Иви, добре дошла във форума, но си объркала данните, необходими за темата. Данните ти са подходящи за темата синастрия, с изключение на това, че липсва месторождение (непълни данни). Разбирам, че не желаеш да споделяш информация за себе си, аз също. Затова влез в
www.astro.com, направи синастрия, изтрий личните Ви данни и прикачи картата в темата за синастрии.
Марсин, не знам доколко е окончателен изборът му, може би късният градус на АС потвърждава, че се досещаш за отговора на въпроса и питаш за потвърждение.
Не виждам особени признаци, че е неуверен в избора си или че се колебае. Той се управлява от Юпитер във фиксиран знак, а на фиксираните знаци им се носи славата, че са стабилни. Освен това управителят му не е в заточение или падение, нито ретрограден. Третият му дом на намеренията се управлява от екзалтирана, но ретроградна планета. Редроградността би говорила за нерешителност в действията и поемане на инициативи, но това на фона на екзалтацията, като цяло ми изглежда по-скоро умерено уверен.
По картата ми се струва, че в момента нямаш възможност да повлияеш на решението му. Ти се управляваш от Меркурий без предстоящ аспект с Юпитер, градусът на АС спада към късните. Меркурий идва от съвпад с Юпитер, който беше завършен в предходния знак. Това потвърждава Вашата история, минало. Оттогава се опитваш да го оставиш зад гърба си (Юпитер в 12-тия ти дом) и мисля, че самата ти знаеш, че не можеш да очакваш много от него (Меркурий в знак на заточение на Юпитер), но въпреки това продължаваш да се надяваш, може би малко сляпо (Меркурий е изгорен от Слънцето), че онова, което ти си готова да направиш и дадеш (Меркурий е на трон), е достатъчно, за да сте заедно.