Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040763 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #480 -: Декември 22, 2011, 03:20:49 pm »
Как се прави това, бих искала и аз да направя? Както при наталната карта - въвеждаш датата, часа и мястото на задаване на въпроса ли? :> Друго необходимо ли е?

Да, точно така. Само това е необходимо да се въведе.

Благодаря ти :)! Мисля, че успях да го направя. Аз задавам въпроса и се отнася за обекта на моите чувства К. :> - влюбен ли е в мен или ще се влюби ли, и ще имаме ли истинска реална връзка? Не съм сигурна как точно да го формулирам, понеже нещата са сложни... Благодаря предварително за всеки отговор! :>

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #481 -: Декември 22, 2011, 03:31:56 pm »
Астрокомските карти с градуси на планетите са по-удобни за хорарни (а и не само) въпроси. Няма сходящ мажорен аспект между управителите ви - Меркурий и Юпитер. По картата се вижда, че ти си супер влюбена в него - и двата ти управителя Меркурий и Луна са в знака (Стрелец) на неговия управител. Но Юпитер е ретрограден - той не предприема крачка към теб. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера. Според мен, засега остава флирт.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #482 -: Декември 22, 2011, 03:44:48 pm »
Истината е, че в нашия случай в крайна сметка може би той ще предприеме крачката, понеже аз се притеснявам ужасно и не искам да го разочаровам, и имам много колебания, колкото и влюбена да съм. Той е в Англия сега, беше ме поканил да ида на гости при него за рождения му ден (преди седмица), но аз така и не се съгласих. Сега всичко ще се реши след НГ, когато се връща в Бг и ще поиска да се видим, а аз може би ще откажа от страх... Благодаря за отговора! :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #483 -: Декември 22, 2011, 03:47:37 pm »
..Сега всичко ще се реши след НГ, когато се връща в Бг и ще поиска да се видим, а аз може би ще откажа от страх... Благодаря за отговора! :(
От какво толкова те е страх?!  :-\
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #484 -: Декември 22, 2011, 03:49:47 pm »
Моля, но в тази карта не ми се вижда ти да се дърпаш. Бъркам нещо в интепретацията, значи.

Твоят управител е Меркурий в заточение. Вярно, че заточените (както и падналите) планети не са готови да действат, но мислех, че това важи в още по-голяма степен за ретроградните.

Между Луната (твоя втори управител) и Юпитер (неговия управител) има смесена рецепция по знаци. Има симпатия помежду ви.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #485 -: Декември 22, 2011, 03:50:38 pm »
..Сега всичко ще се реши след НГ, когато се връща в Бг и ще поиска да се видим, а аз може би ще откажа от страх... Благодаря за отговора! :(

Че ще ме отблъсне. Дърпам се от реалния контакт, понеже засега е само виртуално. Имам проблем с ...това.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #486 -: Декември 22, 2011, 04:01:11 pm »

Че ще ме отблъсне. Дърпам се от реалния контакт, понеже засега е само виртуално. Имам проблем с ...това.
:) Разбирам
Единствения начин да се справиш със страха е да го предизвикаш, да се изправиш срещу него и да го победиш. Сега ти се дава такава възможност. Възползвай се. Ако не го направиш сега, едва ли ще го направиш друг път. Като се подчиняваш на страха свикваш с него и губиш хубави емоции и какво ли още ...кой знае. Оставаш неудовлетворена от себе си, от живота си.  Ако ти сама не се освободиш от този страх няма кой да го направи вместо теб. Когато се изправиш веднъж срещу страха ще разбереш, че всъщност страшно няма. Всичко е в ума ти:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #487 -: Декември 22, 2011, 05:03:56 pm »
Благодаря за съвета, venerra ! Имала съм подобен случай преди и сега нещата доста си приличат. След като приключи сагата с Телеца, заради когото съм с този ник, му споделих, че не съм обичала друг така и с никой друг след него не успях да изпитам същото, понеже не с всеки можеш да бъдеш себе си, нали. :) А той отвърна, че ми е благодарен, че съм му "помогнала" в труден период - когато се чувстваше изгубен, в чужда държава, без приятели и семейство. Днес, когато с много усилия успях да го забравя и да обикна друг, някак си една "симпатия" не ми е достатъчна...Защото е напълно възможно да обикнеш някой, който не си виждал наживо и не си докосвал...но сте си говорили с часове, заспивал си с гласа му и си наблюдавал как спи, споделяли сте много и искаш да споделите още повече... Затова мисля да попитам Стрелеца директно дали ме обича...тъй като не искам нищо по-малко от споделена и самоотвержена любов. А, и картинката с пистолета, насочен към Купидон, под подписа ти е много е сладка!:>

