Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044119 Прегледи
*

Shreya

• *
  • 414
Re: Хорар за любов
« Отговор #340 -: Август 25, 2011, 08:16:30 pm »
Какво значи, когато У1 е в съвпад с У5 на квезита, но това е Слънцето (т.е. е изгорен)? Че кверентът се интересува от чувствата на квезита? Освен това е и в 5-ти дом на квезита.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #341 -: Август 26, 2011, 12:37:15 pm »
Може ли и аз да питам за любовния си живот, който упорито не върви в последната година, какво ви трябва - карта?
« Последна редакция: Август 26, 2011, 12:48:29 pm от virgo »

« Отговор #342 -: Август 26, 2011, 07:53:11 pm »
Какво значи, когато У1 е в съвпад с У5 на квезита, но това е Слънцето (т.е. е изгорен)? Че кверентът се интересува от чувствата на квезита? Освен това е и в 5-ти дом на квезита.

Мисля, че управителят на кверента (У1) в 5-ти дом на квезита бих тълкувала като "питащият иска да спечели сърцето на квезита или вече е в него". Но не мога да разбера коя от двете планети е Слънцето - У1 или У5. При съвпад със Слънцето (от 18 мин. до 8 гр. и 30 мин.) планетата се счита за изгорена според класическата хорарна астрология, а изгорената планета е отслабена. Изгарянето е по-силно при апликиращ съвпад, отколкото при разходящ. Ако У1 е Слънцето, а У5 на квезита е изгорената планета, бих интерпретирала, че кверентът е попарил чувствата на квезита, наранил го е, пренебрегнал е чувстата му или е на път да го стори (ако аспектът е сходящ). Ако У1 e изгорен (от У5 на квезита), бих интепретирала, че кверентът изгаря от любов към квезита и с всички сили се опитва да спечели сърцето му, но той не отговаря на чувствата му както кверентът би желал. Възможно е кверентът да е заслепен от страстта, която изпитва към квезита. Възможно е също чувствата на квезита да изгарят кверента - квезитът да е много настоятелен в демонстрацията на страстта си към кверента. Бих погледнала У7 (У1 на квезита) къде се намира (знак, дом), за да видя какво му е отношението към У1 преди да направя заключението.

Търсих подобен хорар, но намерих само този пример - http://www.astrologyweekly.com/weekly-horary/his-love.php, в който У1 е изгорен, но не от У5 на квезита.

*

Stella

• 7765
« Отговор #343 -: Август 26, 2011, 10:01:28 pm »
Може ли и аз да питам за любовния си живот, който упорито не върви в последната година, какво ви трябва - карта?

А какъв е въпроса? Формулира се точен въпрос. Имаш ли връзка с някого или няма човек в живота ти?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #344 -: Август 26, 2011, 10:44:27 pm »
Цитат
Ако У1 e изгорен (от У5 на квезита), бих интепретирала, че кверентът изгаря от любов към квезита и с всички сили се опитва да спечели сърцето му, но той не отговаря на чувствата му както кверентът би желал. Възможно е кверентът да е заслепен от страстта, която изпитва към квезита. Възможно е също чувствата на квезита да изгарят кверента - квезитът да е много настоятелен в демонстрацията на страстта си към кверента. Бих погледнала У7 (У1 на квезита) къде се намира (знак, дом), за да видя какво му е отношението към У1 преди да направя заключението.
В този случай У1 е Венера в падение, изгорена от У5 на квезита. А У7 също е в падение в Рак. Както и да е, мисля че си изясних ситуацията.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #345 -: Август 26, 2011, 11:21:48 pm »
Има, даже двама - единия е бивш, но се бори да стане настоящ, другия е настоящ и се бори да не бъде изместен.
Въпроса е кой е правилния избор?

*

Uran

• 6041
« Отговор #346 -: Август 27, 2011, 11:24:52 am »
Има, даже двама - единия е бивш, но се бори да стане настоящ, другия е настоящ и се бори да не бъде изместен.
Това ти трябва да го знаеш и никакви хорари, и други подобни техники не могат да заместят гласа на сърцето.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #347 -: Август 27, 2011, 12:03:33 pm »

В кой дом ти е знака Близнаци и имаш ли Планети в знака Близнаци ?
Естествени минерали и амулети

« Отговор #348 -: Август 27, 2011, 08:05:18 pm »
Вирго е споделила наталната си карта в поста си на предишната страница.

Оста АС-DC попада в Стрелец-Близнаци. Освен това мисля, че мажорно неаспектирана Венера във Везни би могла да има такаво проявление в любовта.

Вирго, ако все още искаш да зададеш хорарен въпрос, постави хорарна карта - карта на деня, часа и мястото на задаването на въпроса ти.
По натала ти бих казала, че Сатурн наближава Венерата ти и ще те постави пред необходимост да направиш избор в любовта. Освен това по прогресии Венера е в точна опозиция със Сатурн, така че предполагам, че вече усещаш тази необходимост (от година може би). Тъй като Сатурн по прогресии е управител на 1-ви дом и в 4-ти прог. дом, а Венера управлява 4-ти прог. дом, може да става дума за буквално желание за бягство от дома, за усещане на липса на хармония в дома ти. Може би ти самата се изолираш от потенциалната любов в живота ти, бягаш сама от нея от страх да не бъдеш наранена и така у теб остава усещане за самота. Прогресивната ти Луна е в Стрелец, което може да ти помогне да гледаш по-философски на нещата. Но е все още в опозиция с прог. Марс - нервна си, търсиш бързо разрешие на проблемите (особено с тези с партньорите, тъй като Луна е прогресивен У7). Предстои й квадратура с прогресивния съвпад Меркурий-Плутон. Възможно е да те очакват още трудни разговори с мъжете в твоя живот.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #349 -: Август 27, 2011, 08:24:37 pm »
Мирабелла, мерси, наистина е от година колебанието и наистина ми писна от мене си и искам са се прекрати. Бягство от дома замислям от известно време - сякаш тук се задушавам, нашите ме притискат, давама мъже ме атакуват, всеки дърпа към себе си, понякога изпушвам здраво. Бягам от нараняване, защото вече ми се случи и това много ме обезвери - този човек беше за мен като половинка не само в преносен смисъл, бях отдала живота си на него и на семейството, а той ми се подигра и ме заряза, обвинявайки ме, че съм живеела на негов гръб. Сега немога да му повярвам, че се осъзнал и ако той е Любовта наистина, аз определено бягам от него и определено е самотно така. Другия неуспява да покрие накаква част, макар че ми е близък в някои отношения сме много различни.

По въпроса за хорания въпрос - къде да го направя и за дата и час да приема, когато писах тук ли?

Така ли?
« Последна редакция: Август 27, 2011, 08:35:03 pm от virgo »

« Отговор #350 -: Август 27, 2011, 08:44:31 pm »
И така може. Трябва също и добре формулиран въпрос. Най-добре такъв с отговор ДА или НЕ. В тази карта Луната е без курс, което не предполага развитие на въпроса. Може би е по-добре да зададеш въпроса си отново, добре формулиран и с нова карта, когато "изплува" в съзнанието ти.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #351 -: Август 27, 2011, 08:50:23 pm »
Здравейте, имам много болезнен въпрос, имам съмнения към верността на приятеля ми, днес вече поведението му стана ....., опитвам се да говоря с него, но нестава, и искам честен отговор
А. има ли си друга? Тоест изневерява ли ми?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #352 -: Август 27, 2011, 08:54:44 pm »
ОК!

« Отговор #353 -: Август 27, 2011, 08:59:08 pm »
Лули, много ме е страх да давам отговори на толкова сериозни въпроси като изневяра. Страх ме е да обвиня някого в нещо на базата на астрология само. Аз съм по веществените доказателства. Извинявай много.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #354 -: Август 27, 2011, 09:04:27 pm »
Лули, много ме е страх да давам отговори на толкова сериозни въпроси като изневяра. Страх ме е да обвиня някого в нещо на базата на астрология само. Аз съм по веществените доказателства. Извинявай много.
Аз също, просто искам да знам за себе си, за да знам как да продължа разговора, несмятам че някой ми е длъжен да ме обича вечно , ако има друга няма дори да го обвинявам, той и ма право на избор, просто за да си направя равносметка как да продължа, има голяма нужда от отговора ви.

« Отговор #355 -: Август 27, 2011, 11:20:25 pm »
Здравейте, имам много болезнен въпрос, имам съмнения към верността на приятеля ми, днес вече поведението му стана ....., опитвам се да говоря с него, но нестава, и искам честен отговор
А. има ли си друга? Тоест изневерява ли ми?

Аз ги виждам нещата в два варианта, ама не гарантирам кой от всичките е верен и въобще, дали има такъв.

Единият е, че ти му вкарваш много голямо напрежение, може би защото искаш повече внимание, разговори и донякъде разчупване на взаимоотношенията. (За този вариант бих имал и известни съмнения).

Другия вариант е, че е възможно да има връзка с колежка или на работно място и тя да е по-възрастна от него.

Ще дадеш ли малко повече инфо?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #356 -: Август 28, 2011, 12:35:01 am »
izvinqvam se predvaritelno,pi6a ot tel. Toi nqma kolejki, raboti sam za sebesi. Parviq varian naistina e taka,no ot izvesno vreme sam sprqla da go "izmorqvam", taka 4e mai ne e nito ediniq nito drugiq variant

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #357 -: Август 29, 2011, 08:43:03 pm »
Интересува ме дали ще се срещнем отново с този човек и дали ще има нещо повече между нас, тоест дали ще има някакво развитие или да го забравям...

http://imageshack.us/f/42/astrow2at3.gif/

Ок, слагам карта от днес..
« Последна редакция: Август 29, 2011, 09:36:26 pm от Freya »

« Отговор #358 -: Август 29, 2011, 09:18:27 pm »
Здравейте, не съм сигурна дали правилно съм разбрала, но поствам карта на деня в който сме се запознали със съответния човек с приблизителен час. Интересува ме дали ще се срещнем отново и дали ще има нещо повече между нас, тоест дали ще има някакво развитие или да го забравям...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_32_dat_hp.62756.30560.gif&res=63&va=&cid=hx5fileSlC0p1-u1296911961_2507053780

Това е друг вид карта, имаше карти за първа среща в друга тема.
За хорар поставяш мястото,часа и датата на задаване на въпроса, не на срещата ви.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #359 -: Август 29, 2011, 11:24:47 pm »
Според мен отговора е не.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците