Мога ли и аз да помоля помощ - Ще предприеме ли нещо да се осъществи срещата ни (любимия човек) - София, 11.04.2012 г., 12.44 ч. Благодаря
Мисля, че си прикачила не тази карта, поне при мен показва друга. Добавям картата, съответстваща на данните, които си постнала.
Има сходящ хармоничен аспект между управителите ви, т.е. би трябвало действията и позициите ви да се съгласуват, но любимият ти човек се управлява от ретроградна и по-бавна планета. Ти се управляваш от Луната в мутабелен (подвижен) знак. По тази карта ми изглежда, че по-скоро ти се опитваш да предприемеш нещо по въпроса, но не знам доколко си в състояние да въздействаш върху обстоятелствата, защото градусът на АС спада към късните, а управителят на 3-тия ти дом Меркурий е в заточение. Сатурн е ъглов, докато Луната е в падащ дом - сякаш в момента развитието на въпроса зависи повече от него, отколкото от теб. Той вероятно е зает с работата/кариерата си (екзалтиран Сатурн в 10-тия му дом).
Преди Луната да завърши секстил със Сатурн, ще завърши квадратура с Меркурий. Като за начало може би ще има проблеми в комуникацията помежду ви (спомням си нещо такова от предишен хорар) или инициативите ти няма да дадат желания резултат.