Една приятелка пита дали един младеж иска да има връзка с нея(назован по име). Тя сама си е построила картата, аз само я публикувам, казвам го, за да не се търси нещо по производните домове.
Аз се опитах да го тълкувам, но не съм особено сигурна в отговора си, тъй като хорарната астрология е нещо, с което нямам особено много опит. Чудех се даже, понеже един от сигнификаторите е ретро, дали картата трябва да се тълкува.

Има ли такова правило?

Иначе това, което виждам .... сигнификатор за нея е Венера, за него - Марс ... тук може би трябва да погледнем и Плутон, тъй като той е на трон по дом, така че има достойнство. Предвид факта, че Венера е в екзалтация, бих казала, че по-скоро и това положение би могло да я удовлетвори.

Предстои опозиция на Марс с Венера ... това как да го тълкувам ... може би някакъв конфликт, пререкания между тях двамата.

Нейните планети-сигнификатори са в неговия 5 дом, пък и неговия, в нейния 5 дом - това значи, че все пак има интерес, но аз от цялото това оплитане не видях окончателния отговор.