Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043073 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорар за любов
« Отговор #760 -: Март 04, 2012, 11:07:07 pm »
Фрея, постъпи така, както ти показва сърцето. И аз не бях дълго време съгласна с тълкуванията на Фроули, защото си имах свои, даже дискутирахме с Дияна за това как се тълкуват паденията и заточенията в знака на другия. Фроули даже отива до крайности, като ги тълкува като омраза. Аз също смятам като теб, че венера е тази, която не се чувства добре в знака Дева и че не намира топъл прием там. А колкото до това, че той е на трон в твоя знак, може би просто показва интереса, който ти проявяваш към него, чрез задаването на този въпрос. Макар луната в 9-ти дом много д ме озадачи дари сериозно искаш да се върнеш при него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #761 -: Март 04, 2012, 11:16:44 pm »
Благодаря,Мирабела-всичко  е много точно описано,не на 100% а на 101 % ;D
вчера като я видях    :'(наистина се уплаших,не съм виждала ,човек който буквално да се поболее от любов...  кой може да каже ,дали душите им не са се "познали", като я гледам на ум ми идва ,че наистина има хора ,които са заедно отпреди да се родят.. ;) толкова са различни ,че не е истина ,а нещо просто ги тласка един към друг,но са инатливи и крият чуства като деца,но вярвам ,че сърцето и не лъже-тя има силна интуиция към него
ПРеди да и прочета ,какво си и писала на въпроса, реши ,че не го усеща готов на тази крачка и че вероятно ще я приеме студено-затова взе  решение да изчака...
Спокойна нощ на всички

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #762 -: Март 04, 2012, 11:26:20 pm »
Фрея, постъпи така, както ти показва сърцето. И аз не бях дълго време съгласна с тълкуванията на Фроули, защото си имах свои, даже дискутирахме с Дияна за това как се тълкуват паденията и заточенията в знака на другия. Фроули даже отива до крайности, като ги тълкува като омраза. Аз също смятам като теб, че венера е тази, която не се чувства добре в знака Дева и че не намира топъл прием там. А колкото до това, че той е на трон в твоя знак, може би просто показва интереса, който ти проявяваш към него, чрез задаването на този въпрос. Макар луната в 9-ти дом много д ме озадачи дари сериозно искаш да се върнеш при него.

Ами права си, но понякога е трудно да чуеш сърцето си от толкова много анализи и "здрав разум"... Все пак съм дева, а и имам опозиция на Луна и Слънце!   :o
Не знам Луна в 9ти как се тълкува, но може би подсъзнателно или инстинктивно усещам, че трябва да го пусна... макар да ми е много мъчно да оставя тази връзка и тази сигурност, мечти и перспективи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #763 -: Март 04, 2012, 11:43:21 pm »

Ами права си, но понякога е трудно да чуеш сърцето си от толкова много анализи и "здрав разум"... Все пак съм дева, а и имам опозиция на Луна и Слънце!   :o
Не знам Луна в 9ти как се тълкува, но може би подсъзнателно или инстинктивно усещам, че трябва да го пусна... макар да ми е много мъчно да оставя тази връзка и тази сигурност, мечти и перспективи.

Нищо, че луната е в 9-ти дом, поне Венера е в 7-ми, а тя е основният сигнификатор на питащата, така че поне единият от сигнификаторите има нещо общо с връзките. Верно, че не е много добре Венера да бъде "в ръцете на другия". Това означава, че той диктува положението в момента. Но всъщност най-важното в тази карта е, че ти си раздвоена - двата сигнификатора Луна и Венера са в квадрат. Такова нещо се получава в хорарни карти, където питащата не знае какво точно иска.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #764 -: Март 05, 2012, 09:25:39 am »

Нещо в тая карта не е наред  ;D
Наистина не съм така завладяна от него. Дори не мисля за него толкова. Не се чувствам "заточена".

Съвсем си е наред картата. Венера в Овен е много по-нещастна за самата себе си /заточение, в което й е адски некомфортно/, за да се сети за любовта си към Марс. А и добре е подкрепена от Сатурн, който е съуправител и се намесва в делата на и поведението на питащия.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #765 -: Март 05, 2012, 06:49:59 pm »
Наистина не съм така завладяна от него. Дори не мисля за него толкова. Не се чувствам "заточена".
Предполагам, защото се разделихме, аз си тръгнах.

Фрея, разделила си се с партньора ли?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #766 -: Март 05, 2012, 07:17:05 pm »
Да.. същият от тази тема.. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5827.0.html
Както и от някои от хорарите, които съм задавала...

