, хайде от мен да мине... , ще ти дам още малко...
-аспекти към к5
-аспекти към упр.на к5
-аспект плутон/Венера
-аспект сатурн/Венера
-аспекти нодална ос
Марая много ти благодаря
трогната съм че погледна картите :blink:
Сега ще взема да се заровя за да разбера какво точно си ми написала, че половината от тез неща, сляпа ли съм ама не ги виждам. Излиза че единствения начин да се предвиди началото на връзка е да се гледат транзити които действат едновременно в двете карти и прогресии поотделно в картите. Следователно няма как да сме сигурни че връзката ще бъде непременно между тези двама души? Имам предвид че никаква обща карта не се гледа.
Не следя транзити към синастрия....

...Синастрия можеш да имаш с всеки....

Първо гледаш натала....,после гледаш дирекции , следват прогресии....Едва тогава гледаш синастрия ,след нея композит , бърз поглед на комбина /при условие , че вече имаш връзката/, прогресивен композит...
И в двете карти Сатурн е на 16/17гр. В единия случай при Вени той е в квадратура на собствената си позиция ,при това е ретро...При нея е поставен в 9-ти дом, а този дом аз свързвам с узаконяването на връзката....Сатурн в момента е в точен квадрат....,темата за връзката е на дневен ред....
В картата на Слави Сатурн има куинконс по транзити към собствената си позиция и ще се върне до 13* съвпад с натален Уран..
Темата Сатурн е засегната и в двете карти , което е основното в/у което стъпвам започвайки в твоя случай разглеждането....Още повече нямам точен час на втората на карта и в този случай мога да работя само с градусите на планетите и СД.....
В картата на Вени предстои Юпитеров възврат на 16* в овен...., 5-ти дом от нейната карта се управлява от Риби , чиито дневен управител е Юпитер....
Мисля , че тя е *заета* в някаква връзка и ще предприеме съответните действия по аналога на двете планети....