Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041948 Прегледи
Re:Хорар за любов
« Отговор #280 -: Юли 23, 2011, 06:51:45 pm »
И двамата правим нещата непоносими, аз ако спра започва той и обратното. Започнах да се интересувам за тези неща, след като разбрах, че Козирог е в Сатурнова криза и реших, че това е причината. Лошото е че се натъкнах и на други неща.

значи трябва да си прочела, че и овен, рак и везни също са в такава
можем да добавим и Плутон и Уран...
то в нета много е изписано и как 2012 света свършва да съществува

всъщност казваш, че безметежно и без никакви кавги сте си живели дълги години и сега (от няма 2 месеца) скарванията са причина за мислите за раздяла/развод?

Неее кавгите са ни били винаги спътници, все пак сме Кози  ;D Аз не мисля за развод, но мисля, че той мисли. :(

« Отговор #281 -: Юли 23, 2011, 07:03:37 pm »
Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат. Луната обаче ще пренесе светлина между тях. Луната ще направи секстил с Марс, Луната е в знака на Марс и така в знака на заточението на Венера. Следващият аспект на Луната е квадрат с Венера, т.е. има непрекъснат пренос на светлина между Венера и Марс. Ще се запознаеш с някоя дама, но не съм сигурна, че ще излезе щастлива връзка от това заради квадрата на Луната с Венера. Дано греша за второто. Успех!

Аз не успях да разбера, тая мома, с която се предполага, че трябва да се запозная, какво ще бъде, щом няма да е партньорка (при условие, че въпросната личност се "появява" в хорар за любов)?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #282 -: Юли 23, 2011, 07:07:29 pm »
От юни месец сме в постоянна кавга. Без никаква особена причина

Мммда, откакто Сатурн е тръгнал директен. В неговия първи дом е, допълнително Плутон го притиска. Може да се чувства ограничен. Доколкото виждам Луната му е в последните градуси на Риби. До преди 3-4 месеца е била под влиянието на транзитен Уран. Не искам да ти пускам мухи и е ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО ДА ПРАВЯ ГРЕШНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, но може и да е имал забежка и тя да е приключила и от това да е изнервен. Повтарям - предположение.
Не не е имал забежки, сигурна съм за това. Работим и живеем постоянно заедно. Просто остана вкъщи без работа, вглъби се в себе си и му се случиха поредици от несгоди /финансови/.

Да, Луната му управлява 10ти и е в 6ти - доста му е ударило самочувствието и въобще усещането за перспектива.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #283 -: Юли 23, 2011, 07:13:24 pm »
Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат. Луната обаче ще пренесе светлина между тях. Луната ще направи секстил с Марс, Луната е в знака на Марс и така в знака на заточението на Венера. Следващият аспект на Луната е квадрат с Венера, т.е. има непрекъснат пренос на светлина между Венера и Марс. Ще се запознаеш с някоя дама, но не съм сигурна, че ще излезе щастлива връзка от това заради квадрата на Луната с Венера. Дано греша за второто. Успех!

Аз не успях да разбера, тая мома, с която се предполага, че трябва да се запозная, какво ще бъде, щом няма да е партньорка (при условие, че въпросната личност се "появява" в хорар за любов)?

Не съм казала, че няма да е партньорка. Къде съм го писала това? Писах, че заради квадрата, който Луната (развитието на въпроса) ще направи с твоя управител, не изглежда обстоятелствата да са в твоя полза, т.е. не мога да гарантирам, че връзката ще те удовлетворява. Освен това твоят управител Венера е в знака на падение на Марс - може да започнеш да й търсиш косури или да се хванеш с някоя мома под нивото ти, напр.

« Отговор #284 -: Юли 23, 2011, 08:16:02 pm »

Не съм казала, че няма да е партньорка. Къде съм го писала това? Писах, че заради квадрата, който Луната (развитието на въпроса) ще направи с твоя управител, не изглежда обстоятелствата да са в твоя полза, т.е. не мога да гарантирам, че връзката ще те удовлетворява. Освен това твоят управител Венера е в знака на падение на Марс - може да започнеш да й търсиш косури или да се хванеш с някоя мома под нивото ти, напр.

