: Юли 18, 2013, 03:12:58 pm »
Що, какво стана бе Милки?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #688 -: Юли 18, 2013, 03:47:22 pm »
Нищо.Просто този човек,не ме харесва.
А аз съм си се вкарвала във илюзорни мисли и филми.
На мен ретро меркурия много ми вреди :(влияе....
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 05:08:11 pm от Milkyway »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #689 -: Юли 18, 2013, 05:11:10 pm »
Радвай се, че бързо разбираш. Мен ме държи години, едно е нептун в пети, друго нептун в пети в аспет със светилата ;D

А и казват, че преди да се появи твоята половинка (soulmate) се появяват разни фалшиви. Все пак пр. слънце още не е в съвпад с венера, нали? И до аспекта на тр. плутон има време?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #690 -: Юли 18, 2013, 08:57:03 pm »
Мерси Сладурка :blink:
Вече честно да ти кажа,не знам кое ,как е....някакси душичката  ми е свита в момента.И се чудя,къде е тая мойта интуиция? Викам я на помощ,а тя мълчи.... :'(
Да..нептуна в 5ти,много ме мъчи....той ми е в опозиция сатурн.Иначе прави тригон точен с АС и тригон със слънцето.
Остават 3 години до съвпада на пр.слънце с венера..тогава ще съм още по стара.
 Аспекта плутон -венера ще се случи другата година през март,около рождения ми ден.

Знам ли вече...искам да променя себе си,а си оставам същата честна и добричка,загубеничка....чак се самосъжалявам в момента :'(
Жалко също ,вчера и предните дни,колко много енергия похабих в гледане на таро,и астрологични анализи.....чак и вас тука ви подлудих.....абе..мани -мани...
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 09:15:01 pm от Milkyway »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #691 -: Юли 18, 2013, 09:17:20 pm »
Ми и на мене ми се иска да съм някоя прагматична и заземена ама не съм. Ще спра и да се мъча да съм такава, няма откъде да ми дойде.

А възрастта не означава нищо. Духът е важно да е млад.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #692 -: Август 09, 2013, 10:16:56 am »
Картата на запознанството или когато за първи път сме излезнали на среща ? Коя от двете е редно да се тълкува?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #693 -: Август 09, 2013, 12:34:26 pm »
Здравейте,ако на някой му се знаимава,ще ми е интересно да науча повече за възката ми по датата на първата среща
30.01.2012 - първа среща/запознанство
03.03.2012 - преминаване от платническо на физическо ниво  :blink:
от 27.01.2013 - само скандали и разправии,раздели по 5 пъти на ден....ужас
Все още сме фактически заедно
Благодаря ви
« Последна редакция: Август 10, 2013, 07:31:12 pm от megane »

*

Нова

• 3491
« Отговор #694 -: Август 11, 2013, 10:48:43 pm »
Вижда се, че си я харесала и си я поставила на високо, но засега не виждам сходящи положителни аспекти - срите ви, 3-те и 5-ти домове или не правят връзка, или лоши аспикти, или разхождат. По-скоро конфликтности и липса на гъвкавост.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #695 -: Август 12, 2013, 08:47:28 am »
Дайте мнение по тази карта на морската ми първа среща, моля!

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #696 -: Август 12, 2013, 11:26:44 am »
Да помоля и аз за мнение по тази карта? Не е любовна среща, за приятелство става въпрос  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #697 -: Август 12, 2013, 11:28:34 am »
Ама вие двете пловдивски дружки големи приятелства завързвате напоследък. Нещо пловдивските транзити ли така действат.

*

Нова

• 3491
« Отговор #698 -: Август 12, 2013, 11:48:26 am »
Чак пък )))

Пробвайте.

Кажете нещо на Зара.

*

Нова

• 3491
« Отговор #699 -: Август 12, 2013, 11:58:19 am »
Ами гледам ги за комуникации и приятелство, хубави и леки неща, все свързани с другарчетата ни.