Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043850 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Хорар за любов
« Отговор #460 -: Декември 08, 2011, 06:31:16 pm »
Най-добре изчакай да мине ретро-фазата на Меркурий
и отложи срещата за след 15.12, тогава ще са по-ясни нещата
Изглежда, че той не осъзнава съвсем ясно ситуацията,
изчакай да мине една седмица
Естествени минерали и амулети

« Отговор #461 -: Декември 20, 2011, 01:05:52 am »
Влюбен ли е в мен Х.(името му)?На пръв поглед ми изглежда ДА,но все ми се струва,че нещо ми убягва,а и рецепциите ми е малко трудно да ги тълкувам.Ето картата по Кох

« Отговор #462 -: Декември 20, 2011, 09:37:44 am »
Струва ми се, че ти си по-влюбената (Луна в знака на екзалтация на неговия управител Сатурн) или поне тази, която повече демонстрира любовта си, докато той е по-резервиран и горделив, но би трябвало да е искрен с теб (Сатурн в екзалтация). Студеното му отношение те наранява, но ми се струва, че и той самият страда от това (У5 Венера в квадрат със Сатурн). Луната клони към съвпад със Сатурн, а следващият аспект е секстил със Слънцето - мисля, че ще се сдобрите/сближите.

« Отговор #463 -: Декември 20, 2011, 11:47:52 am »
Благодаря Мирабела,доста точно описваш ситуацията,както винаги  :blink: Но има някои неща,които ми е трудно да тълкувам,например за какво говори ситуирането на основните сигнификатори в мой 4-ти/негов 10-ти дом;взаимната рецепция по терма на У5-те домове Венера и Марс положителен знак ли е и т.н.  :rolleyes:

« Отговор #464 -: Декември 20, 2011, 03:49:40 pm »
Здравейте, имам въпрос и аз, очертава ли се скоро взаимната любов да присъства в живота ми? Благодаря ;)))

*

Asol

• 4140
« Отговор #465 -: Декември 20, 2011, 04:09:08 pm »
Ако гледам въпроса като хорарен рано е още да се каже,  а Луната е в разходящ съвпад със Сатурн.

« Отговор #466 -: Декември 20, 2011, 04:10:17 pm »
Здравейте, имам въпрос и аз, очертава ли се скоро взаимната любов да присъства в живота ми? Благодаря ;)))

Натална карта - гледаш транзити, прогресии, дирекции и каквито други техники се сетиш (за връзка, любов - синастрия, композит и др. с обекта на чувствата). Ако задаваш хорарен въпрос, построяваш карта за датата, часа и мястото на задаване на въпроса.
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 04:23:21 pm от Mirabella »

« Отговор #467 -: Декември 20, 2011, 04:22:51 pm »
Благодаря Мирабела,доста точно описваш ситуацията,както винаги  :blink: Но има някои неща,които ми е трудно да тълкувам,например за какво говори ситуирането на основните сигнификатори в мой 4-ти/негов 10-ти дом;взаимната рецепция по терма на У5-те домове Венера и Марс положителен знак ли е и т.н.  :rolleyes:

Съвпадът между управителите ви в 4-ти дом на картата може да говори за поставянето на основите на нещо. Луната на изгорения път говори за силните ти тревоги по отношение на въпроса.
Чакай да проверя това с рецепциите по терми, фасове и т.н., че не ги помня наизуст.

- твой У5 Марс в 17-тия градус на Дева е в триплецит на Луната, терма на Юпитер и фас на Венера;
- негов У5 Венера в 29-тия градус на Козирог е в триплецит на Луната, терма на Сатурн и фас на Слънцето.

Нещо ми убягва взаимната рецепция.

Венера скоро сменя знака - може би подходът му в изразяването на чувствата ще се промени - от скованост (Венера в Козирог) да премине към изразяване с повече лекота, игривост, закачливост (Венера във Водолей).

« Отговор #468 -: Декември 20, 2011, 04:53:28 pm »
Благодаря за отговорите! Грешката е моя! Ето правилната карта

« Отговор #469 -: Декември 21, 2011, 10:51:35 am »
Мирабела,благодаря ти отново!
Цитат
Права си,сега като се загледах,еми явно съм се объркала,сигурно съм видяла някой друг ред в таблицата  ;D Кво става и аз незнам,уж Мерка е директен...... май-май съм много заГубена  :rolleyes:  :wub:

« Отговор #470 -: Декември 21, 2011, 09:36:29 pm »
Моля да коментирате тази карта.
Въпроса е: ще имам ли връзка (романтична) с ... (назовавам го по име)?
Не съм сигурна, че точно така трябваше да формулирам въпроса.., на мен май е ясно  :blink:
Само че ми беше интересно да разгледам и картата. Много е интересно това момче, много специално ...
Моля, кажете какво виждате. В този форум има участници, които е наистина мноого интересно да се четат :blink:
Много благодаря

« Отговор #471 -: Декември 21, 2011, 09:47:28 pm »
Мирабела,благодаря ти отново!
Цитат
Права си,сега като се загледах,еми явно съм се объркала,сигурно съм видяла някой друг ред в таблицата  ;D Кво става и аз незнам,уж Мерка е директен...... май-май съм много заГубена  :rolleyes:  :wub:

