Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040104 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Хорар за любов
« Отговор #300 -: Юли 24, 2011, 03:36:41 am »

Неее кавгите са ни били винаги спътници, все пак сме Кози  ;D Аз не мисля за развод, но мисля, че той мисли. :(

а, е ли е възможно да си внушаваш, в резултат на страхове

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #301 -: Юли 24, 2011, 03:46:41 am »
 Определено проблемите започват, когато ние започнем да си мислим, че мислим  ;D
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #302 -: Юли 24, 2011, 04:46:18 am »

Неее кавгите са ни били винаги спътници, все пак сме Кози  ;D Аз не мисля за развод, но мисля, че той мисли. :(

а, е ли е възможно да си внушаваш, в резултат на страхове

Абсолютно е възможно, всичко да е в главата ми. Реално нищо не ми е казал. Много взех да се ровя в звездите, май  ;D

« Отговор #303 -: Юли 25, 2011, 12:52:42 am »
Елфи, мисля, че е рано да се отговори на този въпрос. Сигнификаторите ви, Сатурн и Луна, не са имали мажорен аспект, Луната наскоро е сменила знака и не е имала аспекти в този знак (ако не броим секстила с Нептун). Може би сте се запознали наскоро и още не сте свалили бариерите помежду си. Всеки от сигнификаторите ви е в знака на своята екзалтация без да проявява специален интерес към другия. Но имате общ диспозитор, Венера, така че е възможно да сте настроени на една и съща романтична вълна. Венера е твой У5, така че може би той се води от твоите чувства съм него и те са в момента движещата сила в отношенията ви. А ти определено имаш чувства към него - Венера е в Рак в неговия 1-ви дом. Неговият управител Луна попада в 4-тия ти дом - той може би се чувства добре с теб, доста уютно му е в компанията ти, но също така може да желае да те опознае в дълбочина първо. Неговиге чувства се управляват от Марс в Близнаци, който не е лошо настроен към Сатурн. Бих казала, че има симпатии към теб със сигурност. От друга страна, ако използваме модерния управител на 5-тия му дом Плутон, излиза, че има повече от симпатии към теб. Малко съм объркана коя от двете школи да използвам. Извинявай за което.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #304 -: Юли 25, 2011, 01:42:45 am »
Моля, да ми кажете нещо по този хорар. Въпросът е зададен във Варна и е" Ще имаме ли връзка с Х.?

Сатуран е в 7ми и астрологът би трябвало да си изказва пестеливо, но колкото и да гледам не намирам картата много обещаваща.

АС в ранен градус - скорошно запознанство? Сигнификаторите на двамата /ти в случая Луна/ са в апликиращ квадрат. Сигнификаторите на 5тите и 8мите домове също не са в позиция на положително развитие.

За сега отговора е не.
Мия, Луната пренася светлина между управителе ви - към твоя със секстил, но към неговия - с квадрат. Неговият управител Венера е изгорена от Слънцето - не съм сигурна, че той е готов да действа, има някакви проблеми в момента. С Уран в съвпад с АС ситуацията може да се промени неочаквано. Засега не виждам промяна в отношенията ви, но с този Уран може да се случи нещо внезапно, но не знам колко трайно би било (Уран не се слави с трайност). Луната е в Овен, в 1-ви дом - само не избързвай много, не го притискай. Той има Сатурн в 1-вия си дом и може да обича нещата да се развиват бавно или да има пречки пред него в момента да започне връзка.
Благодаря, за отговорите ви, момичета! Наистина той има проблеми в момента, дори пропуши и цигари. Няколко часа след като качих хорара ми звънна да ме чуе, но като цяло май не му е до такива емоции. Явно наистина е по-добре да изчакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #305 -: Юли 25, 2011, 02:06:50 am »
Ще кача още една карта. Този въпрос също е много важен за мен, т.к касае важни отношения. Въпросът е: " Ще възвърнем ли старите си приятелски отношения с Х.? Ще бъдем ли отново много близки приятели?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #306 -: Юли 25, 2011, 04:04:49 am »
Елфи, мисля, че е рано да се отговори на този въпрос. Сигнификаторите ви, Сатурн и Луна, не са имали мажорен аспект, Луната наскоро е сменила знака и не е имала аспекти в този знак (ако не броим секстила с Нептун). Може би сте се запознали наскоро и още не сте свалили бариерите помежду си. Всеки от сигнификаторите ви е в знака на своята екзалтация без да проявява специален интерес към другия. Но имате общ диспозитор, Венера, така че е възможно да сте настроени на една и съща романтична вълна. Венера е твой У5, така че може би той се води от твоите чувства съм него и те са в момента движещата сила в отношенията ви. А ти определено имаш чувства към него - Венера е в Рак в неговия 1-ви дом. Неговият управител Луна попада в 4-тия ти дом - той може би се чувства добре с теб, доста уютно му е в компанията ти, но също така може да желае да те опознае в дълбочина първо. Неговиге чувства се управляват от Марс в Близнаци, който не е лошо настроен към Сатурн. Бих казала, че има симпатии към теб със сигурност. От друга страна, ако използваме модерния управител на 5-тия му дом Плутон, излиза, че има повече от симпатии към теб. Малко съм объркана коя от двете школи да използвам. Извинявай за което.

