Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041438 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #820 -: Март 11, 2012, 01:35:25 pm »
благодаря,всъщтност тя наистина е възпрепятствана от семейни дела...а пък той нещо се скри,и тя се отчая  :(...всъщтност аз задавам въпроса,но по нейно желание-помоли ме  да и пусна хорар, няма възможност да го зададе сама,картата съм построила аз,а часът също е избран от мен-предполагам има значение в хорарната астрология..той наистина пази в тайна взаимоотношенията им,тя е по-откритата и демонстрираща чуства :(

Задаването на въпрос и пускането на картата му в някакъв форум могат и да нямат нищо общо. Според хорарните астролози е най-добре пряко засегнатият от въпроса сам да го зададе. В този случай, тя сама да попита "Имам ли шанс за връзка с еди кой си?". А пък ти, като нейна добра приятелка, можеш да построиш карта за датата, часа и мястото, където тя е задала въпроса си и да я постнеш във форума. Сега излиза, че тя задава въпроса, но ти си сложила карта за часа, в който ти си преформулирала въпроса й от 1-во лице в 3-то и т.н. Най-добре е всеки сам да задава въпросите, които го касаят пряко.

Въпреки това я поставям по АС, а мъжа - по DC и мисля като Papy, че ще имат шанс за връзка.

« Отговор #821 -: Март 11, 2012, 02:13:38 pm »
Здравейте, дали може да погледнете този хорар - Ще се срещнем ли на живо до 2 месеца? (въпрос за мъжът, в който съм влюбена) Благодаря

Като смислово съдържание въпросът ти е същият като предишния - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg263436.html#msg263436. Според правилата на хорарната астрология, задаването на един и същи въпрос отново и отново не променя отговора му. Хорарните астролози считат, че първата карта по въпроса (ако не е нерадикална) дава най-точния отговор измежду картите, посветени на един и същи въпрос.

Настоящата карта е нерадикална заради ранния градус на АС. Ако АС беше малко по-навътре в знака, бих казала "да". Но така не смея да дам отговор. Ако в действителност си задава въпроса си минута или две по-рано, АС ще бъде в последния градус на предходния знак, т.е. същия АС както в предната ти карта.

Благодаря много, Мирабела. Не знам защо напоследък всичките ми карти са нерадикални. Да, може би си права, че донякъде двата въпроса имат нещо общо, но тук замисълът ми основно беше дали ще се срещнем

« Отговор #822 -: Март 11, 2012, 03:23:45 pm »
Благодаря Мирабела и Папи,извинявам се за объркването-неволно е,взимам си бележка
желая хубав ден

*

Rovena

• 2
  • Nobody move.. I droped my brain!
« Отговор #823 -: Март 12, 2012, 04:13:58 pm »
Здравейте,надявам се на малко помощ в разгадаването на следния въпрос: Има ли шанс да бъдем  заедно с Х (назован по име) и да се омъжа за него?
 Въпросът е зададен днес в 14,02ч в София
....не знам дали се справих с картата :rolleyes:,но я докарах до тази  :blink:-
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_03_rovena_hk.55166.5162.gif&res=100&va=&cid=35nfile7vSAux-u1331563271_389920868
« Последна редакция: Март 12, 2012, 04:30:02 pm от Rovena »

« Отговор #824 -: Март 12, 2012, 04:20:10 pm »
Ще започна ли връзка с Д. до няколко месеца?

« Отговор #825 -: Март 13, 2012, 10:10:12 pm »
здравейте
мога ли да помоля да погледнете хорара
"да възлагам ли надежди на подновяване на връзката с И,любимият ми мъж?"
въпросът е зададен от сестра ми,и тя е построила карта,само и го публикувм ,ползвайки регистрацията си....благодаря предварително

« Отговор #826 -: Март 16, 2012, 02:07:32 pm »
Здравейте,надявам се на малко помощ в разгадаването на следния въпрос: Има ли шанс да бъдем  заедно с Х (назован по име) и да се омъжа за него?
 Въпросът е зададен днес в 14,02ч в София
....не знам дали се справих с картата :rolleyes:,но я докарах до тази  :blink:-
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_03_rovena_hk.55166.5162.gif&res=100&va=&cid=35nfile7vSAux-u1331563271_389920868

