Управителите ви - твоят Меркурий и неговият Юпитер - идват от тригон. Тъй като същите две планети управляват и оста 4/10 дом на края на връзката ви, ми изглежда сякаш двамата, поне привидно, сте се разбрали, че това е краят. Друг вариант, който ми хрумва като интепретация, е да сте решили да си дадете време от един от друг (все пак управителите ви идват от тригон, не е от напрегнат аспект, би трявало да е протекла мирно и спокойно раздялата). Липсва сходящ аспект между управителите ви в рамките на тези знаци, нещата помежду ви би трябвало да останат такива, каквито са в момента. Луната има още един аспект до края на знака, но той е дисхармоничен, едва ли ще помогне за възстановяване на отношенията ви. Луната управлява неговия 5-ти дом, а Сатурн - твоя 5-ти. И доколкото 5-тият дом във въпроси, свързани с взаимоотношения, може да се разглежда като домът на романтичните чувства, мисля, че на този етап не демонстрирате такива един към друг. Може би до скоро си го боготворила и това те е карало да не оценяваш себе си по достойнство (доскоро Меркурий беше заточен в знак на Юпитер), но от известно време си започнала да недолюбваш недостатъците му (Меркурий в знака на падение на Юпитер). Дано греша!