*

Grace

• 2257
« Отговор #488 -: Декември 22, 2011, 05:13:15 pm »
Затова мисля да попитам Стрелеца директно дали ме обича

LibrawithTaurus, не искам да ти се меся, но ми стана мило за теб като прочетох какво си преживяла с Телеца  :blink:
та..от скромния ми опит, не съм убедена, че да подходиш така директно към мъж / независимо от зодията / е добра идея. остави го да си каже/покаже сам...повярвай ми, тези работи си личат. мъжете обичат да имат инициативата, не им отнемай удоволствието  ;) 

« Отговор #489 -: Декември 22, 2011, 05:24:37 pm »
Има ли шанс за нещо по-сериозно от негова страна ?  :blink: Много искам да знам, поради много причини, благодаря на включилите се.
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #490 -: Декември 22, 2011, 05:31:25 pm »
Ох, ето и един от мен.  ;D ;D Без конкретен обект на адмирации, просто какво ме очаква в любовно отношение през новата година.  ;D Да очаквам ли някой, да не очаквам ли. Ще има ли нещо или няма да има ...  :blink:

« Отговор #491 -: Декември 22, 2011, 06:07:14 pm »

Късен градус на Асцендента. Това ще рече, че работата е вече предрешена или отговорът е известен на кверента (така казват класиците). Може би сте говорили нещо по този въпрос. Липсва сходящ аспект между управителите на 1-ви и 7-ми дом. Луната (неговият управител) идва от съвпад с Марс в 8-мия ти дом - нещата може би отиват (или са отишли) към нещо страстно в леглото. Между светилата предстои квадратура - възможни са пречки, усложнения. Луната в квадрат със Слънцето - елемент на 5-тия му дом и управител на интесептиран Лъв в 1-вия му дом. Дали той не се разкъсва между повече от един обект на чувствата си? Това последното е само предположение, не го взимай присърце. Но пък последният аспект на Луната е много положителен - тригон с Венера на АС. За връзка не съм сигурна, но нещо романтично, като флирт, би трябвало да се случи между вас.
Еее, Мирабела, както винаги много творческа интерпретация!
Моята си беше по оптимистична, обчаче  ;) :blink: Е, времето ще покаже.
Много ти благодаря

*

Mia21

• 2502
« Отговор #492 -: Декември 22, 2011, 07:07:57 pm »
Момичета, моля да кажете нещо по този хорар, че доста ме вълнува в момента. Много се радвам, че и Мирабела е тук и силно очаквам и тя да се включи. :wub: Въпросът е: Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

Ко става с другия форум?

Хело, в другия форум въобще не съм влизала.  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #493 -: Декември 22, 2011, 07:11:02 pm »
Момичета, моля да кажете нещо по този хорар, че доста ме вълнува в момента. Много се радвам, че и Мирабела е тук и силно очаквам и тя да се включи. :wub: Въпросът е: Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

Сигурна ли си, че датата на задаване на въпроса е правилно въведена? Ако си задала въпроса си на 21-ви декември (т.е. минутки преди да го публикуваш във форума), Луната е в предходния знак (Скорпион).

Може би картата е по-скоро тази (без да отчитам мястото на задаване на въпроса, тъй като не знам кое е)?

Ще коментирам картата от поста ми. Разликата с тази от твоя пост е главно в положението на Луната, което е съществено, разбира се. Но на първо място и в двете карти липсва сходящ мажорен аспект между У1 и У7. А липсата на взаимодействие между управителите на оста AC/DC най-често говори за липса на развитие във взаимоотношенията. Засега ти си тази, която проявява повече инициатива - У1 е директен Меркурий в знака на управителя на 7-ми дом. Меркурий е и в твоя 3-ти дом - отворена си за комуникация с него. Неговият управител е ретрограден Юпитер, а ретроградните управители не са готови за действия. Сега тук въпросът опира до Луната, която е негов У5. Определено те вълнуват чувствата му към теб. Ако Луната е в Скорпион, т.е. в падение, ми се струва, че ти си тази която влага повече и по-сериозни чувства - твоят У5 е екзалтиран Сатурн, докато неговият управител е Юпитер в знака на екзалтация на Луната. Външно той може да демонстрира много емоция, но с паднала Луна за У5 какво в действителност чувства, си остава загадка. Оставам с усещането, че той може да показва повече чувства, отколкото изпитва в действителност. Ако Луната е в Стрелец, имаме смесена рецепция между неговите У1 и У5, бих казала нещо от сорта на "what you see is what you get". Луната в Скорпион е без курс (ако не отчитаме квадрата с Нептун)... Като обобщя, не виждам развитие към сериозна връзка засега.

Мирабела, между другото аз бях доста разконцентрирана когато задавах въпроса, но часът го засякох много внимателно- 23.23. Ако ми е абсолютно точен,  това ще има ли някакво съществено значение?

Приятелска връзка ДА!
Сладкиш, чудя се, след тези емоции дали можем да бъдем само приятели. Ще ми е много трудно, да ти кажа. :blink:

« Отговор #494 -: Декември 22, 2011, 07:16:15 pm »
За датата става дума, не за часа. Вчера ли зададе въпроса? Датата, която си сложила на картата, постната от теб, не ми изглежда вчерашна. :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #495 -: Декември 22, 2011, 07:24:28 pm »
Леле, объркала съм датата ли...Снощи го зададох...в 23.23 часа.  :-[

Извинявам се. Това е картата... :-\

« Последна редакция: Декември 22, 2011, 07:29:37 pm от Mia21 »

« Отговор #496 -: Декември 22, 2011, 07:32:34 pm »
....

Отговорът ми от предната страница е базиран точно на тази карта.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #497 -: Декември 22, 2011, 07:33:48 pm »
....

Отговорът ми от предната страница е базиран точно на тази карта.

Благодаря, Мирабела!  :wub:

« Отговор #498 -: Декември 23, 2011, 01:01:51 am »
Здравейте!
Прочетох темата и понеже винаги съм вярвала на звездите, искам да ви попитам, ще имам ли хубава и споделена любовна връзка с човека, в когото се влюбих преди няколко месеца. Изпращам ви една обща карта.

« Отговор #499 -: Декември 23, 2011, 06:40:37 pm »
Agua, ако държиш въпросът ти да бъде третиран като хорарен (понеже е зададен в тази тема), трябва да поставиш карта за точната дата, час и място на задаване на въпроса ти. Можеш да заличиш данните от картата, ако желаеш, разбира се.

Директен Юпитер наближава точния съвпад с наталната ти Венера, а директен Сатурн е върху наталния ти АС. Може би обмисляш брак. По прогресии Луната е в съвпад с Уран и в тригон със Слънцето. Мисля, че би трябвало да изживяваш щастлив период в личните взаимоотношения. Имай предвид, че не съм професионален астролог.

А то се оказа, че не е било така. Значи сгреших.
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 04:38:48 pm от Mirabella »