Градусът на АС спада към ранните, така че е възможно нещата да претърпят развитие в неочаквана в момента от теб посока. Луната има сходящ тригон към твоя управител Слънцето, така че шанс би трябвало да има - възможност за теб да предприемеш ход в желаната посока. Но... Луната е в неблагоприятно положение по знак - в падение. В ъглов дом е, но във включен знак - реално може да не успееш да се възползваш от възможността, която би могла да се отвори. Между твоя управител Слънцето и неговия - Сатурн липсва мажорен сходящ аспект, също така липсва аспект между управителите на 3-тите ви домове (комуникацията) и 5-тите (флирт, чувства).

По-скоро ми изглежда, че тази работа няма да се получи засега (в рамките на действието на хорара - до 3, или може би до 6 месеца). Мисля, че ти си по-активната страна по отношение на връзка помежду ви, докато той е ангажиран повече със себе си и кариерата си (екзалтиран Сатурн в 10-тия му дом). Дано греша!

« Отговор #827 -: Март 16, 2012, 02:11:34 pm »
Ще започна ли връзка с Д. до няколко месеца?

Не мисля, защото липсва аспект между Меркурий (теб) и Юпитер (него). Предстоящият тригон между Луната (втория ти управител) и Слънцето в неговия 1-ви дом, тригонът между Марс на АС и Юпитер, както и тригонът между управителите на 8-вите ви домове - Венера и Марс, могат да дадат шанс за флирт помежду ви или за друго физическо взаимодействие. Но за сериозна връзка ми се виждат слаби показатели. Дано греша!

« Отговор #828 -: Март 16, 2012, 02:16:42 pm »
здравейте
мога ли да помоля да погледнете хорара
"да възлагам ли надежди на подновяване на връзката с И,любимият ми мъж?"
въпросът е зададен от сестра ми,и тя е построила карта,само и го публикувм ,ползвайки регистрацията си....благодаря предварително

Не мисля, че на този етап надеждите й ще бъдат оправдани. Подновяване на взаимоотношенията им би трябвало да се състои - сходящ секстил между Луна (неин втори управител) и Сатурн (негов управител). Но при липса на хармоночен сходящ аспект между У1 Слънце и У7 Сатурн и при положение, че Сатурн се намира в знака на падение на Слънцето, не ми изглежда като възобновяването, за което тя мечтае (Слънце в Риби). Той не проявява достатъчно интерес и активност в момента (ретрограден Сатурн). Може би е твърде зает със служебни дела (Сатурн в 10-ти).

*

Rovena

• 2
  • Nobody move.. I droped my brain!
« Отговор #829 -: Март 16, 2012, 07:30:10 pm »
БлагодаряMirabella ...май ще трябва изчакам някой по-подходящ аспект :blink:...поне ще ми остане време да поразуча синастрията между двата ни хороскопа ;)

« Отговор #830 -: Март 19, 2012, 02:45:10 pm »
здравейте момичета..
може ли един ,малко ревнив въпрос
"Има ли до себе си жена ,човека в който съм влбена-по име"

« Отговор #831 -: Март 20, 2012, 09:52:46 am »
По хорара на Десита.

Този г-н защо ти се прави на толкова важен? От картата ми изглежда, че той се мисли за голяма работа и си позволява да те пренебрегва (управлява се от екзалтиран Сатурн в знака на падение на твоя управител Слънце). Но съвсем скоро Слънцето напуска мечтателните Риби и навлиза в знака на собствената си екзалтация, където Сатурн е в падение. Така че ми изглежда (без да се опитвам да сугестирам), че съвсем скоро ще му покажеш, че и ти можеш да бъдеш важна и силна, поне колкото него.

