Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041039 Прегледи
*

holanda

Re:Хорар за любов
« Отговор #140 -: Юни 01, 2011, 09:11:11 pm »
...лИбопитна съм да видим като как ще го прецениш?! ;D :wub:

о,аз съм от тези,дето се влюбват рядко,но от пръв поглед .Просто като го видя,ако усетя нещо специално,и съм дотам,край,замина,влюбих се  :-[

в този случай не съм се флюбвала,та ми е ясно как нещата нямат смисъл .
Ако не ме перне в началото,няма да се случи по-нататък ,със сигурност  ;)

извинявай за спамчето  :confuse3:  :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #141 -: Юни 01, 2011, 09:13:27 pm »

мерси Диянче,а можеш ли да кажеш според кои показатели си направила тези изводи ?
на мен ми се иска да поразчепкам хорарната астрология и ще ми е полезно да ги отбележиш ако искаш :)

Естествено, че може, аз в либовните хорари само едно и също гледам и го повтарям до втръсване. Ти си У1 - Меркурий и си в Телец. Той е У7 - Юпитер, и е в последните градуси на Овен. Юпитер няма никакво есенциално достойнство в мястото на Меркурий и обратното. До тук изглежда, че Юпитер и Меркурий нямат особен интерес един към друг. Обаче Юпитер е в знак на Марс/Слънце, което във въпроси от този тип обозначава секса, а Меркурий е в знак на Венера/Луна, тоест - иска повече хепили евер афтър. Това са по принцип интересите ви и типа връзка, която търсите. Сигнификаторите се намират в падащи домове, а осите са в мутабелни знаци - ситуацията е много променлива, фалшива, нетрайна и измислена като цяло. Няма връзка, няма чувства.

Обаче и ти, и той сте в последни градуси. Той отива в Телец, където временно ще се засече с теб, и почва да го обхваща интерес към по-солидна и продължителна, и любовна връзка - Венера/Луна, ти се изнасяш в Близнаци, където си си у вас, по-наясно си със себе си, и някак се сгушваш в уюта на предишна своя любов/тръпка - Близнаци е в управление на Меркурий и триплицитет на Сатурн, който е ретрограден, в екзалтация и управлява твоя пети дом. В Близнаци Юпитер има някакво мижаво достойнство по деканат, но е и в заточение - запазваш някакво уважение към момчето, но е далече от сърцето ти.

Как това ще ти се  отрази - светилата са в твоя власт, силата ще бъде с теб.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Юни 01, 2011, 09:14:09 pm »
...лИбопитна съм да видим като как ще го прецениш?! ;D :wub:

о,аз съм от тези,дето се влюбват рядко,но от пръв поглед .Просто като го видя,ако усетя нещо специално,и съм дотам,край,замина,влюбих се  :-[

в този случай не съм се флюбвала,та ми е ясно как нещата нямат смисъл .
Ако не ме перне в началото,няма да се случи по-нататък ,със сигурност  ;)

извинявай за спамчето  :confuse3:  :wub:

Що да е спам.... ;D

Това за което говориш е един специален уран с една уникална венера....с плутонов вкус и щипка еротика с капка ванилия...Мммм... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #143 -: Юни 01, 2011, 09:27:55 pm »
Добре де, ако при "любовен" въпрос :P сигнификаторите са в 8 дом, кофти ли е това? Иначе са в знака на телец, а там е и меркурий, който пък управлява луната /в случая в 9/???

*

holanda

« Отговор #144 -: Юни 01, 2011, 09:30:58 pm »
Как това ще ти се  отрази - светилата са в твоя власт, силата ще бъде с теб.

незнам за силата с мен,но как си го написалааа..леле  :o  :-[

много е точен хорара,наистина . При мен се случвало така,че да оставя впечатление за сексуален интерес,а всъщност обикновено винаги си искам любов ,но това е много незабележимо за отсрещния . Дори при свалки и по-нататъшни развития ,еротиката май избива и успешно прикрива реалните ми копнежи що се отнася до любовни отношения .

браво,браво..
значи хорара е супер показателен :blink:

Марая...
мммм... :P :P
« Последна редакция: Юни 01, 2011, 09:41:40 pm от жълтолилава »

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #145 -: Юни 02, 2011, 05:44:42 pm »
Пускам тук отново хорар с въпрос:
Ще имам ли нещо сериозно с С и ако да кога?
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[
Момичета моля, кажете си мнението? Тази събота и неделя заминавам на семинар с въпросната личност и компания....и не знам може ли да стане нещо? :93:
 :58:
Ето пак хорара.

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Юни 02, 2011, 06:35:56 pm »
Пускам тук отново хорар с въпрос:
Ще имам ли нещо сериозно с С и ако да кога?
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[
Момичета моля, кажете си мнението? Тази събота и неделя заминавам на семинар с въпросната личност и компания....и не знам може ли да стане нещо? :93:
 :58:
Ето пак хорара.

