мерси Диянче,а можеш ли да кажеш според кои показатели си направила тези изводи ?
на мен ми се иска да поразчепкам хорарната астрология и ще ми е полезно да ги отбележиш ако искаш 
Естествено, че може, аз в либовните хорари само едно и също гледам и го повтарям до втръсване. Ти си У1 - Меркурий и си в Телец. Той е У7 - Юпитер, и е в последните градуси на Овен. Юпитер няма никакво есенциално достойнство в мястото на Меркурий и обратното. До тук изглежда, че Юпитер и Меркурий нямат особен интерес един към друг. Обаче Юпитер е в знак на Марс/Слънце, което във въпроси от този тип обозначава секса, а Меркурий е в знак на Венера/Луна, тоест - иска повече хепили евер афтър. Това са по принцип интересите ви и типа връзка, която търсите. Сигнификаторите се намират в падащи домове, а осите са в мутабелни знаци - ситуацията е много променлива, фалшива, нетрайна и измислена като цяло. Няма връзка, няма чувства.
Обаче и ти, и той сте в последни градуси. Той отива в Телец, където временно ще се засече с теб, и почва да го обхваща интерес към по-солидна и продължителна, и любовна връзка - Венера/Луна, ти се изнасяш в Близнаци, където си си у вас, по-наясно си със себе си, и някак се сгушваш в уюта на предишна своя любов/тръпка - Близнаци е в управление на Меркурий и триплицитет на Сатурн, който е ретрограден, в екзалтация и управлява твоя пети дом. В Близнаци Юпитер има някакво мижаво достойнство по деканат, но е и в заточение - запазваш някакво уважение към момчето, но е далече от сърцето ти.
Как това ще ти се отрази - светилата са в твоя власт, силата ще бъде с теб.