Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040118 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #500 -: Декември 29, 2011, 09:37:29 am »
Ще имам ли сериозна връзка,тази година,която да доведе,до брак   :blink:
10,36 ч. София

Veleli praznici, momi4eta :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #501 -: Декември 29, 2011, 10:55:04 am »
10,36 ч. София

по този въпрос отговорът е НЕ. Луната като елемент на 1-ви дом прави сходящ квадрат с Меркурий, който управлява 7-ми дом - домът на брака. Може да разчиташ обаче на романтична връзка по 5-ти дом, тъй като луната съ-управлява 5-ти дом. Даже ми се струва, че възможността сама ще те намери.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #502 -: Декември 29, 2011, 11:07:31 am »
10,36 ч. София

по този въпрос отговорът е НЕ. Луната като елемент на 1-ви дом прави сходящ квадрат с Меркурий, който управлява 7-ми дом - домът на брака. Може да разчиташ обаче на романтична връзка по 5-ти дом, тъй като луната съ-управлява 5-ти дом. Даже ми се струва, че възможността сама ще те намери.

Mersi mnogo:)Az imah vpredvid,da imam dalgotrqina,seriozna vrazka.Tazi taka li 6te e ,4e ne iskam da se razo4arovam pak :(.Ima li veroqtnost,tazi vrazka da e svarzana sas sega6nata mi rabota :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #503 -: Декември 29, 2011, 12:35:49 pm »
10,36 ч. София

Mersi mnogo:)Az imah vpredvid,da imam dalgotrqina,seriozna vrazka.Tazi taka li 6te e ,4e ne iskam da se razo4arovam pak :(.Ima li veroqtnost,tazi vrazka da e svarzana sas sega6nata mi rabota :-[

Всеки се надява на сериозна връзка. Романтична връзка не значи авантюра. Но за сега брак не се очертава. Ноне не по този хорар. Романтичната връзка, за която говоря може и да е свързана със сегашната ти работа, понеже 5 и 6 дом са скачени - управлават се от една и съща планета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #504 -: Декември 29, 2011, 02:45:29 pm »
Здравейте  и Честита Коледа !
Ще ви помоля за разчитането на този любовен хорар. Отговрът ми е важен ,но освен това ми е важно да схавана логически как се прави хорар.. За Сигнификатор на мъжа 7 -дом ли се гледа и планетите в него или 12 - тъй както връзката ни е тайна? Изчетох доста статии и теми ,но някои от термините още не ги знам така,че не успях да схвана всичко, да не кажа нищоSmile.
( Връщам жеста си с Таро) ;)

« Отговор #505 -: Декември 29, 2011, 03:24:03 pm »
Ще се опитам да споделя това, което знам по въпроса, но имай предвид, че не съм профи.

За въпроси, свързани с любовни връзки, се гледа 7-ми дом. Някои разглеждат 5-ти дом за любовни увлечения, които не са преминали на етап връзка, но от това, което съм изпробвала в този форум, ми се струва, че 7-ми дом е най-подходящ (както казват класиците).

Първо в картата градусът на АС спада към късните (28-30 гр.). Решението може вече да е взето. Ти се управляваш от Венера (и Луната - втори управител на кверента), той - от Марс. Венера се намира във Водолей (без есенциални достойнства по знак, освен че е в собствен фас), в 10-тия дом на картата, в разходящ съвпад с Луната. 10-тият дом може да бъде разглеждан като 4-ти (край) от 7-ми (връзката). Марс се намира в Дева (в знака на падение на Венера, но в триплецит и фас на Венера), в 5-тия ти дом. Дотук ми се струва, че този човек е в сърцето ти, но въпреки това ти си инициатор на прекратяване на взаимоотношенията ви. Между Венера и Марс няма сходящ мажорен аспект в рамките на знака, освен ако не броим квинкоса за такъв. Квинкокс между сигнификаторите може да показва, че двамата в момента имате твърде различни нужди, интереси, цели, съвместяването на които изисква повече компромиси от ваша страна. Ако не отчитаме квинкокса, липсата на сходящ мажорен аспект между У1 и У7 говори за липса на развитие на взаимоотношенията ви - остават такива, каквито са в момента. Късният Асцендент също подкрепя това.

Луната също е фактор, отразява развитието на въпроса. В рамките на знака Луната има само хармонични сходящи аспекти - секстил с Меркурий в 1-вия му дом и тригон със Сатурн. Планетите в 1-вия му дом отразяват моментното му състояние. Някои казват, че с Меркурий в 1-ви дом (особено заточен като този) квезитът може да не казва цялата истина. Меркурий може да показва, че той е на път или открит за комуникация. Меркурий управлява 12-тия му дом. Може би тайната връзка напълно го удовлетворява. Сходящият секстил между Луна и Меркурий може да е шанс за комуникация, да поговорите по въпроса. Затруднявам се в интепретирането на тригона Луна/Сатурн. Може би той ще прояви инициатива, която ще бъде добре посрещната от твоя страна.

В контекста на въпроса, положението на Венера в 10-ти дом и в знак на Сатурн (екзалтиран) може да показва, че ти искаш официална, а защо не и узаконена връзка (10-тият дом е най-видимият дом в картата и е домът на Сатурн). Докато Марс се намира в своя 11-ти дом - той може би иска по-свободни и необързани отношения.

Мисля, че ще имате възможност да подновите взаимоотношенията си, но в този вид, в който са били. На Марс му предстои да стане ретрограден, по-скоро ще се дърпа от някаква сериозност.
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 04:36:03 pm от Mirabella »

« Отговор #506 -: Декември 29, 2011, 06:54:04 pm »
Да си жива и здрава, Мирабела! Благодаря ти за бързото отзоваване. Права си ,че ми е в сърцето . Официално прекратяване нямаше... Точно и за това ми е чуденката- дали ще се появи  "блудният син" отново....Интересите са ни коренно различни.
 А аз искам по-ангажирана въръзка ,но не по-официална.Мен също ме устройва да е тайна. Ще дам обратна връзка ,ако се присети че съществувам. Весело прекарване на Нова Година?

