Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043337 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Re: Хорар за любов
« Отговор #940 -: Април 11, 2012, 07:58:26 am »
Ще срещна ли скоро любовта?
Мария
01.10.2012
01:28

Датата? Която още не се е състояла? Елекция ли правим или хорар? :blink:
на 10.04.2012 съм си задала въпроса .Извинявам се за грешката
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #941 -: Април 11, 2012, 09:50:14 am »
Здравейте, бихте ли ми помогнали при този хорарен въпрос - Ще заживея ли на семейни начала с (назован по име)? - София, 11.04.2012 г., 10.28 ч. Слънчев и усмихнат ден на всички

« Отговор #942 -: Април 11, 2012, 11:13:27 am »
Ще срещна ли скоро любовта?
Мария
01.10.2012
01:28

Датата? Която още не се е състояла? Елекция ли правим или хорар? :blink:
на 10.04.2012 съм си задала въпроса .Извинявам се за грешката

Дата - добре. Сега остана да уточним местоположението. Най-добре постави карта от www.astro.com  (защото можеш да затриеш данните).
« Последна редакция: Април 11, 2012, 07:10:56 pm от Mirabella »

« Отговор #943 -: Април 11, 2012, 11:15:57 am »
Здравейте, бихте ли ми помогнали при този хорарен въпрос - Ще заживея ли на семейни начала с (назован по име)? - София, 11.04.2012 г., 10.28 ч. Слънчев и усмихнат ден на всички

Късен градус на АС - може би знаеш (или се досещаш за) отговора сама или нямаш влияние върху ситуацията. Между управителите ви, както и тези на 4-тите ви домове липсва сходящ аспект. Следващият аспект на Луната е напрегнат - квадрат с твоя управител. Съжалявам, но не виждам предпоставки за положителен отговор в тази карта.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #944 -: Април 11, 2012, 11:30:01 am »

Късен градус на АС - може би знаеш (или се досещаш за) отговора сама или нямаш влияние върху ситуацията. Между управителите ви, както и тези на 4-тите ви домове липсва сходящ аспект. Следващият аспект на Луната е напрегнат - квадрат с твоя управител. Съжалявам, но не виждам предпоставки за положителен отговор в тази карта.

Благодаря, Мирабела. По-скоро няма влияние върху ситуацията. Колко време е действието на хорара?

« Отговор #945 -: Април 11, 2012, 11:33:57 am »
Надявам се до 3 месеца. Някъде го дават до 6.

« Отговор #946 -: Април 11, 2012, 12:12:32 pm »
Мога ли и аз да помоля помощ - Ще предприеме ли нещо да се осъществи срещата ни (любимия човек) - София, 11.04.2012 г., 12.44 ч. Благодаря
« Последна редакция: Април 11, 2012, 08:04:29 pm от slavex5213 »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #947 -: Април 11, 2012, 04:22:50 pm »
Да, ще сте заедно в неговия дом/квартира до 6мес.
преди това ще имате разправия, сръдня, по този въпрос
струва ми се, въпреки че питаш за живеене на семейни начала, че ти тайно в себе си искаш да узакониш любовта си, а той предпочита да сте приятели, което е нормално- всяко момиче иска поне веднъж да се види в бяла рокля, понякога и повече от веднъж, а мъжете да отлагат до последно :)

Благодаря много, Аркус  :blink: За повече, ме е страх и да си мечтая, просто искам той да е човекът до мен, с когото да остарея... Да, като чели почти всички мъже ги е страх от сериозно обвързване. Ако има някакво развитие по събитието ще дам обратна връзка

« Отговор #948 -: Април 11, 2012, 07:10:09 pm »
Мога ли и аз да помоля помощ - Ще предприеме ли нещо да се осъществи срещата ни (любимия човек) - София, 11.04.2012 г., 12.44 ч. Благодаря

Мисля, че си прикачила не тази карта, поне при мен показва друга. Добавям картата, съответстваща на данните, които си постнала.

Има сходящ хармоничен аспект между управителите ви, т.е. би трябвало действията и позициите ви да се съгласуват, но любимият ти човек се управлява от ретроградна и по-бавна планета. Ти се управляваш от Луната в мутабелен (подвижен) знак. По тази карта ми изглежда, че по-скоро ти се опитваш да предприемеш нещо по въпроса, но не знам доколко си в състояние да въздействаш върху обстоятелствата, защото градусът на АС спада към късните, а управителят на 3-тия ти дом Меркурий е в заточение. Сатурн е ъглов, докато Луната е в падащ дом - сякаш в момента развитието на въпроса зависи повече от него, отколкото от теб. Той вероятно е зает с работата/кариерата си (екзалтиран Сатурн в 10-тия му дом).
Преди Луната да завърши секстил със Сатурн, ще завърши квадратура с Меркурий. Като за начало може би ще има проблеми в комуникацията помежду ви (спомням си нещо такова от предишен хорар) или инициативите ти няма да дадат желания резултат.

« Отговор #949 -: Април 11, 2012, 08:24:49 pm »

Мисля, че си прикачила не тази карта, поне при мен показва друга. Добавям картата, съответстваща на данните, които си постнала.

Има сходящ хармоничен аспект между управителите ви, т.е. би трябвало действията и позициите ви да се съгласуват, но любимият ти човек се управлява от ретроградна и по-бавна планета. Ти се управляваш от Луната в мутабелен (подвижен) знак. По тази карта ми изглежда, че по-скоро ти се опитваш да предприемеш нещо по въпроса, но не знам доколко си в състояние да въздействаш върху обстоятелствата, защото градусът на АС спада към късните, а управителят на 3-тия ти дом Меркурий е в заточение. Сатурн е ъглов, докато Луната е в падащ дом - сякаш в момента развитието на въпроса зависи повече от него, отколкото от теб. Той вероятно е зает с работата/кариерата си (екзалтиран Сатурн в 10-тия му дом).
Преди Луната да завърши секстил със Сатурн, ще завърши квадратура с Меркурий. Като за начало може би ще има проблеми в комуникацията помежду ви (спомням си нещо такова от предишен хорар) или инициативите ти няма да дадат желания резултат.

