Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041939 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #720 -: Февруари 29, 2012, 10:28:40 am »
благодаря Arkus

« Отговор #721 -: Март 02, 2012, 08:59:34 pm »
Привет на всички!

Ще съм благодарна на тълкуване и на моя въпрос - ще бедем ли отново заедно? Ако да, кога може да се очаква "промяна" в сегашното положение?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ys8fileXS5NVS-u1329648505&lang=e&gm=a1&nhor=4&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=2&smon=3&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Защото незнам как да публикувам така както е правено от другите - за което, моля за извинение - сложих линка от картата, но не съм сигурна дали не е динамична. Така се ето и линка към принт скрийна от текущата карта (в момента на задаване на желанието) - http://www.album.bg/moon_path/zoom/29217866/

« Отговор #722 -: Март 02, 2012, 09:21:20 pm »
Така се виждат данните ти от астро.ком. Копирай картинката в компа и я прикачи тук

« Отговор #723 -: Март 02, 2012, 09:30:18 pm »
Ето така:
сейв на картинката (от астрото), запазваш в компютъра.
Идваш тук да пишеш мнение, и натискаш Прикачени файлове и допълнителни опции,
после Разглеждане, и намираш картинката, и Публикувай

« Отговор #724 -: Март 02, 2012, 09:34:59 pm »
Ето така:
сейв на картинката (от астрото), запазваш в компютъра.
Идваш тук да пишеш мнение, и натискаш Прикачени файлове и допълнителни опции,
после Разглеждане, и намираш картинката, и Публикувай

аз така пробвах преди, но тъй като на предварителен преглед нищо не ми излиза и затова линка.
Мерси!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #725 -: Март 03, 2012, 02:08:07 pm »
Аз ще се пробвам, но наистина хорарите не са ми силата,
със сигурност картата не е радикална - 17 градуса Везни - via combusta, е хороскопът, а и Сатурн е ретро в 1 дом, тежко е положението, задай след време въпроса си пак. Ако някой друг вижда по-благоприатно тълкуване, да се включи моля.  :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #726 -: Март 03, 2012, 02:30:18 pm »
Ще започнем ли връзка с В 03.03.2012, 15.28, София

*

Asol

• 4140
« Отговор #727 -: Март 03, 2012, 03:14:13 pm »
По скоро не. По този хорар ще кажеш, че повече се интересуваш от това, което ще ти донесе в материален аспект връзката с него, може и да го идеализираш. Интересно дали господина е по-представителен и с по-големи възможности, сатурнов тип ли е - с акцент върху Козирог, ако може да споделиш да разбера дали хорара отговаря на конкретния ти въпрос по някакъв начин.

« Отговор #728 -: Март 03, 2012, 03:21:00 pm »
Благодаря! Да има, но венера, уран, плутон в точен съвпад в дева, първи дом с опозиция сатурн в седми и сега са акцентирани точно от ретро марс. А за по-нататък шанс ще има ли?

« Отговор #729 -: Март 03, 2012, 03:24:22 pm »
Иначе е красив и не знам с какво се занимава, много е прикрит, слънце, господар в 12 дом. Може да го идеализирам, имам такива аспекти

« Отговор #730 -: Март 03, 2012, 07:17:11 pm »
По хорара на Флорина. Флорина, имай предвид, че не съм експерт, така че не приемай написаното от мен насериозно.

Най-силното потвърждение за започване на връзка в един хорар е наличието на сходящ хармоничен аспект (казват, че тригонът е за предпочитане) между управители на оста АС/DC. С какво разполагаме в тази карта?

Питащата се управлява от Венера, мъжът на сърцето й - от Марс. Венера се намира в знака и дома на мъжа, където е заточена (по знак). Марс е ретрограден в знака на падение на Венера. Настоящата ви ситуация ми изглежда горе-долу следната - след раздялата ви той се е отеглил за размисъл (може и да размишлява върху любовни въпроси - Марс в своя 5-ти дом), а ти търсиш начин да оправиш връзката ви. В момента ти демонстрираш повече чувства към него и готовност да си с него, отколкото той към теб. Липсва аспект между управителите ви, т.е. липсва взаимодействие помежду ви. Нещата обаче ще се променят. Венера се намира в края на знака, така че й предстои ингрес в следващия знак, където ще бъде на трон, т.е. много силна. Мисля, че в скоро време ще започнеш да обръщаш повече внимание на себе си, отколкото на него и това в крайна сметка може да събуди ловеца в него и той да реши да се върне отново при теб (докато Венера е в Телец двете планети ще завършат тригон). А дотогава...

