Merry-Jane, в първата ти карта АС е в ранен градус, попада на изгорения път и в близост до Сатурн. Тези три признака често се тълкуват като нерадикалност, което възпрепятства да се даде отговор по въпроса по тази карта. Но отчитайки разходящата опозиция между твоя управител Марс и неговия управител Венера по оста на романтичните взаомоотношения (5/11 дом) и четейки написаното от теб в поста ти, ми се струва, че въпреки нерадикалността, картата отговаря на ситуацията. Мисля, че той (екзалтирана Венера) няма желание за по-сериозна връзка с теб на този етап. Положението на твоя управител Марс в знака на падение на Венера потвърждава, че на теб ти е писнало от досегашното положение. Все пак Венера се намира в триплецит на Марс, а Луната е на трон (което винаги е добре за кверента, силна Луна имам предвид). Освен това Луната ще пренесе светлина между Марс и Венера (ще завърши тригон с Венера). Мисля, че момчето няма желание да прекратява взаимоотношенията ви, доста приятно му е с теб, така че ако ти не сложиш край и той не би го направил. Възможно е някакво ескалиране на трупано напрежение помежду ви - сходяща опозиция между Луна и Плутон по оста на комуникацията (3/9 дом), което може да доведе до изясняване на чувства, статуса на взаимоотношенията ви и т.н. Луната като управител на неговия 3-ти дом може да означава, че той ще е водещата страна в разговорите ви (и в продължаването на връзката ви), а Плутон в твоя 3-ти може да показва, че неговите увещания няма да ти се струват достатъчни, ще иска повече.
Втората ти карта е също нерадикална - късен градус на Асцендента, което показва, че сама знаеш отговора на въпроса. Луната е в подходящо по дом положение - 8-ми.