Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040894 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Хорар за любов
« Отговор #360 -: Август 29, 2011, 11:50:23 pm »
MayFlower, този ник ми е познат?1

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #361 -: Август 29, 2011, 11:54:46 pm »
Благодаря ти Марая! Щом ти казваш НЕ, така ще е значи :( И без друго свикнах да съм сама, така ще си и остана явно!

Аз съм от астролозите , които ползват хорара м/у другото.... ;D Не го уважавам като предсказателна техника...Въпрос на стил....
Предпочитам да гледам наталната карта...,а не хорара.... ;D
Ти можеш да зададеш въпрос дали ще станеш министър...,планетите и часа на задаване на въпроса да са благосклонни и да отговорят с ДА...,но ..,ако нещо не е заложено в натала няма как  да се случи... ;) :blink:
От часовите астрологични практики...ползвам елекцията...при необходимост...,хорара...когато някой поиска консултация...,но много рядко...Просто не го ползвам за такива сериозни въпроси....
Така , че отговора на този ти въпрос е редно да го търсиш в наталната карта , чрез транзити , прогресии и дирекции... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #362 -: Август 30, 2011, 12:43:21 am »
" Ти можеш да зададеш въпрос дали ще станеш министър...,планетите и часа на задаване на въпроса да са благосклонни и да отговорят с ДА...,но ..,ако нещо не е заложено в натала няма как  да се случи..." Така си е, няма спор! А пък и така се обнадеждих малко, може пък и да има шанс и за мен да срещна любовта ;) Дано само и неговият отговор да не е негативен :(

ще ти кажа...там...в другия форум.... ;D ;)..Просто ми е нужно малко време..,едва днес сколасах да отговоря на няколко човека дето ме чакат поне от 10 дни.... :-[ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #363 -: Август 30, 2011, 01:05:38 am »
Ти можеш да зададеш въпрос дали ще станеш министър...,планетите и часа на задаване на въпроса да са благосклонни и да отговорят с ДА...,но ..,ако нещо не е заложено в натала няма как  да се случи...

Ще взема да пусна хорар дали ще стана милионер скоро и ако отговорът е да, ще ида да пусна тото.  ;D

Не че ми е притрябвало да съм милионер, това си има и своите отговорности, да седиш да им трепериш на парите.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #364 -: Август 30, 2011, 01:10:30 am »
Ти можеш да зададеш въпрос дали ще станеш министър...,планетите и часа на задаване на въпроса да са благосклонни и да отговорят с ДА...,но ..,ако нещо не е заложено в натала няма как  да се случи...

Ще взема да пусна хорар дали ще стана милионер скоро и ако отговорът е да, ще ида да пусна тото.  ;D

Не че ми е притрябвало да съм милионер, това си има и своите отговорности, да седиш да им трепериш на парите.  :lol:

Представяш ли си колко милионери астролози може да има , ако астрологията се занимава само с хорари.... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #365 -: Август 30, 2011, 01:40:00 am »
Представяш ли си колко милионери астролози може да има , ако астрологията се занимава само с хорари.... ;D ;D

И ако астрологията може да те направи милионер... при нулев старт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Август 30, 2011, 02:08:12 am »

И ако астрологията може да те направи милионер... при нулев старт.  ;D

Ми...,ако е рекъл хорара... :57:
А сега нещо сериозно....
Ако питаш мен...,тази наука колкото е полезна толкова е и вредна...,защото се използва от много хора, които спекулират...и манипулират....А ТОВА Е ОПАСНО И МОЖЕ ДОРИ ДА БЪДЕ СМЪРТОНОСНО ОРЪЖИЕ....Има много хора със слаба психика...и , ако сме привърженици на руската школа...ойде коня У рЯката....Един хорар може да нанесе невероятни поражения...,защото е ограничен с един единствен отговор и конкретика ДА или НЕ....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #367 -: Август 30, 2011, 12:38:36 pm »
Ако ме питаш мен, един хорар може да нанесе къде по-малко поражения от една некомпетентно интерпретирана натална карта.

Преди известно време случайно попадам на блог, в който се предлагат всякакви видове професионални хороскопи, вкл. и медицински. Много се учудих, когато установих, че блогът принадлежи на една госпожица, която в един форум твърдеше, че още се учи, а в друг очевидно не се справяше с практическите казуси, тълкуванията й бяха невероятни - по един квадрат с малефик правеше човека престъпник. Не знам какви прогностики и медицински хороскопи се изготвят, да му мислят клиентите.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #368 -: Август 30, 2011, 03:56:05 pm »
Интересува ме дали ще се срещнем отново с този човек и дали ще има нещо повече между нас, тоест дали ще има някакво развитие или да го забравям...

http://imageshack.us/f/42/astrow2at3.gif/

Ок, слагам карта от днес..