Луната, която също те управлява, се намира в знак на Сатурн - сърцето ти е под негов контрол. Луната е на път да завърши тригон със Сатурн. Този аспект не би трябвало да е толкова силен, колкото би бил един тригон Слънце/Сатурн, напр., но би могъл да показва известно затопляне в отношенията ви. Плюс това Сатурн е в 3-тия ти дом, Луната е на Десцендента (негов 1-ви дом). Може би става дума за предстояща среща помежду ви, която ще премине приятно (тригон).

Колкото до въпроса с другата. В картата липсват ясни показатели за наличието на някаква женска фигура около него. Той е Сатурн в знак на Венера, но Венера е на трон, без разходящ мажорен аспект с него. Следователно, Венера не показва интерес към Сатурн. Петият му дом се управлява от Меркурий в знак на падение на Сатурн. Между тези две планети също липсва разходящ аспект. Може би сам му е добре, това му позволява да се концентрира върху образование, пътувания или обществено израстване (Сатурн в негов 9-ти дом).

С Нептун в 1-вия му дом, ретрограден сигнификатор (Сатурн), ретрограден управител на 5-тия дом на чувствата и ретрограден управител на 3-тия дом на действията, този мъж ми изглежда твърде много прикрит и хлъзгав.

« Отговор #832 -: Март 20, 2012, 09:49:17 pm »
обратна връзка-Акрукс е права :'(току що си чатих със сестра му..... :'(
« Последна редакция: Март 20, 2012, 10:10:50 pm от dessitta »

« Отговор #833 -: Март 21, 2012, 12:06:48 am »
Благодаря Акрукс,няма проблем....Просто господинът се е крил добре,какво е целял-само той знае...лошото е,че поставихме в ситуация  трети човек-сестра му,която ви чете,и е видяла въпроса ,и ми се включи в чата,започвайки с извинения-няма по-тягостно от това...Да  застанеш пред избор-да продължиш"прикриваш"брат си ,или да кажеш,истината на близък,е дилема,пред която не искам да заставам никога...Само си представям само какво и е било-двете израстнахме заедно :'( ...струва ми се нейния срам и извинения,бяха капката ,която преля,дори сляпата любов се уморява в един момент....Отговорът на последния ти въпрос "нужен ли ми е такъв" е повече от ясен "Не ,не ми е нужен"....другото написано е вярно ,добро описание сте направили.Мирабела ,след като разбрах по този начин,ще се окажеш права за важността..желая спокойна и лека вечер
Благодаря  отново :kissd:

« Отговор #834 -: Март 21, 2012, 09:46:11 am »
Поздравления за Акрукс и съжалявам за теб. :(

« Отговор #835 -: Март 21, 2012, 11:20:20 am »
Мирабела,оказа се -не си струва съжалението,щом самата питаща стига до този извод :P .. според мен този хорар дойде навреме,иначе щях да му се метна на врата :blink:,после щеше да стане познатата история...Съдбата ,винаги си знае работата,интуицията ми също,все я пренебрегвах,мисля си,че вече е време да я слушам по-внимателно..няма да спамя повече...Благодаря на всички,ще върна обратна връзка при развитие-спорен и сънчев ден..

« Отговор #836 -: Март 24, 2012, 12:49:33 pm »
Влюбен ли е в мен Х.?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #837 -: Март 24, 2012, 01:08:09 pm »
Влюбен ли е в мен Х.?

Кой е Х?
назован ли е по име?  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #838 -: Март 24, 2012, 01:20:13 pm »
да,Марая,назован е ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #839 -: Март 24, 2012, 01:46:20 pm »
Пиатх дали ще започна нова романтична връзка до края на пролетта, юни месец. Понеже реших да гледам по 5ти дом, нищо не виждам там. Обаче Слънцето е в апликиращ съвпад с Уран, У7. егати, веднъж да реша да гледам по 5ти и да има съвпад по 7ми.  :-\ От друга страна, ако гледам традиционни управители хич нищо не виждам. :( Затова пък съм в екзалтация, в терм, сигурно би следвало да съм много нависоко, но... Моля за помощ в тълкуването в романтичен план и благодаря.  :blink: