Благодаря ви ,момичета
тоест ,оставаме във неустановено положение,така ли да разбирам?
за мен не са приключили,но ми е любопитно за него,права си-не е дволен,защото поисках да направим отношенията по-ясни,на него не му оттърва... :'(в момента -комуникация няма,защото ми писна от "иди ми-дойди ми"...той не инициира,но и аз не се натискам.Мога ли да помоля за още един въпрос
"промени ли отношението му към мен проведения разговор"
Благодаря,за вниманието с което се отнасяте
Разговорът е проведен между задаването на двата въпроса ли? По предната карта изглежда, че оставате в положението, в което сте в момента, тъй като липсват аспекти, които да показват промяна (към по-добро).
И в тази карта той се управлява от планета в ретро фаза, само че тук - от екзалтирана. Може малко горделив и недостъпен да започне да го играе. Управителите ви идват от квадрат. Луната (ти) е сменила знака съвсем наскоро, но продължава да бъде под влиянието на Сатурн, само че вече не е в заточено (неблагоприятно) положение, което е добре за теб. Квадратът може да показва, че разговорът ви не е бил особено приятен, че не е преминал гладко или не носи желаните, търсените резултати. Ти продължаваш да държиш на него (Луна в знак на Сатурн, Сатурн в 5-тия ти дом - той е в сърцето ти), но може би вече се чувстваш по-добре след като си казала каквото ти е тежало на душата, освободила си се (Луна във Водолей). Неговият управител вече не е в знак на падение/заточение на твоя. Това би могло да се тълкува като промяна в позицията му спрямо предишната карта.
Препрочитам обратната връзка (за която ти благодаря) по предната ти карта и разсъждавам над положението на Луната в двата хорара. В предишната карта Луната беше в Козирог, който определено държи на верността и отдадеността на партньора си, иска го само за себе си. Луната във Водолей е по-склонна да дава свобода, но изисква свобода и за себе си. И тъкмо като прочетох, че и ти не си инициатор на затопляне на отношенията ви в момента, го свързах с преминаването на Луната във Водолей. Луна в Козирог - изискваща, контролираща, търсеща сигурност, докато във Водолей - има си собствен живот и не търси другия на всяка цена. Тази твоя по-дръпната позиция в момента може да му допадне повече.
Самият факт, че Луната е сменила знака, че е в нов знак, може да се тълкува като промяна в обстоятелствата, свързани с въпроса, обръщане на нова страница. Както писах по-горе, може да отразява промяна в твоето поведение спрямо него. Само че с ретроградността на неговия управител едва ли толкова лесно и бързо ще разбереш какви мисли му се въртят в главата, защото казват, че ретроградните планети не се склонни да действат открито.
Като изключим квадрата с Юпитер, Луната има само хармонични сходящи аспекти в рамките на знака, включително тригон със Сатурн. Не искам да ти давам надежди, които биха могли да се окажат напразни, но след известно време може да се появи възможност да затоплите взаимоотношенията си (сходящ тригон Луна/Сатурн). Но може да изисква доста търпение от твоя страна (все пак Луната има доста път да извърви преди срещата със Сатурн). Надявам се, че сходящият секстил на Луната с Венера (твой У5 и диспозитор на Сатурн) ще донесе нещо приятно на любовния фронт.
Пожелавам ти успех!