Да, мисля, че ще поставите ново начало на взаимоотношенията си, защото Венера (той) и Марс (ти) ще сключат секстил, а освен това Луната пренася светлина между тях. Положението на Венера и Марс по знаци (и двете планети са в падение, а Венера е изгорена от Слънцето) може да показва, че и двамата не сте готови за започване на връзка в момента, но шанс би трябвало да се отвори пред вас. Последният аспект на Луната в рамките на знака е секстил с твоя управител Марс - мисля, че ти ще имаш възможност да действаш по-успешно в желаната от теб посока по отношение на този мъж. Доста си ентусиазирата по въпроса - Юпитер в 1-вия ти дом (който описва моментното ти състояние) е в знака на екзалтация на Луната. Луната идва от тригон с него - може би вече виждаш открехната врата пред теб, някакъв лъч надежда, че нещата ще се развият в желата от теб посока. Успех! :wub:

« Отговор #369 -: Август 30, 2011, 03:58:50 pm »
Последната ми сериозна връзка приключи много много отдавна (преди около 5 години) с гръм и трясък. Бях много наранена и предадена по най-долен начин. От там като тръгна -нищо на любовен хоризонт, пълен застой. Може би вината е и в мен, защото изключително трудно бих се доверила отново. Въпросът ми е : "Ще срещна ли скоро любовта?"

Не ми харесва че управител на 7ми е малефик, както  и градусите на Сатурн, но съвсем нищо не разбирам от хорари и всеки коментар е добре дошъл!

Твоят управител Венера ще има секстил с управителя на 7-мия дом Марс (в 3-тия дом на срещите и контактите). Луната ще направи секстил с Марс. Мисля, че ще срещнеш човек, в който можеш да видиш потенциален партньор.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #370 -: Август 30, 2011, 05:26:18 pm »
Хехе, Мирабела, мерси :)
Абе и аз имам чувството, че нещата няма да свършат тук...дето се пееше в една песничка на Лени Кравиц "It aint over till its over"  :P
на мен може да ми се ще, но нито аз нито той сме готови за връзка...а и малко трудно за изпълнение на този етап..:) и мааай наистина съм много ентусиазирана!   :rolleyes:  :P  ;D
А за открехната врата не знам, май аз трябва да действам, иначе едва ли ще има развитие... ако очаквам действие от него може и да не дочакам  :-[
А какво по-точно трябва да значи, че Венера е изгорена от Слънцето?
Интересно ми е на фона на това ти тълкуване, какво би казала по картата от първата ни среща, постнала съм я в другата тема, ако имаш желание ще се радвам да ми я изкоментираш :)
« Последна редакция: Август 30, 2011, 07:17:25 pm от Freya »

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Август 30, 2011, 06:17:23 pm »
Ако ме питаш мен, един хорар може да нанесе къде по-малко поражения от една некомпетентно интерпретирана натална карта.

Преди известно време случайно попадам на блог, в който се предлагат всякакви видове професионални хороскопи, вкл. и медицински. Много се учудих, когато установих, че блогът принадлежи на една госпожица, която в един форум твърдеше, че още се учи, а в друг очевидно не се справяше с практическите казуси, тълкуванията й бяха невероятни - по един квадрат с малефик правеше човека престъпник. Не знам какви прогностики и медицински хороскопи се изготвят, да му мислят клиентите.  :-X

От всяко дърво свирка не става.... :blink: А по отношение на медицинската астрология имам вяра само на 2-ма доктори астролози...Единия е холистичен стоматолог , а другия е кардиолог..... :blink: И на мед.сестри доверие нямам.... ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #372 -: Август 30, 2011, 07:34:33 pm »

И на мед.сестри доверие нямам.... ;D

Това заради Скарлет ли го казваш?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #373 -: Август 30, 2011, 07:39:05 pm »
Един хорар може да нанесе невероятни поражения...,защото е ограничен с един единствен отговор и конкретика ДА или НЕ....

Не, не е толкова ограничен. Така се счита само и го пише, ама не е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #374 -: Август 30, 2011, 07:49:42 pm »
Няма по-голяма вреда от една неадекватно стъкмена карта за планово секцио, ако астрологът не е съвсем наясно какво, как и защо прави. Затова в такива случаи трябва да се подхожда с повишено внимание - става въпрос за човешки живот, а не учредяване на фирма.  :-[ Хорарите и техните капани ряпа да ядат. Абе за всичко се искат не само знания и опит, а и отношение, да се прави с чисти помисли и отговорност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #375 -: Август 30, 2011, 07:55:26 pm »
Да не си объркала датата? Пише 31 юли... Или въпросът е зададен преди месец?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #376 -: Август 30, 2011, 08:27:42 pm »
Интересен новолунен хорар.  :blink:
Да не би вече да има някакво развитие по въпроса и сега го задаваш отново?
Не съм голям фен на хорарите, нито се занимавам с тоя дял от астрологията, така че не вземай много насериозно моите писания.

