Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040111 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорар за любов
« Отговор #560 -: Януари 15, 2012, 03:41:48 pm »
Благодаря Мирабела, и аз видях квадратите, и via combustа... и естествено Сатурн отново (както в целия ми живот). За сексуалността също до някаква степен позна, имам опасения в някой направления, и определено връзката ни ще е много силно отразена на интелектуално ниво (това най-много ни свързва), не толкова физическото привличане, въпреки, че си приличаме.   :P :-[ Ще дам обратна връзка, когато се стигне до някакъв етап.  :58:   
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 04:56:14 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #561 -: Януари 15, 2012, 03:47:11 pm »
затруднената поради него комуникация. И двата ви управителя са в негативна рецепция със Слънцето - може би и двамата не си давате ясна сметка за пречките по пътя ви

това е изключително точно, той още не е разбрал какво всъщност прави.... :P

всъщност какво ще рече негативна рецепция със Слънцето (да видим аз знам ли какво правя) - наши УПР във Везни, където Слънцето е в падение ли ?
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 03:52:44 pm от Anabell »

« Отговор #562 -: Януари 15, 2012, 03:59:33 pm »
Да, точно. Аз се изразявам малко... кратко. То не знам дали има такова понятие "негативна рецепция" изобщо.
Луна във Везни - знак на падение на Слънцето, Слънцето в Козирог - знак на заточение на Луна. Вид смесена рецепция, но не по трон/екзалтация. Сатурн също е в знака на падение на Слънцето, но е екзалтиран, а Слънцето му е подчинено по знак. Някак си неговата работа ми изглежда по-лека.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #563 -: Януари 15, 2012, 04:05:16 pm »
По лека е, естествено, нали той е мъжът  ;D.
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 04:56:38 pm от Anabell »

« Отговор #564 -: Януари 15, 2012, 04:46:00 pm »
Ще се радвам да го прегледате този хорар, ще имам ли връзка тая година изобщо, няма ли да имам:o Че тия дни много съм се саднала нещо за блага мъжка ръка покрай мен, но все стават някакви идиотски сценарии и накрая нищо не излиза.  ;D ;D И хем ми е смешно, понеже Вселената проявява такава неочаквана и необикновена креативност по отношение на това, хем вече ... спира да ми е забавно, понеже все същия лайт мотиФ е на моята глава. Нямам предвид определен младеж, но ддз ... някакви насоки, ако има проблем, къде е, нещо такова поне.  :-\ Като го гледам тоя ранения асцендент и тези оквадратени планети, придобивам бегла представа, но нали надеждата умира последна ...  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #565 -: Януари 15, 2012, 05:10:32 pm »
Akruks - от твоята клавиятура в Божия процесор.  :P :-[ Има възможност за това, което каза по 6 дом и СЛВ там.

*

Stella

• 7765
« Отговор #566 -: Януари 15, 2012, 05:31:21 pm »
Akruks - от твоята клавиятура в Божия процесор.  :P :-[ Има възможност за това, което каза по 6 дом и СЛВ там.

:rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #567 -: Януари 15, 2012, 05:36:11 pm »
Ще се радвам да го прегледате този хорар, ще имам ли връзка тая година изобщо, няма ли да имам:o Че тия дни много съм се саднала нещо за блага мъжка ръка покрай мен, но все стават някакви идиотски сценарии и накрая нищо не излиза.  ;D ;D И хем ми е смешно, понеже Вселената проявява такава неочаквана и необикновена креативност по отношение на това, хем вече ... спира да ми е забавно, понеже все същия лайт мотиФ е на моята глава. Нямам предвид определен младеж, но ддз ... някакви насоки, ако има проблем, къде е, нещо такова поне.  :-\ Като го гледам тоя ранения асцендент и тези оквадратени планети, придобивам бегла представа, но нали надеждата умира последна ...  ;D