« Отговор #507 -: Декември 29, 2011, 07:29:39 pm »
Няма за какво да ми благодариш. Почти за нищо не бях права в тълкуванието си. Дано се обади и се съберете отново! :blink:

« Отговор #508 -: Декември 29, 2011, 11:03:30 pm »
Ако може да се включа и аз..
Сериозна ли е сегашната ми връзка?
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 12:48:34 am от cvetyd »

« Отговор #509 -: Декември 30, 2011, 12:14:31 am »
С мойте лаически познания ,мисля че това е наталната ти карта ,а за хорарният ти въпрос ,трябва да имаш карта с точния час на задаването на въпроса и мястот.

« Отговор #510 -: Декември 30, 2011, 12:30:28 am »
Почти за нищо не бях права в тълкуванието си.
Не си права като мислиш така. Връзката ни е доста комплицирана и той има навика от известно време да зачезва хей така без прична, но не ми се ще да превръщам фоума в "искрено и лично".Както и да.Питала съм те преди време пак тук и май беше за подобна ситуация.Дадох обратна връзка и беше точно така както ми каза. Знам от опит ,че когато нещо го правиш от сърце- то рядко те подвежда ,а ти го правиш така.Надявам се по-скоро да се светна как става с тези хорари и да мога се се опитвам и аз. Мерси отново

« Отговор #511 -: Декември 30, 2011, 12:49:24 am »
С мойте лаически познания ,мисля че това е наталната ти карта ,а за хорарният ти въпрос ,трябва да имаш карта с точния час на задаването на въпроса и мястот.
Хъх... ами промених го със сегашния час, все още не знам дали е това  :-[

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #512 -: Януари 02, 2012, 04:36:48 pm »
Здравейте! Новата година дойде а аз отново си мисля за любов  :P
и зададох следния въпрос.. "Очакват ли ме промени на любовния фронт?"

*

sunrain

• 6710
« Отговор #513 -: Януари 02, 2012, 04:38:36 pm »
Здравейте! Новата година дойде а аз отново си мисля за любов  :P
тогава пусни хорар с новата година :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #514 -: Януари 02, 2012, 04:42:44 pm »
хихи, поправих го  :P

« Отговор #515 -: Януари 02, 2012, 04:46:38 pm »
Гледай сега каква карта си си избрала! Сходяща опозииция между управителите на У1 и У7 и то оста 4-10 на края. Да не сте решили да късате?

По предния ти хорар пропуснах да постна това, което бях писала. Въпросът беше дали има бъдеще връзката. Мисля, че има, но в момента по-скоро остава на този етап на развитието си. По-нататък би могла да прерасне в по-сериозна (сходящ тригон между Луна и Сатурн).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #516 -: Януари 02, 2012, 04:50:28 pm »
"Очакват ли ме промени на любовния фронт?"

При така формулиран въпрос смятам, че желаните промени са по-далеч, зависи ти с какви очаквания си заредена, но като за начало имаш да скъсваш с миналото, което няма да мине без връщане към вече изживени отношения и ситуации, може би има защо.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #517 -: Януари 02, 2012, 05:02:10 pm »
Гледай сега каква карта си си избрала! Сходяща опозииция между управителите на У1 и У7 и то оста 4-10 на края. Да не сте решили да късате?

По предния ти хорар пропуснах да постна това, което бях писала. Въпросът беше дали има бъдеще връзката. Мисля, че има, но в момента по-скоро остава на този етап на развитието си. По-нататък би могла да прерасне в по-сериозна (сходящ тригон между Луна и Сатурн).
хаха...абе аз да не си я избирам умишлено ;D  :P
Ама и такива мисли ми минават през главата, но нищо сериозно. Ама защо гледаме управителя на 7ми, като въпроса не касае някой назован по име ?  :unsure:
А относно връзката ни, или ще си се обичаме цял живот и ще сме много щастливи заедно или няма да издържим още дълго и ще се разделим за винаги, без да се погледнем повече. Странно звучи, но така ги виждам нещата. Някакси точно като две противоположности виждам евентуалното развитие на ситуацията. Даже опозицията в случая не може ли да се тълкува така? Аз и друго си мисля, че ако има "скъсване" и края на нещо - по отношение на любовта, тогава може да става въпрос и за друго, не точно за настоящата ми връзка.  :rolleyes:

А относно предният хорар.... Тригона да... ама каква е разликата когато планетите се приближават една към друга и така сформират аспект, или ако се отдалечават... както в случая?  :unsure:

Цитат
При така формулиран въпрос смятам, че желаните промени са по-далеч, зависи ти с какви очаквания си заредена, но като за начало имаш да скъсваш с миналото, което няма да мине без връщане към вече изживени отношения и ситуации, може би има защо.

А защо мислиш, че трябва да скъсам с миналото? Това по картата ли е?
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 05:08:26 pm от Freya »

« Отговор #518 -: Януари 02, 2012, 05:04:56 pm »
Сходящ аспект - бъдещи събития, разходящ - минали.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #519 -: Януари 02, 2012, 05:06:53 pm »
А защо мислиш, че трябва да скъсам с миналото? Това по картата ли е?

Фрея, по какво да е. ;D Ти какво очакваш като "промяна на любовния фронт"? Ако искаш нещата да излязат на друга плоскост, се налага да ги обновиш определено, смисъла да скъсаш с миналото може да е доста широк и по-дълбок и съм сигурна, че ти знаеш отговора добре.