Интересен новолунен хорар. :blink:
Да не би вече да има някакво развитие по въпроса и сега го задаваш отново?
Не съм голям фен на хорарите, нито се занимавам с тоя дял от астрологията, така че не вземай много насериозно моите писания.
Не знам дали "влюбен" е точната дума, с която да се опише състоянието на въпросния господин към момента на задаване на въпроса, но може да е бил увлечен по някакъв начин. Възможно е и ти да си се чувствала неуверена или объркана в момента на задаване на въпроса.
Луната като сигнификатор на въпроса има разходящ квадрат с Юпитер (У7), ако разглеждаме господина по 7 дом, понеже не се знае какви са вашите отношения. Юпитер управлява също така неговия 5 дом, а Меркурий - твоя 5 дом. Меркурий, твоят сигнификатор, има сходящ тригон с У7 и неговите чувства (5ти дом от ДС). Това обаче предстои впоследствие, а в момента на задаване на въпроса Меркурий, макар и директен все още, вече се е намирал в сянката на ретроградието, има и опозиция с Нептун (ако отчитаме транссатурновите). Към него момент може и ти да не си била много наясно със ситуацията, затова сега, след като Меркурий (твоят сигнификатор) тръгва на директен ход, отново задаваш въпроса във форума, със стара дата. :blink:
Като обнадеждаващ фактор може да се посочи и това, че Юпитер се намира във фас и терма на Меркурий, а Меркурий е в собствен фас. Така че би трябвало той да е полагал повече усилия да ти се хареса на теб, да е търсил твоето внимание. Възможно е обаче да си подходила с известни резерви, да си се съмнявала в нещо към момента на задаване на въпроса или впоследствие леко да си се отдръпнала, за да преосмислиш ситуацията...
За горещи чувства като че ли не ми говори този хорар, но има някакъв интерес от страна на господина.
Извинявай, ако греша (и аз като Мирабела). :blink: