Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040588 Прегледи
*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
Re:Хорар за любов
« Отговор #180 -: Юни 02, 2011, 10:06:58 pm »
Съгласна съм със Sasha :) Аз не пиша много често във форума, но го чета и научавам много от вас! А това е изключително полезно, когато сам се учиш и събираш всякаква информация :) Благодаря ви много, момичета   :88: :libras:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #181 -: Юни 06, 2011, 05:14:36 pm »

А по случая с това затъмнение...наистина...да не взема да изпуша нещо...май по добре да съм пасивна както винаги... :unsure:

Ами, не това имах предвид, по-скоро именно пасивността би му била проблем на това затъмнено Слънце. И без друго е перегрин, тоест няма активност в него, а като "изчезне", съвсем безсилно става. Картите по новолуние/пълнолуние и особено затъмнените са си направо за "забранителния"  списък, ама нейсе. В такива карти съветът ми би бил "остави се на течението, пък май..та му, каквото дойде"!
Диана...много си права. Чак ме изуми как напипваш ситуацията от един хорар. Аз по принцип съм пасивна и чакам да ми свалят звезди. А надали мога да очаквам той точно да го направи. Той е публична личност и някак си е изградил образ който следва. Отнася се пренебрежително със жените...и прочее. Ще поживеем, ще видим...тъкмо ще кажа новолунен затъмнен хорар как действа и дали важат останалите правила в него. Благодарско за съветите  :88:
Давам обратна информация за тоз хорар. Значи очевидно новолунни затъмнени хорари наистина не трябва да се гледат ;D
Разминаването беше пълно. Той не остана първата вечер, аз си тръгнах втората. Нищо особено не се случи освен малко странни погледи и пляскания по гърба :93:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #182 -: Юни 06, 2011, 06:43:55 pm »
Момичета, любовта е прекрасно нещо  :blink:
Ето един хорар от сърце. Ще срещна ли скоро любовта ?  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

• 2187
« Отговор #183 -: Юни 06, 2011, 06:47:40 pm »
докато си писала трябва да си я срещнала ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #184 -: Юни 06, 2011, 06:48:50 pm »
Да бе и аз видях съвпада до мили кундата ..... ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #185 -: Юни 06, 2011, 06:57:45 pm »
И какво сега ???

Стела, Марая кажете нещо по въпроса че ходих ЧАК на вън да гледам кой минава по това  време, па белким.............ми излазе късмета  ха де .........:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ама като се има в предвид, че живея на край света и пред къщата има едно гооооолемо поле....съм го закъсала от всякъде  :( :( :(

КЪДЕ Е МЛЯКОТО ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #186 -: Юни 06, 2011, 07:17:34 pm »

то тука сега какво видяхте ,да понауча и аз малко..
Луната,която е на К12 ли ?  :93:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #187 -: Юни 06, 2011, 07:20:40 pm »

то тука сега какво видяхте ,да понауча и аз малко..
Луната,която е на К12 ли ?  :93:
ми Луната към Сатурн си мисля....като управители на петите...ама се чудя не трябва ли по 7 ми да се гледа?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #188 -: Юни 06, 2011, 07:36:48 pm »
Ами аз гледам Луната и У5 дали имат или дали им предстоят аспекти. Понеже въпроса е зададен за любов а любовта е по 5 дом. По седми са браковете .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

abroad

• 2187
« Отговор #189 -: Юни 06, 2011, 07:40:15 pm »
и при мен не беше показателен.

