Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042792 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #620 -: Февруари 02, 2012, 03:42:15 pm »
Все пак той е приятелят ти, гаджето ти, т.е. 7-мият дом (домът на връзките) би трябвало да е резервиран за него. Ти си представена от Луна в 5-тия му дом, между сигнификаторите ви предстои тригон. Ако въпросната мадама се опитва да го отдалечи от теб, не би трябвало да успее. Изглежда ми, че ти си в сърцето му. Луната ще направи тригон със Слънцето, който аспект казват, че е благоприятен за кверента.

Не знам по кой дом да разглеждам свалящата се с твоя приятел мадама. Може би по негов 5-ти (или 3-ти)? Или да вземем Венера за неин сигнификатор?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #621 -: Февруари 02, 2012, 03:53:00 pm »
Цитат
Ако въпросната мадама се опитва да го отдалечи от теб, не би трябвало да успее.
И аз така смятам. Не мисля, че има шанс, макар че е много нагла и настоятелна.
Те почти не се познават на живо.. срещали са се няколко пъти чрез общи познати... та от тогава го напада първо във фейсбук сега във скайп.. и директно го офертира  ;D
Мисля, че в такъв случай по 3ти? Не знам, за това ми е много странно как да се задават такива въпроси с трима участници..
О мисля, че тя трябва да е Венера... тъй като се явява и управител на негов 5ти  :blink: На всичкото отгоре е в негов 3ти! Връзва се.
Интересно, че в такъв случай, тя е на трон в неговия знак... а аз не смятам, че той има реални намерения относно нея.  :unsure:
Гледам че Сатурн в Риби е в терма на 30*, това значи че тя му е в терма или обратното?
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 03:59:41 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #622 -: Февруари 02, 2012, 05:37:54 pm »
"Х. ще спре ли да сваля приятеля ми?"
Отговор ДА, т.е. Х ще спре да сваля У,
друг въпрос е дали У няма да започне да сваля Х  :rolleyes:

макар че ако трябва да сме докрай точни, сигнификатора определящ ДСЦ е в изгорял път, което прави картата нерадикална

Какво искаш да кажеш, че приятеля ми има интерес към нея и ще започне да я сваля нея?

А това за Сатурн не го знаех, наистина е в изгорял път. Но сега прочетох че Луна и АСЦ са тези които правят картата нерадикална, когато са в изгорен път. За управител не намерих.  :-\  И в крайна сметка какво излиза?
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 06:09:37 pm от Freya »

« Отговор #623 -: Февруари 02, 2012, 06:34:17 pm »
Здравейте,моля за отговор
подходящ ли е момента за възстановяне контактите със С?
(Става дума за любовния фронт-има индикации за затопляне ,но пък сега аз не се чуствам готова-интуитивно се спирам,а до момента  усетът не ме е подвел ,нито пък се чуствам комфортно да подам ръка точно сега,просто нещо ме спира отвътре)  :P
Благодаря предваритлно
Хубава снежна вечер желая :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #624 -: Февруари 02, 2012, 06:53:24 pm »
Ливия, днес ли си задала въпроса  или преди месец, защото хорара ти е с дата 2 януари.

« Отговор #625 -: Февруари 02, 2012, 07:02:40 pm »
Днес,извинявам се,от тази любов-оглупях :-[

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #626 -: Февруари 02, 2012, 09:54:11 pm »
Не знам по кой дом да разглеждам свалящата се с твоя приятел мадама. Може би по негов 5-ти (или 3-ти)? Или да вземем Венера за неин сигнификатор?
Въпросната свалячка не знам каква се пада на Х. или Фрея. Позната - по трети дом от 7-ми? Венера в 3-тия дом от 7-ми (Х.) също може да е нейн сигнификатор, както предлагаш. :blink: Луната все с положителни аспекти, включително тригон със Слънцето, което предполага отговор "Да".

Цитат
Интересно, че в такъв случай, тя е на трон в неговия знак... а аз не смятам, че той има реални намерения относно нея.
С времето като че ли се убеждавам, че не е вярно това твърдение :rolleyes: По-скоро троновата позиция показва, че се чувства добре в негово присъствие, нещо такова.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 10:04:35 pm от Shreya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #627 -: Февруари 02, 2012, 10:50:25 pm »
Цитат
Въпросната свалячка не знам каква се пада на Х. или Фрея. Позната - по трети дом от 7-ми? Венера в 3-тия дом от 7-ми (Х.) също може да е нейн сигнификатор, както предлагаш. :blink: Луната все с положителни аспекти, включително тригон със Слънцето, което предполага отговор "Да".

Е, тогава ще се хвана за Луната, тя няма да лъже.  :blink: Хич не обичам такива ситуации... но явно ми се случва защото трябва да се справя с тая моя ревност   :rolleyes:

Цитат
С времето като че ли се убеждавам, че не е вярно това твърдение  По-скоро троновата позиция показва, че се чувства добре в негово присъствие, нещо такова.

Мхм... интересно. Явно можем да открием различни интерпретации на този случай... а и май доста често зависи от самия въпрос.
Благоодаря ви! :)

« Отговор #628 -: Февруари 03, 2012, 05:56:03 pm »
Ливия, основният ти сигнификатор Меркурий е изгорен от Слънцето (У12). Възможно е да не разполагаш с цялата информация по въпроса. Луната ще завърши тригон със Слънцето, което е благоприятен аспект за питащия, така че каквото и да решиш на този етап, би трябвало да е в твоя полза.

Картата потвърждава, че нямаш особено желание да отвърнеш на протегната за диалог ръка - твоят управител и управителят на 3-тия ти дом, съотв. Меркурий и Венера, са екзалтирани - може би си водена от гордостта си, може би от увереността в себе си, която си добила наскоро, но в момента неговите опити не изглежда да ти се струват достатъчни (Венера идва от опозиция с Марс), сякаш очакваш повече. Липсват сходящи хармонични аспекти между вашите управители и управителите на 3-тите ви домове, т.е. засега не се очертава сериозно развитие на въпроса... Обаче ми се струва, че момчето има чувства към теб - управителят на 5-тия му дом Луна се намира в знака на твоя управител.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #629 -: Февруари 03, 2012, 06:35:09 pm »
Той (назован по име) женен ли е?

Да добавя, че ми е колега, затова и 6 дом е пълен.
« Последна редакция: Февруари 03, 2012, 08:12:51 pm от honi »
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #630 -: Февруари 04, 2012, 10:53:16 am »
Благодаря Мирабела,
Да ,има чуства,или така ми се струва,аз също имам ...но на този етап искам повече от него,противоречивите му сигнали ме изнервят,както каза ти-има нещо което като инфо ми бяга и затова чакам...то ще си покаже само,просто интуицията ми казва че момента е неподходящ.Това за скритата информация ми е много интересно-вчера една приятелка ми гостува-гледа на Таро-много не им се връзвам-но излезе същото ;)
Хубав уикенд на всички :blink:

« Отговор #631 -: Февруари 04, 2012, 11:35:06 am »

Да добавя, че ми е колега, затова и 6 дом е пълен.

Трудно ми е с въпроси от този тип. Той се управлява от Юпитер в знак, екзалтиращ Луната и залагащ на традициите и семейните ценности. Но Луната не е имала контакт с Юпитер, Юпитер и неговия У7 Меркурий (който е изгорен от Слънцето) идват от квадрат, последният аспект на Луната е бил  дисхармоничен - квадрат с Марс, по неговата ос 1/7 дом има разходяща опозиция, малефик (Марс) е разположен в 7-мия му дом. Би трябвало да не е женен.
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 11:41:54 am от Mirabella »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #632 -: Февруари 04, 2012, 02:45:24 pm »
И според мен не е женен.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #633 -: Февруари 04, 2012, 07:10:46 pm »
Благодаря за отговорите,  не знам дали е женен, разведен, дали живее на семейни начала . Дали при този тип въпроси се вижда и жената, с която той (евентуално) живее без брак?
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 01:30:11 am от honi »
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #634 -: Февруари 04, 2012, 08:32:12 pm »
Здравейте,свсем нов съм
Ще съм благодарен на взелите отношения по въпроса
Обича ли ме Я.?
21.29
София