Здравей, Мирабела. От мен не зависи абсолютно нищо, вече спрях да говоря за това и да поемам някаква инициатива по този въпрос. Да, преди време беше писала за проблем в комуникацията. Пишеш като начало... а поне краят оптимистичен ли е?

« Отговор #950 -: Април 11, 2012, 08:52:37 pm »
Би трябвало да има подобряване, затопляне във взаимоотношенията ви - все пак секстилът е хармоничен аспект, макар и по-слаб от тригона.

« Отговор #951 -: Април 11, 2012, 08:53:08 pm »
Здравейте!
Ако някой хвърли един поглед на комбинацията на две личности - разбира се едната съм аз  ;D в синьото - ще съм благодарна!

« Отговор #952 -: Април 12, 2012, 05:50:08 pm »
Здравейте!
Ако някой хвърли един поглед на комбинацията на две личности - разбира се едната съм аз  ;D в синьото - ще съм благодарна!

Мисля, че в картата ви има достатъчно основания, за да кажем, че г-нът е привлечен от теб. Композитът ви също говори за добра съвместимост и възможност да направите повече от познанството/връзката си. Съвпадът на композитни Венера (У1), Слънце, Меркурий и Юпитер в 4-ти композитен дом би трябвало да говори за приятно съжителство, изпълнено с топли чувства, взаимно уважение, разбиране и подкрепа. Ако имате общ дом, ще го превърнете в сигурно семейно гнездо.
Прогресивна композитна Луна идва от съвпад със Сатурн в 5-ти дом - може би наскоро сте задълбочили връзката си. Това за композита важи при условие, че посочените часове на раждане са реални.

« Отговор #953 -: Април 12, 2012, 06:02:36 pm »
  Vaprosat mi e malko abstrakten, no spontanen --,,shte sreshtna li istinskata liubov,, .Zadavam go za6toto v momenta vzaimootnosheniata mi sa nanikade...........Prilagam kartata:

Ако в момента има връзка/съжителство, напрежението в нея може да нарасне заради сходящата опозиция между У1 Слънце и У7 Сатурн. Това напрежение вероятно е трупано от известно време и може би е свързано с липса на взаимно разбиране, никой не е готов да направи компромис.
Ако няма връзка, сходящата опозиция Слънце/Сатурн може да говори за среща с нов потенциален партньор (или завръщане към стар такъв, поради ретроградността на Сатурн), отношенията с който ще бъдат белязани от конфликти. Луната в знака си на заточение, идваща от съвпад с Плутон (модерен У5) и тригон с Марс (класически У5), би трябвало да говори, че таиш чувства към някого в сърцето си, но тези чувства може би те измъчват, защото не си ги споделила или са несподелени (Луна - твой У12 в 12-тия дом на отсрещната страна).

« Отговор #954 -: Април 12, 2012, 09:22:15 pm »
Добър вечер
"Има ли друга жена в живота на Г"
въпросът се задава от сестра ми,по повод мъжът ,с когото живееше до преди 3 дни-час и карта са избрани и построени от нея.Виждате ли някакви показатели за събирането им- направо е съсипана ...
Благодаря предварително 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #955 -: Април 12, 2012, 09:35:33 pm »
Добър вечер
въпросът се задава от сестра ми,по повод мъжът ,с когото живееше до преди 3 дни-час и карта са избрани и построени от нея.Виждате ли някакви показатели за събирането им- направо е съсипана ...
Благодаря предварително

Не мисля, че това му се случва за първи път... :-\...Ще се съберат ..,но отново ще има изпълнения от негова страна...Последния аспект на Луната е квадратура със Сатурн...Ще се разделят...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #956 -: Април 12, 2012, 09:55:57 pm »
Добър вечер
Благодаря предварително

Сигнификаторите им излизат от квадрат. Няма предстояща връзка и между господарите на 5-ти и 8-ми дом. Мисля, че няма да има връщане обратно от негова страна. А сестра ти ще се почувства по-добре, когато марс тръгне директен на 15.04.

Предстои им разговор, който няма да е лесен - последният аспект на Луната е секстил с Меркурий. Имат ли общо дете?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #957 -: Април 12, 2012, 10:12:14 pm »
благодаря ви дами
да -обича флиртовете целият си живот е прекарал така-никога не е бил верен на една жена....има дете от предишен брак-което не поглежда...мислеха и за общо дете,но тя все се притесняваше,че той може да побегне и да я остави сама.....аз лично,имам основания да подозирам,че се е върнал при бившата си партньорка,нея също послъгваше доста време,остави я в неведение,за да може да си има топло място,ако  стане нещо със сетрата... :-X..да Стела,ще имат разговор-тя трябва да си вземе вещите от тях,да му върне ключа и т.н,като я знам колко  го обича-ще е много тежък разговор.Всичко му прости-но онзи ден така я блъснал в стената,че гърбът и целия е  син :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #958 -: Април 12, 2012, 10:17:54 pm »
Всичко му прости-но онзи ден така я блъснал в стената,че гърбът и целия е  син :'(

Това вече е доста грубо и непростимо. Ако тя остане с този мъж, той ще я тормози и наранява. да го разкарва от живота си и да започне да се оглежда - животът е толкова хубав.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #959 -: Април 12, 2012, 10:33:56 pm »
Благодаря Стелла...нараво превъртях като я видях :angry:
лека вечер ви желая