Тъндър, засега няма условия. Слънце - Ти е в сходящ квадрат със Сатурн - Той. Освен това естествените сигнификатори на мъжа и жената - Марс и Венера са в опозиция помежду си. А Слънцето и Луната като сигнификатори на съпруга и съпругата съо са в квадрат. Всичко сочи към НЕ. Обаче, ако се появи накой хубостник на хоризонта, питай пак. При всяка промяна в обстоятелствата, можеш отново да зададеш въпрос.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #568 -: Януари 15, 2012, 05:55:36 pm »
За връзка няма как да се гадае с този ранен асцендент и с тази луна в изгорелия път, нямаш предвид определен човек, то се вижда и от празния седми дом... Дай време да узрее въпроса и тогава го задай пак, възможно е дотогава да се появи и човек, неочаквано и ненадейно- покрай следване или да е в чужбина, ти ще си активната страна откъм комуникации и ще го привлечеш у вас да му пробваш ръката блага ли е  ;D

Мерси много akruks. Надявам се все на нещо, бяха ми хвърляли и карти и пак ми казаха да го търся из университета и сега ще видим като започне следващия семестър.  :P

« Отговор #569 -: Януари 18, 2012, 06:39:46 pm »
Здравейте! Бих искала да науча нещо повече относно бъдещите отношения с един човек. Ще се радвам да ми помогнете да направя хорара и тълкуването (още съм новак). Благодаря ви предварително! :)

« Отговор #570 -: Януари 18, 2012, 06:49:35 pm »
Задай конкретен въпрос и качи карта за датата, часа и мястото на задаване на въпроса (можеш предварително да затриеш данните). Ако не умееш да качваш карти, можеш да зададеш въпроса си и да дадеш необходимите данни в поста си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #571 -: Януари 18, 2012, 06:51:30 pm »
Здравейте! Бих искала да науча нещо повече относно бъдещите отношения с един човек. Ще се радвам да ми помогнете да направя хорара и тълкуването (още съм новак). Благодаря ви предварително! :)

Задай конкретен въпрос, на кой то да може да се отговори с "ДА или "НЕ", посочи дата, час и място на задаване на въпроса и дефинирай отношенията си с човека - приятел, любим, познат, непознат, или просто един човек. Може да го назовеш по име, ако нямате ясно дефинирани отношения. разбира се името не е нужно да се споменава цялото, а само първата буква или "Х".

« Отговор #572 -: Януари 18, 2012, 07:04:04 pm »
Ще имам ли сериозни отношения, връзка с Л.? Засега не се познаваме лично.
20.01 часа, 18 януари 2012, гр. Пловдив

*

Stella

• 7765
« Отговор #573 -: Януари 18, 2012, 07:07:02 pm »
Ще имам ли сериозни отношения, връзка с Л.? Засега не се познаваме лично.
20.01 часа, 18 януари 2012, гр. Пловдив

Много ранен асцендент - рано е да се каже. Изчакай развитието на събитията и задай отново въпроса си.

« Отговор #574 -: Януари 18, 2012, 07:11:04 pm »
Качвам картата на въпроса ти. Смятам, че фактът, че не се познавате, е отразен от ранния градус на Асцендента в картата. Липсата на курс на Луната може да говори, че в рамките на действие на хорара (до 3 месеца) необходимото обстоятелство, за да имате връзка, т.е. познанството, може да не се осъществи. Този факт се потвърждава от сходящата опозиция между управителите на 3-тите ви домове. Между управителите на оста AC/DC има разходящ тригон - може би е била пропусната благоприятна възможност за запознаване.

Може би е по-правилно картата да бъде класифицирана като нерадикална и да не бъде тълкувана изобщо.

« Отговор #575 -: Януари 18, 2012, 07:21:48 pm »
Да, имаше една пропусната възможност :) Ще видим как ще се развият събитията занапред. Много сте бързи :)
Междувременно ми стана любопитно дали може да се изтълкува нещо спрямо момента на пропуснатото запознанство, което беше лятото, или е минало прекалено много време оттогава? Сега като се замисля миналата седмица също имаше една такава възможност, та не знам на коя от двете да отдам по-голямо значение...
« Последна редакция: Януари 20, 2012, 09:15:53 am от joyjoious »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #576 -: Януари 24, 2012, 09:43:10 pm »
Има ли смисъл да се боря за него? Назован е по име.

Аз не съм добре поставена, моя управител Слънце във Водолей е в заточение. Той е в по-изгодна позиция - екзалтиран Сатурн във Везни. Аз съм в падение в знака на неговия упр. А той е на трон в знака на моя. Как да го тълкувам това, че нищо не мога аз да направя по въпроса или че аз го ценя, а той мен не?