... В хорара има една много силна Луна на трон по знак, което говори, че предпоставки за решаването на въпроса в полза на питащата би трябвало да са налице. Пропускам някои предстоящи аспекти на Луната и коментирам само тези, които ми се струват по-съществени за казуса. Луната ще се опита да пренесе светлина между управителите ви. Луната се явява втори управител на питащата и управител на въпроса. Предстоящият секстил на Луната с Марс може да означава, че отношенията между питащата и въпросния мъж ще претърпят някакво затопляне, подобрение. Марс се намира в 11-тия дом на питащата. Може би мъжът ще се опита да запази или спечели приятелството ти, ако сте прекъснали всякакви взаимоотношения в момента. След секстила си към Марс, Луната ще се опита да завърши квадрат с Венера, но ще бъде прекъсната от квадратура със Сатурн. Самата Венера също ще завърши аспект със Сатурн (опозиция) преди Луната да е стигнала до нея. Сатурн се намира в 1-ви дом и така може да отразява страховете на питащата (заедно с АС на изгорения път, споменат от Анабел в поста й). Освен това Сатурн заедно с Луната управляват оста 4/10 на края на взаимоотношенията ви. Мисля, че ако той предложи да останете приятели, ти няма да имаш желание да се съгласиш само на приятелство. Засега може да изпиташ някакво разочарование, което да те наведе на мисълта, че струваш много повече и заслужаваш повече, отколкото той ти дава в момента. Венера, получила опозиция от Сатурн и квадрат от Луната, ще смени знака. От което следва последното изречение от предния абзац. Съжалявам, че го разказвам като в сериал, отзад-напред.

« Отговор #731 -: Март 03, 2012, 07:26:21 pm »
Ще започнем ли връзка с В 03.03.2012, 15.28, София

Съгласна съм с Асол. Липсва аспект между Слънце (управител на АС) и Сатурн (управител на DC). Между Луната и Сатурн ще има аспект, но той ще е напрегнат - квадратура. Така че не изглежда да имате възможност да започнете връзка с г-на засега. Предстоящият тригон между управителите на питащата (Слънце и Луна) може да означава, че въпреки че нещата с г-на може да не се развиват в желата посока, питащата няма да страда много от това.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #732 -: Март 03, 2012, 07:41:51 pm »
По хорара на Флорина. Флорина, имай предвид, че не съм експерт, така че не приемай написаното от мен насериозно.

Най-силното потвърждение за започване на връзка в един хорар е наличието на сходящ хармоничен аспект (казват, че тригонът е за предпочитане) между управители на оста АС/DC. С какво разполагаме в тази карта?

Питащата се управлява от Венера, мъжът на сърцето й - от Марс. Венера се намира в знака и дома на мъжа, където е заточена (по знак). Марс е ретрограден в знака на падение на Венера. Настоящата ви ситуация ми изглежда горе-долу следната - след раздялата ви той се е отеглил за размисъл (може и да размишлява върху любовни въпроси - Марс в своя 5-ти дом), а ти търсиш начин да оправиш връзката ви. В момента ти демонстрираш повече чувства към него и готовност да си с него, отколкото той към теб. Липсва аспект между управителите ви, т.е. липсва взаимодействие помежду ви. Нещата обаче ще се променят. Венера се намира в края на знака, така че й предстои ингрес в следващия знак, където ще бъде на трон, т.е. много силна. Мисля, че в скоро време ще започнеш да обръщаш повече внимание на себе си, отколкото на него и това в крайна сметка може да събуди ловеца в него и той да реши да се върне отново при теб (докато Венера е в Телец двете планети ще завършат тригон). А дотогава...

... В хорара има една много силна Луна на трон по знак, което говори, че предпоставки за решаването на въпроса в полза на питащата би трябвало да са налице. Пропускам някои предстоящи аспекти на Луната и коментирам само тези, които ми се струват по-съществени за казуса. Луната ще се опита да пренесе светлина между управителите ви. Луната се явява втори управител на питащата и управител на въпроса. Предстоящият секстил на Луната с Марс може да означава, че отношенията между питащата и въпросния мъж ще претърпят някакво затопляне, подобрение. Марс се намира в 11-тия дом на питащата. Може би мъжът ще се опита да запази или спечели приятелството ти, ако сте прекъснали всякакви взаимоотношения в момента. След секстила си към Марс, Луната ще се опита да завърши квадрат с Венера, но ще бъде прекъсната от квадратура със Сатурн. Самата Венера също ще завърши аспект със Сатурн (опозиция) преди Луната да е стигнала до нея. Сатурн се намира в 1-ви дом и така може да отразява страховете на питащата (заедно с АС на изгорения път, споменат от Анабел в поста й). Освен това Сатурн заедно с Луната управляват оста 4/10 на края на взаимоотношенията ви. Мисля, че ако той предложи да останете приятели, ти няма да имаш желание да се съгласиш само на приятелство. Засега може да изпиташ някакво разочарование, което да те наведе на мисълта, че струваш много повече и заслужаваш повече, отколкото той ти дава в момента. Венера, получила опозиция от Сатурн и квадрат от Луната, ще смени знака. От което следва последното изречение от предния абзац. Съжалявам, че го разказвам като в сериал, отзад-напред.