Защо, какво си помисли?! Аз помня, че ти ми беше писала някои неща, по един хорар за любов...

« Отговор #767 -: Март 06, 2012, 11:49:51 am »
ще се оправят ли нещата между нас и ще бъдем ли отново заедно?
06.03.2012
12:49

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #768 -: Март 06, 2012, 11:53:17 am »
06.03.2012

Къде е зададен въпроса?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #769 -: Март 06, 2012, 12:04:16 pm »
И кога е зададен.

06.03.2012г. 00:26

06.03.2012
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #770 -: Март 06, 2012, 12:05:37 pm »
Севлиево
От 2 дена не сме заедно.. искам да знам дали ще се оправят нещата и отново ще сме двама?
06.03.2012г. 13:05

*

Diyana

• 2705
« Отговор #771 -: Март 06, 2012, 12:09:56 pm »
А, трети час. ;D
Добре, явно ще трябва да допуснем, че за първи път ти е хрумнало да питаш снощи половин час след полунощ, макар че както трупаш час след час, нищо чудно да си се питал това през последните два дни през час и половина.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #772 -: Март 06, 2012, 12:12:27 pm »
Севлиево
От 2 дена не сме заедно.. искам да знам дали ще се оправят нещата и отново ще сме двама?
06.03.2012г. 13:05
на три пъти зададе един и същи въпрос с три различни часа на задаване..в две теми. И чак накрая се сети да пишеш от къде си...
Ми иди си направи карта! прочети малко да видиш за какво става на въпрос...

« Отговор #773 -: Март 06, 2012, 12:13:05 pm »
всъщност вчера ми беше запитването, а относно часа си помислих, че трябва да е момента на публикация :)

в такъв случай - първият час е верен и ще бъда благодарен, ако ми отговорите.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #774 -: Март 06, 2012, 12:18:02 pm »
Стига сте му се карали на момчето де, откъде да знае какво трябва, не е длъжен да изчете правилата за хорарна, та да зададе въпрос. Ето му картата. Взела съм първия час на задаване.

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Diyana

• 2705
« Отговор #775 -: Март 06, 2012, 12:19:04 pm »
Ето я картинката.

Това е един от случаите, в които по примера на Мирабела предпочитам да пледирам за нерадикалност.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #776 -: Март 06, 2012, 12:24:27 pm »
Аз мисля, че имате шанс да се съберете отново и ти го предчувстваш.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #777 -: Март 07, 2012, 12:39:50 am »
ЗДравейте
може ли да хвърлите поглед
"да се доверя ли на интуицията си относно мъжът Х"
досега не ме е лъгала,но знае ли човек, а такива хубави предчуствия имам за него :P

« Отговор #778 -: Март 07, 2012, 02:12:56 pm »
Мисля, че няма да ти навреди. Той се управлява от Меркурий в триплецит и терма на твоя управител Юпитер. Но му предстои ретрограден период. Интересно ми е дали в момента проявяла силна активност и ентусиазъм по отношение на връзка с теб - била тя любовна или някакъв вид сътрудничество (Меркурий в огнен знак, в разходящ съвпад с Уран). Може да се е появил внезапно в живота ти или неочаквано да е заявил интереса си към теб. Ако е така, е възможно след известен период от време (не ме бива в тайминга на хорарите) да даде малко на заден ход. Тъй като Меркурий ще се върне в Риби по време на ретроградната си фаза, не мисля, че евентуалното му отдръпване ще означава, че не държи на теб и не го показва пламенно както в момента. Тъй като Юпитер управлява Риби, би трябвало дори да започне на държи още повече на теб. Но в Риби Меркурий е заточен, т.е. не се чувства уютно. Затова след известно време може да му е трудно да бъде жизнен и спонтатен веселяк, какъвто ми изглежда, че е сега. Другото е, че въпреки че Меркурий ще се върне назад, няма да успее да завърши аспект с Юпитер отново (какъвто имаха при предишния му простой в Риби). Така не съм сигурна дали ще имате възможност за формиране на трайни взаимоотношения. На ниво чувства би трябвало да има силни изживявания - управителите на 5-тите ви домове ще завършат тригон.

Ако става дума за финансово сътрудничество, би могло да има поне успешно начало, защото между управителите на 2-рите ви домове предстои секстил.

« Отговор #779 -: Март 07, 2012, 06:32:10 pm »
Здравейте, моля ли да помоля за помощ. Въпросът ми е - Ще осъществим ли физически контакт с М. (човекът в когото съм влюбена)? - София, 07.03.2012, 19.21 ч. Благодаря