Хич не се притеснявай. Аз каква глупост бях написала онзи ден - че предстояла квадратура между светилата, като те ясно си отиваха към секстил. Ама, като я виждам Луната в предния знак (нищо, че тя вече не е там). ;D

« Отговор #472 -: Декември 21, 2011, 09:56:21 pm »
Моля да коментирате тази карта.
Въпроса е: ще имам ли връзка (романтична) с ... (назовавам го по име)?
Не съм сигурна, че точно така трябваше да формулирам въпроса.., на мен май е ясно  :blink:
Само че ми беше интересно да разгледам и картата. Много е интересно това момче, много специално ...
Моля, кажете какво виждате. В този форум има участници, които е наистина мноого интересно да се четат :blink:
Много благодаря

Късен градус на Асцендента. Това ще рече, че работата е вече предрешена или отговорът е известен на кверента (така казват класиците). Може би сте говорили нещо по този въпрос. Липсва сходящ аспект между управителите на 1-ви и 7-ми дом. Луната (неговият управител) идва от съвпад с Марс в 8-мия ти дом - нещата може би отиват (или са отишли) към нещо страстно в леглото. Между светилата предстои квадратура - възможни са пречки, усложнения. Луната в квадрат със Слънцето - елемент на 5-тия му дом и управител на интесептиран Лъв в 1-вия му дом. Дали той не се разкъсва между повече от един обект на чувствата си? Това последното е само предположение, не го взимай присърце. Но пък последният аспект на Луната е много положителен - тригон с Венера на АС. За връзка не съм сигурна, но нещо романтично, като флирт, би трябвало да се случи между вас.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #473 -: Декември 21, 2011, 10:30:12 pm »
Момичета, моля да кажете нещо по този хорар, че доста ме вълнува в момента. Много се радвам, че и Мирабела е тук и силно очаквам и тя да се включи. :wub: Въпросът е: Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #474 -: Декември 21, 2011, 11:51:28 pm »
Момичета, моля да кажете нещо по този хорар, че доста ме вълнува в момента. Много се радвам, че и Мирабела е тук и силно очаквам и тя да се включи. :wub: Въпросът е: Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

Ко става с другия форум?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #475 -: Декември 22, 2011, 06:21:12 am »

Ко става с другия форум?

Ами намеси се Сатурн, :P. Най-накрая след купоните по Юпитер, някой трябва да свърши наистина качествено работата и приятелства, връзки и т.н., заминават.  :tongue2:

Това го казвам, най-доброжелателно ;), защото е класически случай на Сатурново проявление (или как да се научим да контролираме, чрез подчинение), иначе и двете много Ви уважавам и харесвам и противно на всеобщото мнение, за мен Хело е много важен член на форума - провокативен, проклет :P на моменти, но задаващ много точни във времето и "мястото" въпроси. Просто понякога Плутон и Уран и Везни при нея действат като по учебник.  :rolleyes:
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 06:40:00 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #476 -: Декември 22, 2011, 02:04:28 pm »

Сигурна ли си, че датата на задаване на въпроса е правилно въведена? Ако си задала въпроса си на 21-ви декември (т.е. минутки преди да го публикуваш във форума), Луната е в предходния знак (Скорпион).

Може би картата е по-скоро тази (без да отчитам мястото на задаване на въпроса, тъй като не знам кое е)?

Ще коментирам картата от поста ми. Разликата с тази от твоя пост е главно в положението на Луната, което е съществено, разбира се. Но на първо място и в двете карти липсва сходящ мажорен аспект между У1 и У7. А липсата на взаимодействие между управителите на оста AC/DC най-често говори за липса на развитие във взаимоотношенията. Засега ти си тази, която проявява повече инициатива - У1 е директен Меркурий в знака на управителя на 7-ми дом. Меркурий е и в твоя 3-ти дом - отворена си за комуникация с него. Неговият управител е ретрограден Юпитер, а ретроградните управители не са готови за действия. Сега тук въпросът опира до Луната, която е негов У5. Определено те вълнуват чувствата му към теб. Ако Луната е в Скорпион, т.е. в падение, ми се струва, че ти си тази която влага повече и по-сериозни чувства - твоят У5 е екзалтиран Сатурн, докато неговият управител е Юпитер в знака на екзалтация на Луната. Външно той може да демонстрира много емоция, но с паднала Луна за У5 какво в действителност чувства, си остава загадка. Оставам с усещането, че той може да показва повече чувства, отколкото изпитва в действителност. Ако Луната е в Стрелец, имаме смесена рецепция между неговите У1 и У5, бих казала нещо от сорта на "what you see is what you get". Луната в Скорпион е без курс (ако не отчитаме квадрата с Нептун)... Като обобщя, не виждам развитие към сериозна връзка засега.

« Последна редакция: Декември 22, 2011, 05:15:18 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #477 -: Декември 22, 2011, 02:07:32 pm »

Приятелска връзка ДА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #478 -: Декември 22, 2011, 03:01:38 pm »
Как се прави това, бих искала и аз да направя? Както при наталната карта - въвеждаш датата, часа и мястото на задаване на въпроса ли? :> Друго необходимо ли е?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #479 -: Декември 22, 2011, 03:03:46 pm »
Как се прави това, бих искала и аз да направя? Както при наталната карта - въвеждаш датата, часа и мястото на задаване на въпроса ли? :> Друго необходимо ли е?

Да, точно така. Само това е необходимо да се въведе.