Благодаря ти Мирабела  :wub: :wub: :wub:
Дано да е така както казваш, бих се радвала  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #307 -: Юли 25, 2011, 10:13:44 am »
Здравейте приятели и приятелки. и аз както доста други имам едно въпросче, а ето го и него.
Правилното момиче ли съм срещнал и имам ли шанс да бъда със нея. а също така ме интересува финансовото ми положение ще се подобри ли и то г/д кога?

не знам дали трябва информация за мен, но ето малко.
1993г. 29декември.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #308 -: Юли 25, 2011, 06:29:08 pm »
Здравейте приятели и приятелки. и аз както доста други имам едно въпросче, а ето го и него.
Правилното момиче ли съм срещнал и имам ли шанс да бъда със нея. а също така ме интересува финансовото ми положение ще се подобри ли и то г/д кога?

не знам дали трябва информация за мен, но ето малко.
1993г. 29декември.

Здравей,
При задаване на въпрос се взима часа датата и мястото на задаването на въпроса.
Много е важно да се формулира правилно самия въпрос. В този смисъл ще трябва да уточниш какво точно питаш.
Правилното момиче за какво з акакво я искаш ?
За кратка или дълга връзка, за секс, за семейство, за споделяне, да остареете заедно, или да подхранваш егото си като я показваш пред приятелите си ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #309 -: Юли 25, 2011, 11:06:28 pm »
Привет! Имам още един въпрос, тоя път не е свързан с моя питанка. Въпросът е "Ще се раздели ли А с Б?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #310 -: Юли 26, 2011, 02:42:01 am »
Привет! Имам още един въпрос, тоя път не е свързан с моя питанка. Въпросът е "Ще се раздели ли А с Б?".

Ако намериш някоя туркиня в Никозия...,ще получиш по-верен отговор.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #311 -: Юли 26, 2011, 02:59:32 am »
Тогава нека да се корегирам. Става въпрос за дълга връзка и за това да бъда обичан, а не мамен така да го кажа. Аз съм Р а тя е Л.
аз съм козирог а тя водолей, ако въобще е от значение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Юли 26, 2011, 03:14:18 am »
Тогава нека да се корегирам. Става въпрос за дълга връзка и за това да бъда обичан, а не мамен така да го кажа. Аз съм Р а тя е Л.
аз съм козирог а тя водолей, ако въобще е от значение.

И си мислиш , че един хорар ще ти даде отговор на този въпрос...Мишън инпосибъл... ;D :P...Това се търси по други методи....,не по хорарен въпрос... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #313 -: Юли 26, 2011, 03:27:23 am »

Не, ще преодолеят драмите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Юли 26, 2011, 03:32:03 am »
След 3 месеца ще бъдат разделени... ;) :blink:...Всъщност ти имаш интерес от това... :P

« Отговор #315 -: Юли 26, 2011, 04:42:20 am »

Ако намериш някоя туркиня в Никозия...,ще получиш по-верен отговор.... ;D ;D

Какво я прави по-специялна в даването на отговори? Забулени има нявсякъде, заради тях човек не може да си намери табота, хич не ща и да се консултирам с тях даже.

Не, ще преодолеят драмите.

Момъка си има друга (или поне така ми казаха). Може ли да ми кажеш от кои аспекти се вижда преодоляването на драмите? Да пусна ли друг хорар за него и другата?

След 3 месеца ще бъдат разделени... ;) :blink:...Всъщност ти имаш интерес от това... :P

Ти както винаги направо ме закова. Може ли да кажеш как успя да определиш срок? И btw, ако не е проблем, ще погледнеш ли моя хорар няколко поста по-назад, да споделиш мнение до колко време евентуално ще се види светлина в моя тунел? :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #316 -: Юли 26, 2011, 05:09:35 am »
Момъка си има друга (или поне така ми казаха). Може ли да ми кажеш от кои аспекти се вижда преодоляването на драмите? Да пусна ли друг хорар за него и другата?

А. е в девети дом, Б. е в пети. В момента са в разпадаща се квадратура помежду си. Но А. след два градуса сменя знака и после следва тригон с Б., двамата заедно отиват в триплицитет на Венера, управител на пети дом. 

Меркурий отива в знака на заточение на Юпитер, но вече е в ретроградната си сянка, много бавен, навлиза в стационарна фаза скоро - няма да сътвори големи геройства и по-скоро ще се върне към предишното състояние на връзката. Юпитер пък съвсем няма желание да се задвижи - в Телец е, и в пети в рецепция с Венера по екзалтация-управление - по-скоро ще си сложи розовите очила и ще се постарае да запази отношенията.
И накрая - Луната е без курс, няма да има промяна в настоящото състояние. След два градуса Луната отива в Близнаци, във владение на А.

Тъй като Меркурий е в мъжки знак, а Юпитер в женски, предполагам, че У1, Юпитер, е жената. С нея се идентифицираш в тоя хорар и ти е по-мила на сърцето \пък е и в пети ;)\, а Меркурий, У7, е мъжът. Това за уточнение само, защото както съм го написала по-горе, излиза, че А. е той, пък не е. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #317 -: Юли 26, 2011, 05:31:29 am »

Ти както винаги направо ме закова. Може ли да кажеш как успя да определиш срок? И btw, ако не е проблем, ще погледнеш ли моя хорар няколко поста по-назад, да споделиш мнение до колко време евентуално ще се види светлина в моя тунел? :P

Всъщност ...в http://www.astroseer.net/forum/index.php
ТУК ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА...ЩОТО АЗ СЪМ ЦЕНЗУРАТА.... :wub: ;D ;D

« Отговор #318 -: Юли 26, 2011, 07:01:57 am »

А. е в девети дом, Б. е в пети. В момента са в разпадаща се квадратура помежду си. Но А. след два градуса сменя знака и после следва тригон с Б., двамата заедно отиват в триплицитет на Венера, управител на пети дом. 

Меркурий отива в знака на заточение на Юпитер, но вече е в ретроградната си сянка, много бавен, навлиза в стационарна фаза скоро - няма да сътвори големи геройства и по-скоро ще се върне към предишното състояние на връзката. Юпитер пък съвсем няма желание да се задвижи - в Телец е, и в пети в рецепция с Венера по екзалтация-управление - по-скоро ще си сложи розовите очила и ще се постарае да запази отношенията.
И накрая - Луната е без курс, няма да има промяна в настоящото състояние. След два градуса Луната отива в Близнаци, във владение на А.

Тъй като Меркурий е в мъжки знак, а Юпитер в женски, предполагам, че У1, Юпитер, е жената. С нея се идентифицираш в тоя хорар и ти е по-мила на сърцето \пък е и в пети ;)\, а Меркурий, У7, е мъжът. Това за уточнение само, защото както съм го написала по-горе, излиза, че А. е той, пък не е. ;D

Всъщност - А е той, Б е тя :D. Значи това с очилата, да го разбирам за момата? По-пасва при наличие на "друга".

Аз в твоя форум отдавна съм се регистрирал :P.

*

Марая

• 28287
« Отговор #319 -: Юли 26, 2011, 07:06:09 am »

Всъщност - А е той, Б е тя :D. Значи това с очилата, да го разбирам за момата? По-пасва при наличие на "друга".

Аз в твоя форум отдавна съм се регистрирал :P.

Знам...очаквам те там... :P