Ами обърка ме това:

Цитат
Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат.
, затова и попитах, защото от написаното, останах с впечатлението, че партньорка/ки, не се виждат. До сега винаги съм търсил моми с интерес към изкуството или да имат нещо общо с него (понеже съм имал връзки с моми, които нямат подобни интереси и обикновено се чувствам неразбран, когато споделям с тях това, което ме вълнува), може би това виждаш като за ниво, но не това е най-важното за мен. На първо място са чувствата, аз това исках да знам.

*

holanda

« Отговор #285 -: Юли 23, 2011, 08:20:47 pm »
Венера (У1) и Марс (У7 - потенциалният партньор) не се виждат.

този израз значи,че няма индикации да се ''появи'' момиче . (ако става въпрос само за този израз)

по-нататък може да пуснеш отново хорар..:)

« Отговор #286 -: Юли 23, 2011, 08:37:12 pm »
този израз значи,че няма индикации да се ''появи'' момиче . (ако става въпрос само за този израз)

Ами точно това писах, че ме обърка.

по-нататък може да пуснеш отново хорар..:)

Да пускам по няколко пъти хорар, не опорочава ли малко идеята на въпроса? Като пускам по няколко пъти едно и също питане, току виж нацеля без да искам час, в който всичко да излезе цветя и рози, а реалността да бъде друга. В случая пуснах питането, защото си имам вътрешните усещания за нещата и те не се различават по нищо с негативните прогнози, а и обстоятелствата, в които съм, не предполагат в същината си някакво щастливо събитие, което да ми приповдигне духа.

« Отговор #287 -: Юли 23, 2011, 08:50:24 pm »
Да, сега разбрах за какво става дума. Под "две планети не се виждат" в хорарната астрология се разбира, че нямат сходящ мажорен аспект. В твоя хорар е така, защото Венера и Марс се намират в съседни знаци. Няма аспект, няма действие. Това е един от основните принципи на хорарната астрология. Но е възможно да има взаимодействие между две планети и в случая, когато трета по-бърза планета извършва (непрекъснат) пренос на светлина между тях (завършна аспекти с тях). В твоя случай Луната (развитието на въпроса) първо завършва аспект с управителя на потенциалната партньорка Марс и веднага след това прави аспект с твоя управител Венера, т.е. има възможност за среща с нов човек, започване на нова връзка.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #288 -: Юли 23, 2011, 08:55:41 pm »
Все още ли ми завиждаш? :mellow:
Не искам да възприемаш написаното от мен, като старт на онзи тип дискусия, в която група пенсионери се впускат в словесен спаринг за това на кой от тях болестите са повече и по-лоши.
Не я възприемам по този начин...но ти - не знам.
 Едно е сигурно - любовта не е навън, не е в някого другиго, а вътре в нас. Там трябва да я търсим. А дали и кога ще се появи Човекът, ако сме я намерили тази вътрешна любов, няма да има голямо значение. Поне не драматично.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 09:05:12 pm от Shreya »

« Отговор #289 -: Юли 23, 2011, 09:09:18 pm »
Все още ли ми завиждаш? :mellow:
Не искам да възприемаш написаното от мен, като старт на онзи тип дискусия, в която група пенсионери се впускат в словесен спаринг за това на кой от тях болестите са повече и по-лоши.
Не я възприемам по този начин...
 Едно е сигурно - любовта не е навън, не е в някого другиго, а вътре в нас. Там трябва да я търсим. А дали и кога ще се появи Човекът, ако сме я намерили тази вътрешна любов, няма да има голямо значение. Поне не драматично.

