Здравей Гост

Може ли да се предвиди началото на връзка?

• 156 Отговора
  • 25718 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Може ли да се предвиди началото на връзка?
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2011, 12:49:27 am »
Кои са господарите на седмите домове? На единият асцендентът не е ясен Лъв ли е или Дева?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #21 -: Февруари 18, 2011, 12:52:41 am »
Всъщност там е работата че АСЦ на мъжа не го знаем. Само на жената са точни данните. За това и не гледам аспекти между господари на 5 и 7 ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Февруари 18, 2011, 12:54:49 am »
Всъщност там е работата че АСЦ на мъжа не го знаем. Само на жената са точни данните. За това и не гледам аспекти между господари на 5 и 7 ;)

Кой има асцендент в последните градуси на Лъва?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #23 -: Февруари 18, 2011, 12:57:03 am »
Цитат
Виж Сатурн, той е в основата на важните връзки....,а той аспектира картата в момента.... 

Имаш предвид квадрата Сати/Сати в едната и след това секстила Сати/Вени в другата? Аз пък мислех че плутон може да бъде причината. Прави едновременно квадрат на Марс в едната и квадрат Хирон в другата ам?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #24 -: Февруари 18, 2011, 12:58:31 am »
Цитат
Кой има асцендент в последните градуси на Лъва?
Този АСЦ е произволен. Знаем само данните на жената с АСЦ Скорпи

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Февруари 18, 2011, 01:01:16 am »
В период на Саде Сати човек обикновено се жени.   :91:
Но по това не може да се предвиди дали ще започне връзка с конкретен човек.
Периодът на саде сати води до затвърждаване на съществуващи връзки, защото Сатурн е консервативен и търси сигурност. Това не е връзка по Уран. Така без домове нищо не може да се каже. Важно е да се погледнат и транзитите в седмите домове на двамата и спрямо тосподарите на 7-мите домове. Иначе има хубави аспекти да съвместно съжителство и сексуална съвместимост. Поинтересувай се от часа на раждане на мъжа иначе мисията е невъзможна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2011, 01:11:51 am »

Има достатъчно показатели и без цитираните управители...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2011, 01:13:43 am »
Цитат

Много искам да знам какво точно гледаш? :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2011, 01:18:08 am »
Цитат

Много искам да знам какво точно гледаш? :-[

Твоя възел съвпад негов Юпитер , твоята луна съвпад негово слънце....,твоя марс негов хирон....
Искам да питам , връзката Ви чрез интернет ли е? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2011, 01:21:05 am »
Цитат
Твоя възел съвпад негов Юпитер , твоята луна съвпад негово слънце....,твоя марс негов хирон....
Искам да питам , връзката Ви чрез интернет ли е?
Не  ;D , но началото е толкова странно че като разкажа на някой ме обявяват за луда. И все пак той няма никакви адмирации.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2011, 01:22:10 am »
Цитат
Искам да питам , връзката Ви чрез интернет ли е?
Не  ;D , но началото е толкова странно че като разкажа на някой ме обявяват за луда. И все пак той няма никакви адмирации.

Нета ли? ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #31 -: Февруари 18, 2011, 01:24:41 am »
Цитат
Нета ли?
Не, това наистина не е запознанство по интернет ;). Просто е много странно запознанство. Можеш ли да ми Кажеш освен Сати какви други транзити гледаш и смяташ че са достатъчни?

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 18, 2011, 01:26:22 am »
Цитат
Нета ли?
Не, това наистина не е запознанство по интернет ;). Просто е много странно запознанство. Можеш ли да ми Кажеш освен Сати какви други транзити гледаш и смяташ че са достатъчни?

За продължителността на връзката съдя не само от Сатурн... ;D Важни са всички планети , без изключение....,защото връзката е съставена от много и различни неща ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 18, 2011, 07:25:15 am »
 ;D , хайде от мен да мине... ;) :blink: , ще ти дам още малко...
-аспекти към к5
-аспекти към упр.на к5
-аспект плутон/Венера
-аспект сатурн/Венера
-аспекти нодална ос

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #34 -: Февруари 18, 2011, 06:20:38 pm »
Цитат
, хайде от мен да мине...   , ще ти дам още малко...
-аспекти към к5
-аспекти към упр.на к5
-аспект плутон/Венера
-аспект сатурн/Венера
-аспекти нодална ос

