По хорара на Десита.
Този г-н защо ти се прави на толкова важен? От картата ми изглежда, че той се мисли за голяма работа и си позволява да те пренебрегва (управлява се от екзалтиран Сатурн в знака на падение на твоя управител Слънце). Но съвсем скоро Слънцето напуска мечтателните Риби и навлиза в знака на собствената си екзалтация, където Сатурн е в падение. Така че ми изглежда (без да се опитвам да сугестирам), че съвсем скоро ще му покажеш, че и ти можеш да бъдеш важна и силна, поне колкото него.
Луната, която също те управлява, се намира в знак на Сатурн - сърцето ти е под негов контрол. Луната е на път да завърши тригон със Сатурн. Този аспект не би трябвало да е толкова силен, колкото би бил един тригон Слънце/Сатурн, напр., но би могъл да показва известно затопляне в отношенията ви. Плюс това Сатурн е в 3-тия ти дом, Луната е на Десцендента (негов 1-ви дом). Може би става дума за предстояща среща помежду ви, която ще премине приятно (тригон).
Колкото до въпроса с другата. В картата липсват ясни показатели за наличието на някаква женска фигура около него. Той е Сатурн в знак на Венера, но Венера е на трон, без разходящ мажорен аспект с него. Следователно, Венера не показва интерес към Сатурн. Петият му дом се управлява от Меркурий в знак на падение на Сатурн. Между тези две планети също липсва разходящ аспект. Може би сам му е добре, това му позволява да се концентрира върху образование, пътувания или обществено израстване (Сатурн в негов 9-ти дом).
С Нептун в 1-вия му дом, ретрограден сигнификатор (Сатурн), ретрограден управител на 5-тия дом на чувствата и ретрограден управител на 3-тия дом на действията, този мъж ми изглежда твърде много прикрит и хлъзгав.