Много хубаво обяснение, радвам се, че се включи. :88:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #733 -: Март 03, 2012, 09:33:40 pm »
Мирабелла, много благодаря за отговора ти и за отделеното време!!! Колкото и да не си експерт, всичко което виждаш по картата за изминалото време до тук и към сегашния момент е на 100% вярно - едно към едно, по-точно от това - няма как!
Не мога да не споделя, че предпоследното изречение от първия абзац мноооого ми хареса. ;)
Можеш ли да ми кажеш съвсем ориентировъчно това преместване на Венера след колко време ще се осъществи?

Анабелл, благодаря ти и на теб. Да, зле е положението към момента. :angry:

« Отговор #734 -: Март 03, 2012, 10:37:39 pm »
здравейте,
мога ли да ви помоля да хвърлите поглед върху хорар на сестричката ми :-\
"Подходящ ли е периода да покажа жест на сдобряване към С.?"-бивше гадже.Тя си задава въпроса,тя си прави картата,аз само публикувам,ползвайки профила си....
 :-\

« Отговор #735 -: Март 04, 2012, 10:47:35 am »
Флорина, Венера сменя знака на 5-ти март, но в хорарната астрология таймингът обикновено не работи толкова буквално. В картата ти на Венера й остават малко по-малко от 3 градуса до смяната на знака, т.е. 3 единици време. Тъй като Венера е се намира в ъглов дом и кардинален знак, т.е. местата, където времето в хорарните карти "тече" най-бързо, възможно е това действително да са 3 дни. Но е възможно и да бъдат 3 седмици. Желая ви успех!

По картата, публикувана от Десита. Отново моля да не приемате мнението ми насериозно. Моля, питащата да реши какво да прави без да се влияе от написаното по-долу.

С. би трябвало все още да има чувства към питащата, тъй като управителят му Венера се намира в знака на управителя на питащата (Марс). И е възможно тези чувства да го измъчват (Венера е заточена). Може би смята, че чувствата му не са споделени. Но Венера и Марс не се виждат в момента - нямат предстоящ аспект в рамките на настоящите си знаци. Питащата може би е разочарована от С., очаквала е от него да направи нещо, което той не е сторил, напр. (Марс в знака на падение на Венера). Тъй като Марс и Венера не могат да си взаимодействат в момента, да погледнем дали Луната може да им помогне. Както писах по-горе, Луната ще се опита да пренесе светлина (да свърже) Марс и Венера. Луната излиза от секстил с Марс - питащата може би вече е задействала нещо в посока на сдобряване със С., може би опит за комуникация, тъй като Луната управлява 3-тия дом на С. и се намира на върха му. Но Луната няма да успее да стигне до Венера (С.) преди да завърши квадратура със Сатурн. Тъй като Сатурн управлява 3-тия дом на питащата, смятам, че моментът може да не се окаже подходящ за сдобряване. Двамата могат да държат прекалено много на собственото си мнение, без да имат желание да чуят аргументите на другия (управителите на 3-тите им домове, Луна и Сатурн, са съотв. на трон и екзалтиран, т.е. силни, но не проявяват афинитет към другата планета). Особено Луната (У3 на С.), която е в знак на заточение на Сатурн - може би С. изобщо не мисли, че питащата в права в случая. Последният аспект на Луната (също и управител на питащата) е квадрат с Венера. Освен това самата Венера ще завърши опозиция със Сатурн. Това може да означава, че С. (Венера в знак на падение на Сатурн) ще отхвърли предложението/инициативата (Сатурн) на питащата, въпреки че предложението очевидно е в негова полза (Сатурн е в знак на Венера).

Венера скоро ще смени знака, където ще завърши тригон с Марс. Смятам, че по-нататък двамата биха имали по-голям шанс да изяснят взаимоотношенията си. Пожелавам им успех!