Марая много ти благодаря  ;D трогната съм че погледна картите :blink:
Сега ще взема да се заровя за да разбера какво точно си ми написала, че половината от тез неща, сляпа ли съм ама не ги виждам. Излиза че единствения начин да се предвиди началото на връзка е да се гледат транзити които действат едновременно в двете карти и прогресии поотделно в картите. Следователно няма как да сме сигурни че връзката ще бъде непременно между тези двама души? Имам предвид че никаква обща карта не се гледа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 18, 2011, 06:42:34 pm »
Цитат
, хайде от мен да мине...   , ще ти дам още малко...
-аспекти към к5
-аспекти към упр.на к5
-аспект плутон/Венера
-аспект сатурн/Венера
-аспекти нодална ос

Марая много ти благодаря  ;D трогната съм че погледна картите :blink:
Сега ще взема да се заровя за да разбера какво точно си ми написала, че половината от тез неща, сляпа ли съм ама не ги виждам. Излиза че единствения начин да се предвиди началото на връзка е да се гледат транзити които действат едновременно в двете карти и прогресии поотделно в картите. Следователно няма как да сме сигурни че връзката ще бъде непременно между тези двама души? Имам предвид че никаква обща карта не се гледа.

Не следя транзити към синастрия.... ;D...Синастрия можеш да имаш с всеки.... ;D
Първо гледаш натала....,после гледаш дирекции , следват прогресии....Едва тогава гледаш синастрия ,след нея композит , бърз поглед на комбина /при условие , че вече имаш връзката/, прогресивен композит...
И в двете карти Сатурн е на 16/17гр. В единия случай при Вени той е в квадратура на собствената си позиция ,при това е ретро...При нея е поставен в 9-ти дом, а този дом аз свързвам с узаконяването на връзката....Сатурн в момента е в точен квадрат....,темата за връзката е на дневен ред....
В картата на Слави Сатурн има куинконс по транзити към собствената си позиция и ще се върне до 13* съвпад с натален Уран..
Темата Сатурн е засегната и в двете карти , което е основното в/у което стъпвам започвайки в твоя случай разглеждането....Още повече нямам точен час на втората на карта и в този случай мога да работя само с градусите на планетите и СД.....
В картата на Вени предстои Юпитеров възврат на 16* в овен...., 5-ти дом от нейната карта се управлява от Риби , чиито дневен управител е Юпитер....
Мисля , че тя е *заета* в някаква връзка и ще предприеме съответните действия по аналога на двете планети....

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #36 -: Февруари 18, 2011, 07:25:37 pm »
Цитат
Мисля , че тя е *заета* в някаква връзка и ще предприеме съответните действия по аналога на двете планети....
Не знаеш колко си права  :o от каде се вижда това?
Въпросът е че тя има дълготрайна връзка, но се влюбва абсолютно нелогично в човек който дори не познава особено и който поне за сега не проявява особен интерес. В натала на Вени Венера е съвпад Сатурн - тя трудно показва чуства и никога не прави първата крачка. Т.е. нещата може и да отшумят ако няма интерес от другата страна.
Сатурн в момента е ретро, така че си мисля че нещата ще се позадържат и нама да има развитие в момента....Или не съм права?

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 18, 2011, 07:30:08 pm »
Цитат
Не знаеш колко си права  :o от каде се вижда това?
Въпросът е че тя има дълготрайна връзка, но се влюбва абсолютно нелогично в човек който дори не познава особено и който поне за сега не проявява особен интерес. В натала на Вени Венера е съвпад Сатурн - тя трудно показва чуства и никога не прави първата крачка. Т.е. нещата може и да отшумят ако няма интерес от другата страна.
Сатурн в момента е ретро, така че си мисля че нещата ще се позадържат и нама да има развитие в момента....Или не съм права?

Знам , че съм права...и всичко се вижда..в астрологията по-важни са невидимите неща....,тях трябва да се научим да виждаме....Влюбчива е рачешката венера и няма как да не е , тя има диспозитор луна...Тук съвпада на луна/сатурн не може да бъде разбран лесно....,а и не е нужно...

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #38 -: Февруари 18, 2011, 07:35:49 pm »
Цитат
Да но по какво разбра че е заета във връзка? :-[....И това значи ли че тя ще направи първата крачка?

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Февруари 18, 2011, 07:40:33 pm »
Цитат
Да но по какво разбра че е заета във връзка? :-[....И това значи ли че тя ще направи първата крачка?

Мисля , че отделих достатъчно време.... ;D
Добрия астролог дава , но има и своите тайни....,астрологията се учи дълго и методично...Тя не е формули...
Ангажимента на Вени е отразен в наталната карта....Прочетох го.... :blink:
Най-видимо е невидимото...,това запомни от мен!