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #635 -: Февруари 04, 2012, 08:58:27 pm »
Щом си нов, значи трябва да се научиш да си правиш сам карта. Иди в astro.com и си направи, после я публикувай тук.

« Отговор #636 -: Февруари 04, 2012, 09:54:24 pm »
Извинете

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #637 -: Февруари 04, 2012, 10:06:58 pm »
Асцендента е в критичните градуси, късен. Което ще рече, че картата е нерадикална.

« Отговор #638 -: Февруари 05, 2012, 01:56:39 am »
Здравейте, момичета  :blink: Моля ви за малко помощ.. От вече половин година имам някаква странна сексуална връзка със С., уж неангажираща. Това обаче е изтощително за мен, защото аз усещам, че искам да имам по-сериозни отношения с този човек, а всъщност нещо не се получава.. Тази вечер зададох въпрос "Ще бъде ли връзката ми със С. продължителна".. После обаче се разколебах и зададох още един въпрос "С. иска ли да се обвърже сериозно с мен" Абсурдно е може би да задавам два въпроса, но картите ми се сториха интересни, макар и с критични градуси, та искам да ги споделя и двете... ако имате желание да ги погледнете, ще съм ви много благодарна.. При втората карта вниманието ми се привлече от ИЦ в Риби и МЦ в Дева.. понеже нат. му Слънце е в Риби, а аз имам Асц, Луна и Венера в Дева... не знам дали има някакво особено значение това де... но ако картите ви говорят нещо, моля ви споделете...  :blink:
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 02:10:19 am от Merry-Jane »

« Отговор #639 -: Февруари 05, 2012, 12:53:27 pm »
Merry-Jane, в първата ти карта АС е в ранен градус, попада на изгорения път и в близост до Сатурн. Тези три признака често се тълкуват като нерадикалност, което възпрепятства да се даде отговор по въпроса по тази карта. Но отчитайки разходящата опозиция между твоя управител Марс и неговия управител Венера по оста на романтичните взаомоотношения (5/11 дом) и четейки написаното от теб в поста ти, ми се струва, че въпреки нерадикалността, картата отговаря на ситуацията. Мисля, че той (екзалтирана Венера) няма желание за по-сериозна връзка с теб на този етап. Положението на твоя управител Марс в знака на падение на Венера потвърждава, че на теб ти е писнало от досегашното положение. Все пак Венера се намира в триплецит на Марс, а Луната е на трон (което винаги е добре за кверента, силна Луна имам предвид). Освен това Луната ще пренесе светлина между Марс и Венера (ще завърши тригон с Венера). Мисля, че момчето няма желание да прекратява взаимоотношенията ви, доста приятно му е с теб, така че ако ти не сложиш край и той не би го направил. Възможно е някакво ескалиране на трупано напрежение помежду ви - сходяща опозиция между Луна и Плутон по оста на комуникацията (3/9 дом), което може да доведе до изясняване на чувства, статуса на взаимоотношенията ви и т.н. Луната като управител на неговия 3-ти дом може да означава, че той ще е водещата страна в разговорите ви (и в продължаването на връзката ви), а Плутон в твоя 3-ти може да показва, че неговите увещания няма да ти се струват достатъчни, ще иска повече.

Втората ти карта е също нерадикална - късен градус на Асцендента, което показва, че сама знаеш отговора на въпроса. Луната е в подходящо по дом положение - 8-ми.