добре дошла в групата ;D

извън шегата аз мисля, че трябва да се гледа 7ми :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #190 -: Юни 06, 2011, 07:43:54 pm »
Ще срещна ли скоро любовта ?  :rolleyes:

рано е да се каже
могат да се попроменят обстоятелствата
някъде задгранично не ти ли се отваря път ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #191 -: Юни 06, 2011, 08:44:39 pm »
За сега не .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #192 -: Юни 07, 2011, 12:57:55 am »
Елфи, понеже питаш за любов, не за връзка, гледам 5-тия ти дом. Твоят управител Меркурий е на трон в собствен знак, издигнат най-високо в картата и изгорен от Слънцето, т.е. позициите ти са добри. Изгарянето може да показва, че си твърде нетърпелива, или че все още не си готова за новата любов, или че се изолираш прекалено от обкръжението си (Слънце е У12). Но Луната ще направи благоприятен аспект със Слънцето, така че ако има затвореност и несигурност, тя ще бъде преодоляна. Новата любов е под управлението на екзалтиран Сатурн във 2-рия ти дом. Любовта е от голямо значение за теб сега, явява ти се основна цел. Сатурн е стационарно-ретрограден, което може да говори за известно забавяне в намирането на новата любов, или че ще се върнеш към стар обект на чувствата ти. Сатурн е на повратна точка, скоро тръгва директено и в любовния ти живот би трябвало да настъпи раздвижване. Твоят управител е на път да сключи тригон с У5, така че отговорът би трябвало да е ДА. Изгарянето от Слънцето продължава и след тригона на Меркурий със Сатурн, така че то може да означава, че ще бъдеш заслепена от новата любов. А може би сега си заслепена, любовта може да е пред очите ти, но ти все още да не я виждаш? Може би има някоя стара изгора, към която все още имаш топли чувства и много цениш. Освен това имаме и 2-ро потвърждение - Луната пренася светлина от теб към новата ти любов. Луната е У11 - може би общ приятел ще ви запознае или вече го е направил, или можеш да намериш новата си любов сред хора, споделящи твоите интереси, или по интернет. Друг вариант е среща на работното място, тъй като Меркурий е в 10-тия дом (и го управлява), а Сатурн е също и У6. Тъй като в картата Меркурий и У7 Юпитер не се виждат, а и Луната ще квадратира Венера (ест. сигнификато на връзките), засега не се вижда да се очертава започване на нова връзка. Предстоящият квадрат на Луна с Марс може да говори за зараждане на силна страст (освен всичко Марс е и У8 в картата). Успех, Елфи! :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Юни 07, 2011, 02:54:41 am от Mirabella »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #193 -: Юни 07, 2011, 01:34:52 am »
Благодаря ти за интерпретацията Мирабела,  :88:
То нова любов още няма, аз тъкмо приключих със старата.
Наистина ще трябва да мине известно време, но лично аз предпочитам нещо ново пред това да възраждам стари връзки. А бе ще видим какво ще стане, може би наистина много бързам, но какво да се прави Везнишкото в мен говори. Аз обичам да обичам и това ме прави пълноценна.  Поживьом, увидим  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #194 -: Юни 07, 2011, 05:02:30 pm »
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[

И на новолуние и пълнолуние хорарите се избягват  :93:

Ох...не знаех....за новолунието и пълнолунието :unsure:

Кой го казва? Новолунието е най-мечтаната конфигурация, когато става дума за брак. Кой не желае основните класически сигнификатори на "мъжът" и "жената" да са в съвпад. А пълнолунието си е типичната картинка за развод и разнобой между съпрузите, затова често се среща в карти на току-що разделили се.

А между другото понякога хорарите не дават категорични отговори, когато работата е на кантар, т.е. има еднаква тяжест на показателите "за" и "против". Или когато няма връзка между сигнификаторите, но друга планета е връзката между тях, това означава - ДА, но, ако последният аспект, който прави луната е гаден, това означава НЕ. Всичко трябва да се претегли.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #195 -: Юни 07, 2011, 05:05:18 pm »
Стела, ми какво да правиме ние, когато в деня на развода ни е било новолуние  ;D ;D ;D ;D
Също както и на започването на връзката...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #196 -: Юни 07, 2011, 05:07:14 pm »
Стела, ми какво да правиме ние, когато в деня на развода ни е било новолуние  ;D ;D ;D ;D
Също както и на започването на връзката...
Така е.. клин клин избива дъще ;D

Божкеееее...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #197 -: Юни 07, 2011, 05:44:11 pm »
Преди няколко месеца питах в темата на Стела но не ми излизат категорични отговори, а явно съм тъпо и упорито :-[

И на новолуние и пълнолуние хорарите се избягват  :93:

Ох...не знаех....за новолунието и пълнолунието :unsure:

Кой го казва? Новолунието е най-мечтаната конфигурация, когато става дума за брак. Кой не желае основните класически сигнификатори на "мъжът" и "жената" да са в съвпад. А пълнолунието си е типичната картинка за развод и разнобой между съпрузите, затова често се среща в карти на току-що разделили се.

