Мисля, че няма да ти навреди. Той се управлява от Меркурий в триплецит и терма на твоя управител Юпитер. Но му предстои ретрограден период. Интересно ми е дали в момента проявяла силна активност и ентусиазъм по отношение на връзка с теб - била тя любовна или някакъв вид сътрудничество (Меркурий в огнен знак, в разходящ съвпад с Уран). Може да се е появил внезапно в живота ти или неочаквано да е заявил интереса си към теб. Ако е така, е възможно след известен период от време (не ме бива в тайминга на хорарите) да даде малко на заден ход. Тъй като Меркурий ще се върне в Риби по време на ретроградната си фаза, не мисля, че евентуалното му отдръпване ще означава, че не държи на теб и не го показва пламенно както в момента. Тъй като Юпитер управлява Риби, би трябвало дори да започне на държи още повече на теб. Но в Риби Меркурий е заточен, т.е. не се чувства уютно. Затова след известно време може да му е трудно да бъде жизнен и спонтатен веселяк, какъвто ми изглежда, че е сега. Другото е, че въпреки че Меркурий ще се върне назад, няма да успее да завърши аспект с Юпитер отново (какъвто имаха при предишния му простой в Риби). Така не съм сигурна дали ще имате възможност за формиране на трайни взаимоотношения. На ниво чувства би трябвало да има силни изживявания - управителите на 5-тите ви домове ще завършат тригон.
Ако става дума за финансово сътрудничество, би могло да има поне успешно начало, защото между управителите на 2-рите ви домове предстои секстил.