В мен любов има и не ми е нужно да я търся, но е толкова много, че искам да я споделя с някого, а няма с кого. Така се превръща в болка, която ме пръска по шевовете. Аз до сега освен да давам, друго не съм правил, нормално е да очаквам и на мен да се даде, проблема е, че освен още болка, друго не ми предлагат, а аз и без това съм си натрупал достатъчно.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #290 -: Юли 23, 2011, 09:13:32 pm »
Не се разбираме, не се чуваме и виждаме. Той остана без работа, не излиза от нас, гледа в точка и не се радва на нищо. Знам, че няма друга причина и започнах да се вглеждам в други неща. Не ми се иска да се разделяме. Това е.
Извинявам се, че се намесвам, но защо не се свържете с психолог. Струва ми се, че е изпаднал в депресия. Едва ли това е моментът за раздяла :(

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #291 -: Юли 23, 2011, 09:31:55 pm »
В мен любов има и не ми е нужно да я търся, но е толкова много, че искам да я споделя с някого, а няма с кого. Така се превръща в болка, която ме пръска по шевовете. Аз до сега освен да давам, друго не съм правил, нормално е да очаквам и на мен да се даде, проблема е, че освен още болка, друго не ми предлагат, а аз и без това съм си натрупал достатъчно.
Като я има толкова тази любов в теб (да приемем, че е така), насочи я към себе си, обичай себе си. Намери си занимания или нещо друго, които те правят щастлив, не очаквай някой да ти даде нещо. Никой не е длъжен да прави каквото и да е било за теб. Хората са егоисти, нормално е (начин да оцеляват).

Спирам с "пенсионерските" спорове. :)

« Отговор #292 -: Юли 23, 2011, 09:46:57 pm »
Като я има толкова тази любов в теб (да приемем, че е така), насочи я към себе си, обичай себе си. Намери си занимания или нещо друго, които те правят щастлив, не очаквай някой да ти даде нещо. Никой не е длъжен да прави каквото и да е било за теб. Хората са егоисти, нормално е (начин да оцеляват).

Спирам с "пенсионерските" спорове. :)

Ничия любов към себе си не може да замести нуждата от това да бъдеш обчан и от някой друг. Може и да има такива (сигурно има), на които собствената им любов е достатъчна и не се нуждаят от тази на другите и не я и търсят, но това за мен са патологични случаи.

*

holanda

« Отговор #293 -: Юли 23, 2011, 09:47:57 pm »
Да пускам по няколко пъти хорар, не опорочава ли малко идеята на въпроса?

не ти казвам да пуснеш хорар след 2 часа :)

* от опит-при хорар,който ''казваше'',че няма да започвам връзка с момче,аз започнах такава .Пак с много съмнения от моя страна,но все пак факт .

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #294 -: Юли 23, 2011, 10:43:24 pm »
Ничия любов към себе си не може да замести нуждата от това да бъдеш обчан и от някой друг. Може и да има такива (сигурно има), на които собствената им любов е достатъчна и не се нуждаят от тази на другите и не я и търсят, но това за мен са патологични случаи.
Четеш както си искаш и каквото си искаш.
Но щом смяташ, че постоянното реване и мрънкане как няма кой да те обича, не е патологичен случай ...    :cry3:
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 10:48:19 pm от Shreya »

« Отговор #295 -: Юли 24, 2011, 12:45:53 am »
Четеш както си искаш и каквото си искаш.
Но щом смяташ, че постоянното реване и мрънкане как няма кой да те обича, не е патологичен случай ...    :cry3:

Приемам нещата буквално, както са написани. Ако си имала нещо друго предвид, то аз не съм го разбрал. Това последното ме обижда - всеки говори/пише за това, което го вълнува.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #296 -: Юли 24, 2011, 01:13:45 am »
Ще пусна един хорар с възможно най-елементарни въпрос относно любовта.
Обича ли ме ...... назован е по име

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #297 -: Юли 24, 2011, 01:17:07 am »
Е това ако може да ми каже някой как се тълкува ??????
7 дом - сагнификатора на човека е Луната  :o :o :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #298 -: Юли 24, 2011, 03:00:59 am »

" Ничия любов към себе си не може да замести нуждата от това да бъдеш обичан и от някой друг. Може и да има такива (сигурно има), на които собствената им любов е достатъчна и не се нуждаят от тази на другите и не я и търсят, но това за мен са патологични случаи."
Tornquist

Респект :clap:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

abroad

• 2187
« Отговор #299 -: Юли 24, 2011, 03:11:42 am »
нуждата си е нужда ;D
проблемът е, ако ние си мислим, че я усещаме така, пък тя не е