А между другото понякога хорарите не дават категорични отговори, когато работата е на кантар, т.е. има еднаква тяжест на показателите "за" и "против". Или когато няма връзка между сигнификаторите, но друга планета е връзката между тях, това означава - ДА, но, ако последният аспект, който прави луната е гаден, това означава НЕ. Всичко трябва да се претегли.
Хм....в случая има връзка между сигнификаторите ако гледаме по 7-ми. А последния аспект на луната е секстил Юпитер. И въпреки това нищо не стана.... :unsure:

*

dobro

• 35
« Отговор #198 -: Юни 08, 2011, 08:01:21 pm »
Хора,  нали  съм  попаднала  на  точното  място ?  Моля,  дайте  някакви  становища. Става  въпрос  за  любов . :-[
Ще  има ли  развитие  връзката  ми  с  Д.Д.?  Обичам  го  много ,  но  имам  усещането ,  че  той  в  последно  време  е  доста " резерве " - то , май  е  нормално  за  мъжете  като  предстои  някакъв  нов  етап  във  връзките  им - или  греша ?
Благодаря  :-[

« Отговор #199 -: Юни 10, 2011, 04:21:55 am »
Добро, ще се опитам да изтълкувам картата, но не ми вярвай изцяло, защото не съм експерт.

По тази карта не виждам развитие в отношенията ви засега. Ти се управляваш от Меркурий на трон, но изгорен от Слънцето. В първия ти дом се намира екзалтиран Сатурн (У5) - изпитваш силни чувства към него и се чувстваш готова да се обвързеш сериозно с него, т.е. в брак. Той се управлява от Юпитер, който наскоро е сменил знака - напуснал е знака на Марс и сега е в знака на Венера. Поведението му би трябвало да се промени, т.к. управителят му е в знака на любовта и връзките. В 1-вия му дом се намира Уран, може би заради това все още го виждаш като свободолюбив и малко несериозен.

Между вашите управители няма апликиращ мажорен аспект в рамките на знаците, което предполага, че няма да има развитие засега, т.е. нещата остават такива, каквито са. Неговите чувства се управляват от Луната в знак на Меркурий, което е показател, че той има чувства към теб. Но Луната се намира в 12-тия ти дом и няма да направи тригон с неговия У3 Венера. Може би той няма или няма да има подходяща възможност да изрази чувствата си към теб, или ти не го разбираш правилно (управителят ти е изгорен от Слънцето). Твоят У3 пък е заточен Марс в знака на неговия У3, така че на теб ти е трудно да поемеш инициативата първа, в момента изчакваш неговите действия.

На Луната й предстоят 2 дисхармонични аспекта - с твоя управител и със Слънцето. Това може да са някакви пречки в комуникацията ти с него, недоразумения относно чувствата му (Меркурий и Слънце са в 3-тия му дом, Слънцето управлява 12-ти).  В крайна сметка това ще мине и ще се изясни, защото последният аспект на Луната е положителен - тригон с Марс (твой У3). Така че ако има буря помежду ви сега, изчакай тя да премине и после можеш да имаш шанс поговорите и изясните бъдещето си. В момента ситуацита не ми изглежда подходяща за изясняване на нещата - ти може да не виждаш добре ситуацията (Меркурий е изгорен), а при него е възможно да настъпи промяна към по-романтичен подход и даване на израз на чувствата (Юпитер е в знак на У3 Венера и екзалтира неговия У5 Луна). Би трябвало да започне повече да се въодушевява от идеята за нов етап във връзката ви.

Успех и ако не ти харесва тълкуванието ми, просто не му обръщай внимание! ;D