Не знам дали "влюбен" е точната дума, с която да се опише състоянието на въпросния господин към момента на задаване на въпроса, но може да е бил увлечен по някакъв начин. Възможно е и ти да си се чувствала неуверена или объркана в момента на задаване на въпроса.

Луната като сигнификатор на въпроса има разходящ квадрат с Юпитер (У7), ако разглеждаме господина по 7 дом, понеже не се знае какви са вашите отношения. Юпитер управлява също така неговия 5 дом, а Меркурий - твоя 5 дом. Меркурий, твоят сигнификатор, има сходящ тригон с У7 и неговите чувства (5ти дом от ДС). Това обаче предстои впоследствие, а в момента на задаване на въпроса Меркурий, макар и директен все още, вече се е намирал в сянката на ретроградието, има и опозиция с Нептун (ако отчитаме транссатурновите). Към него момент може и ти да не си била много наясно със ситуацията, затова сега, след като Меркурий (твоят сигнификатор) тръгва на директен ход, отново задаваш въпроса във форума, със стара дата.  :blink:

Като обнадеждаващ фактор може да се посочи и това, че Юпитер се намира във фас и терма на Меркурий, а Меркурий е в собствен фас. Така че би трябвало той да е полагал повече усилия да ти се хареса на теб, да е търсил твоето внимание. Възможно е обаче да си подходила с известни резерви, да си се съмнявала в нещо към момента на задаване на въпроса или впоследствие леко да си се отдръпнала, за да преосмислиш ситуацията...

За горещи чувства като че ли не ми говори този хорар, но има някакъв интерес от страна на господина.

Извинявай, ако греша (и аз като Мирабела).  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #377 -: Август 30, 2011, 08:37:29 pm »
Ще има  ли развитие "връзката" ми с О.?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=5&nho2=6&btyp=2&mth=gw&sday=30&smon=8&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Сатурн е в 7-ми дом, което се счита за предупреждение към астролога, че може да не изтълкува правилно картата. Така че се извинявам, ако греша.

Между управителите ви Юпитер (ти) и Меркурий (той) няма сходящ аспект, нито рецепция, което говори за липса на промяна в отношенията ви. Юпитер е ретрограден от съвсем скоро, горе-долу от същото време пък Меркурий е директен. Възможно е ситуацията при вас да е на приливи и отливи, като трудно постигате синхрон в позициите си. Може би доскоро той е бил по-отдръпнат, правил се е на по-важен. Сега изглежда е твой ред да преосмислиш нещата. Луната (която също така е и управител на твоите чувства) е в критичен градус, напуска знака на Меркурий и по този начин водещата роля в отношенията ви може би вече няма да бъде в ръцете на О. Във Везни Луната ще има поредица от негативни аспекти, първият от които е опозиция с Уран в твоя 1-ви дом. Уран в 1-ви дом говори може да горови, че жадуваш за нещо вълнуващо и непредсказуемо. Но мисля, че положението на Луната по дом (7-ми), предстоящият й съвпад с неговия У5 Сатурн и последният й аспект във Везни (секстил с Меркурий) показва, че ще затвърдиш връзката си с О. Той може би е по-романтично настроен сега с Венера в 1-вия му дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #378 -: Август 30, 2011, 08:46:11 pm »
Тогава е зададен въпроса :blink:

Да допълня още нещо.
Към момента на задаване на въпроса е възможно ти да си била с по-изразена нагласа за сериозна връзка, впоследствие ситуацията може и да се променила, знам ли...

А какво е твоето усещане относно перспективността на тези отношения, променило ли се е по някакъв начин, след като Меркурий става директен?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #379 -: Август 30, 2011, 08:50:19 pm »
Дали вече е влюбен би трябвало да се гледат разходящите аспекти на сигнификаторите, ако това вече е факт. Но за да има развитие по-нататък и за да разберем какво ще е то, би трябвало да има потвърждение и от някой сходящ аспект. Човекът може да си е влюбен към момента на задаване на въпроса, но да не предприеме никакви стъпки впоследствие и ситуацията да не се промени (имах такъв случай преди няколко години  :-[).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.