Момичета, моля да кажете нещо по този хорар, че доста ме вълнува в момента. Много се радвам, че и Мирабела е тук и силно очаквам и тя да се включи. :wub: Въпросът е: Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?
Сигурна ли си, че датата на задаване на въпроса е правилно въведена? Ако си задала въпроса си на 21-ви декември (т.е. минутки преди да го публикуваш във форума), Луната е в предходния знак (Скорпион).
Може би картата е по-скоро тази (без да отчитам мястото на задаване на въпроса, тъй като не знам кое е)?
Ще коментирам картата от поста ми. Разликата с тази от твоя пост е главно в положението на Луната, което е съществено, разбира се. Но на първо място и в двете карти липсва сходящ мажорен аспект между У1 и У7. А липсата на взаимодействие между управителите на оста AC/DC най-често говори за липса на развитие във взаимоотношенията. Засега ти си тази, която проявява повече инициатива - У1 е директен Меркурий в знака на управителя на 7-ми дом. Меркурий е и в твоя 3-ти дом - отворена си за комуникация с него. Неговият управител е ретрограден Юпитер, а ретроградните управители не са готови за действия. Сега тук въпросът опира до Луната, която е негов У5. Определено те вълнуват чувствата му към теб. Ако Луната е в Скорпион, т.е. в падение, ми се струва, че ти си тази която влага повече и по-сериозни чувства - твоят У5 е екзалтиран Сатурн, докато неговият управител е Юпитер в знака на екзалтация на Луната. Външно той може да демонстрира много емоция, но с паднала Луна за У5 какво в действителност чувства, си остава загадка. Оставам с усещането, че той може да показва повече чувства, отколкото изпитва в действителност. Ако Луната е в Стрелец, имаме смесена рецепция между неговите У1 и У5, бих казала нещо от сорта на "what you see is what you get". Луната в Скорпион е без курс (ако не отчитаме квадрата с Нептун)... Като обобщя, не виждам развитие към сериозна връзка засега.