« Отговор #736 -: Март 04, 2012, 12:02:21 pm »
Мирабелла, отново много благодаря за отзивчивостта!
Желая ви нещо хубаво!!! :blink:

« Отговор #737 -: Март 04, 2012, 12:04:33 pm »
здравейте
моля да помогнете с един хорар,за приятелка
"ще се обади ли мъжът Х на М"-аз задавам въпроса,не тя чрез мен
Любимият и зачезна яко дим,тя обаче още вярва в любовта му и буквално се топи от мъка по него,още повече не знае жив ли е ,здрав ли е :-\
Благодаря,предварително

Пропуснала съм да коментирам по този хорар. Обаче ми е трудно в разпределението на домовете. Разбирам, че ти задаваш въпроса относно твоя приятелката и нейния любим, т.е. най-подходящо би било да използваме оста 5/11 дом. Обаче Луната в 8-ми не ми пасва нещо. Бих я очаквала в 5-ти или 11-ти. Нищо.

Приятелката ти се управлява от Слънцето, любимият й - от Сатурн. Сатурн пребивава в знака на падение на Слънцето, т.е. не желае да демонстрира интерес към Слънцето. Слънцето се намира в 1-вия дом на въпросния мъж, което потвърждава, че приятелката ти го търси или поне се интересува от него. Слънце в Риби говори, че приятелката ти може да е доста романтична и увлечена по любовта и любимия си. Липсва сходящ аспект между двете планети - трудно би се осъществил контакт на този етап. Луната обаче има сходящ секстил с Меркурий. Това не е много силен аспект, но все пак Меркурий е мунданен сигнификатор на комуникацията. Надявам се да е сработил или да сработи.

Някои астролози биха казали, че питащата няма пряко отношение по въпроса (освен тревогите за приятелката) и не биха й дали 1-ви дом. Тъй като тя се интересува силно от добруването на приятелката си, може да се идентифицира с нея, задавайки въпроса. Тогава приятелката получава 1-ви дом, а мъжът - 7-ми. Отново ретрограден сигнификатор за него в знака на падение на сигнификатора на жената, който отново се намира в дома на мъжа. Венера е заточена в знака на Марс, което повече ми подхожда на написаното в поста "тя обаче още вярва в любовта му и буквално се топи от мъка по него". Луната сега апликира чрез секстил към У3 на мъжа (Меркурий), който е доста слабо поставен - в заточение.

В крайна сметка мисля, че би трябвало да получи някаква вест, че е жив и здрав, поне. Но и по двата начина на разпределение на домовете не виждам развитие във взаимоотношенията ми. Дано греша.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #738 -: Март 04, 2012, 03:02:06 pm »
Здравейте бих искала да задам един въпрос -излязох един път с едно момче преди 1 седмица но не се е обаждал оттогава дали ще се обади :
,,Ще се обади ли В."
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #739 -: Март 04, 2012, 04:43:26 pm »
Ммм, не съм сигурна в отговора, който давам, но по-скоро ми прилича на "не". Ще се аргументирам, ако забележите неверни неща, моля, поправете ме.

Между Слънце и Сатурн липсва сходящ аспект. Въпреки това неговият управител Сатурн се намира в 3-тия дом на питащата, което би могло да посказва, че търси или желае контакт с теб. Но положението му по знак (на падение на Слънцето) и ретроградността по-скоро говори за пасивност от негова страна.

Между управителите на 3-тите домове също липсва аспект. У3 на питащата не е в особено благоприятно положение - Венера е заточена по знак и то именно в знака на неговия У3 Марс, които потвърждава, че питащата изчаква действие от страна на въпросния мъж.

Луната е добре поставена. Луната се опитва да пренесе светлина между Слънце и Сатурн - излиза от тригон със Слънце, но преди да достигне Сатурн, се натъква на Марс. След това самите Слънце и Марс са завършили опозиция. Тъй като опозицията е разходяща, тя говори за минало събитие, т.е. че в миналото не те е потърсил. Интересно ми е, че Луната управлява 12-тия дом на питащата и се намира в него. Дали е възможно мъжът да е търсил питащата без тя да е узнала за това? Връщам се на преноса на светлина. Предпоследният аспект на Луната, която също така управлява питащата, е квадрат със Сатурн, а последният отново квадрат - с Венера. Венера идва от опозиция със Сатурн. Ако си го търсила, не си го намерила или той не е пожелал да разговаряте. Тъй като не виждам предстоящи хармонични аспекти на Луната, мисля, че отговорът клони към "не". Съжалявам и дано греша, Самоела. И извинявай, че пиша за теб в 3 лице.

В неговия 1-ви дом се намира Нептун. Възможно е да е хлъзгав или да се опитва да покрие, замаже нещо. Или в момента не държи на обещанията си. Това е само мое предположение.