Той е в мой триплицитет, това да го тълкувам в моя полза..
Луната е в седми дом, тоест мисля си за любов? Луната първа ще направи тригон с неговия управител. После моя управител ще направи тригон с него. Това дава положителен отговор?
И двата ми управителя са в негов първи... тук не съм сигурна, аз се интересувам от него? Какво правя в първия му дом?

Управителите на 5тите ни домове нямат аспект. Моя юпитер е в падение в знака на неговия 5ти.
Не съм в изгодна позиция и би ми било много трудно, но има смисъл да се боря за него? Така ли би следвало да се тълкува хорара?

*

Stella

• 7765
« Отговор #577 -: Януари 24, 2012, 11:38:43 pm »
Има ли смисъл да се боря за него? Назован е по име.

Аз не съм добре поставена, моя управител Слънце във Водолей е в заточение. Той е в по-изгодна позиция - екзалтиран Сатурн във Везни. Аз съм в падение в знака на неговия упр. А той е на трон в знака на моя. Как да го тълкувам това, че нищо не мога аз да направя по въпроса или че аз го ценя, а той мен не?

Той е в мой триплицитет, това да го тълкувам в моя полза..
Луната е в седми дом, тоест мисля си за любов? Луната първа ще направи тригон с неговия управител. После моя управител ще направи тригон с него. Това дава положителен отговор?
И двата ми управителя са в негов първи... тук не съм сигурна, аз се интересувам от него? Какво правя в първия му дом?

Управителите на 5тите ни домове нямат аспект. Моя юпитер е в падение в знака на неговия 5ти.
Не съм в изгодна позиция и би ми било много трудно, но има смисъл да се боря за него? Така ли би следвало да се тълкува хорара?

Ти си му в ръчичките, няма какво да се лъжем, направо си му паднала в ръцете. Всичко зависи от неговото благоразположение към тебе. Ти си в знак, където неговият управител има достойнства, демек величаеш го. Слънце клони към тригон със Сатурн, а се очаква скоро и Сатурн да обърне посоката /на 08.02./, т.е. да започне да клони към слънце. Така че ще се срещнат в градуса на точния тригон, преди слънцето да е сменило знака на 29 водолей на 19.02. 

Ти не си много силно поставена в неговия знак, верно е. Той не те величае, не е омаян от тебе. Обаче среща ще има и тя ще бъде с позитивен отенък, т.е. всеки положителен аспект дава отговор "ДА". аз бих отговорила така "Струва си да се бориш, но не е сега момента да преминаваш към решителна действия. Изчакай по-благоприятен момент. Дай му време да те види в по-благоприятна светлина"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #578 -: Януари 25, 2012, 12:02:34 am »
Благодаря ти Стела! Ще изчакам да видя как ще се развият нещата.
А сигурна ли си, че става въпрос за среща? Защото малко ме учудва  :unsure:

« Отговор #579 -: Януари 25, 2012, 12:45:46 pm »
Една приятелка пита дали един младеж иска да има връзка с нея(назован по име). Тя сама си е построила картата, аз само я публикувам, казвам го, за да не се търси нещо по производните домове.
Аз се опитах да го тълкувам, но не съм особено сигурна в отговора си, тъй като хорарната астрология е нещо, с което нямам особено много опит. Чудех се даже, понеже един от сигнификаторите е ретро, дали картата трябва да се тълкува.  :o Има ли такова правило?  :o Иначе това, което виждам .... сигнификатор за нея е Венера, за него - Марс ... тук може би трябва да погледнем и Плутон, тъй като той е на трон по дом, така че има достойнство. Предвид факта, че Венера е в екзалтация, бих казала, че по-скоро и това положение би могло да я удовлетвори.  :-\ Предстои опозиция на Марс с Венера ... това как да го тълкувам ... може би някакъв конфликт, пререкания между тях двамата. :-\ Нейните планети-сигнификатори са в неговия 5 дом, пък и неговия, в нейния 5 дом - това значи, че все пак има интерес, но аз от цялото това оплитане не видях окончателния отговор.  ;D ;D
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 01:15:58 pm от ThunderGoddess »