Според мен отговорът е "да" - Луната пренася светлина между вашите сигнификатори. И по 7-ми и по 5-ти дом да го гледаме, все е "да", но ти си движещата сила, той е тежкарят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #147 -: Юни 02, 2011, 07:02:21 pm »
Саша, С. има ли семейство или друга връзка? Или си е доста нарцистичен господинът, но определено ми се струва, че интересът ти към него е по-голям, отколкото неговият към теб. Той е и ретрограден, имали ли сте преди връзка? Вие сте практически в партилен тригон вече, въпрос на две-три минутки е перфекцията на аспекта между Слънце и Сатурн, което при фиксиран кръст може и да значи да, до два-три дни. Но има един капан - ти си в градуса на предстоящото пълнолуниеноволуние, което е и слънчево затъмнение - внимавай да не ти "спре тока" и да не направиш нещо, за което после да съжаляваш, можеш и сама да компрометираш шанса си.
След затъмнението Слънце няма повече аспекти в знака, а на Луна й предстои секстил с Юпитер. Като оставим настрана затъмнението, останалите показатели като че ли са добри.
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 09:15:06 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #148 -: Юни 02, 2011, 07:38:37 pm »

Според мен отговорът е "да" - Луната пренася светлина между вашите сигнификатори. И по 7-ми и по 5-ти дом да го гледаме, все е "да", но ти си движещата сила, той е тежкарят.

Ами той си е тежкар...и женкар...смисъл раздава го неангаже...т.е. от негова гледна точка ми се струва че само секс може да стане. Докато при мен не е така...сексът не ме интересува...дет се вика него можеш да го имаш и с разни помощни уреди съвсем задоволителен :-[

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #149 -: Юни 02, 2011, 07:44:28 pm »
Саша, С. има ли семейство или друга връзка? Или си е доста нарцистичен господинът, но определено ми се струва, че интересът ти към него е по-голям, отколкото неговият към теб. Той е и ретрограден, имали ли сте преди връзка? Вие сте практически в партилен тригон вече, въпрос на две-три минутки е перфекцията на аспекта между Слънце и Сатурн, което при фиксиран кръст може и да значи да, до два-три дни. Но има един капан - ти си в градуса на предстоящото пълнолуние, което е и слънчево затъмнение - внимавай да не ти "спре тока" и да не направиш нещо, за което после да съжаляваш, можеш и сама да компротираш шанса си.
След затъмнението Слънце няма повече аспекти в знака, а на Луна й предстои секстил с Юпитер. Като оставим настрана затъмнението, останалите показатели като че ли са добри.
Няма семейство, но нарцистичен е много точно определение за него. Със сигурност моя интерес е по силен...той го раздава тежкар....жените са нищо за него....един вид просто сексуални партньори. Все пак ми се струва че в него има нещо по-дълбоко и за това се занимавам. Смисъл че този нарцис е само на повърхността .....а отдолу е чувствителен и състрадателен, но може и да бъркам. Не сме имали връзка никога. Познаваме се от няколко месеца и от тогава аз съм влюбена въпреки че вече съм доста по-умерена в чувствата си. Започвам да го опознавам и това което показва пред мен ме охлажда.....
А по случая с това затъмнение...наистина...да не взема да изпуша нещо...май по добре да съм пасивна както винаги... :unsure:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #150 -: Юни 02, 2011, 07:53:34 pm »
Стелла, Диана много ви благодаря  :88:
Ще докладвам след WE какво е станало стига да съм жива :57:

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #151 -: Юни 02, 2011, 08:10:29 pm »
Обича ли ме истински, с цялата си душа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Юни 02, 2011, 08:15:15 pm »
Мии...не , не мисля , че те обича... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Юни 02, 2011, 08:17:45 pm »

Обича те. Не може да се каже дали е с цялата си душа или с половината. А аз неистинска обич не знам да съществува. Хората или обичат или не обичат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #154 -: Юни 02, 2011, 08:19:46 pm »

Обича те. Не може да се каже дали е с цялата си душа или с половината. А аз неистинска обич не знам да съществува. Хората или обичат или не обичат.
Правилно :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Юни 02, 2011, 08:21:37 pm »
А на мен ми се вижда нерадикална тази карта, т.е. нито "да", нито "не".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #156 -: Юни 02, 2011, 08:23:05 pm »

Затова така формулирах въпроса...дали е истинска обич или някакво друго чувство,което обрисува с тези думи :)

*

petchen

• *
  • 66
« Отговор #157 -: Юни 02, 2011, 08:24:26 pm »
А на мен ми се вижда нерадикална тази карта, т.е. нито "да", нито "не".  :blink:
Заради новолунието ли, Лили?

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Юни 02, 2011, 08:25:19 pm »

Луна без курс ли? ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #159 -: Юни 02, 2011, 08:29:45 pm »

Луна без курс ли? ;D
Що да е без курс Луната? Има секстил Юпитер... :unsure: