Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041102 Прегледи
*

Rona

• 16
Re: Хорар за любов
« Отговор #1120 -: Май 17, 2012, 05:05:56 pm »
Хора да се включа и аз.
напраих хорар на въпроса "Ще имам ли връзка с ...."
Трудно ми е да коментирам аспектите- ще съм ви благодарна ако ми подадете ръка :)
На първо време ми правят впечатление аспектите на Венера...  :-\
Какво мислите вие?  :-\

Не мисля, че ще се получи продължителна или хармонична връзка. Ти си Венера в ретроградна фаза, връщайки се назад, за да се опита да завърши квадрат с Марс (него) за втори път в рамките на тези знаци. Позволявам си да попитам - той стара тръпка ли е? Правила ли си и преди опит за връзка с него, който е бил неуспешен (той не е показал интеерес)? Луната в знака и дома на Марс потвърждава силните ти чувства към него. АС е на "изгорения път", Сатурн е в 1-ви дом. Изглежда сякаш преследваш нещо, по-скоро отчаяно, което те държи и не ти дава мира. Чувствата, които изпитваш към него, не изглежда да те правят щастлива (Луната е в знак на заточение на Венера). Следващият аспект на Луната е секстил с Венера - би трябвало да ти даде самообладание, глътка самочувствие пред него. Това е и връзка между неговия 1-ви дом (него) - Луната в 7-ми и теб (Венера в 3-тия му дом). Ако търсиш възможност да общуваш с него, скоро би трябвало да се появи такава. 3 градуса и малко разделят Луната от Венера, Луната е в ъглов дом и кардинален знак (плюс това и огнена) - значи много бърза. Би трябвало след 3-4 дни възможността за контакт да се появи. Последният аспект на Луната не е благоприятен - опозиция със Сатурн. Ако Луната са чувствата ти, а Сатурн е реалността, може да те облеят със студен душ. Извинявай, пиша директно каквото ми дойде на акъла. Не вярвай на интерпретацията ми. Нямам намерение да те карам да се чувстваш зле.

Марс е в знак на падение на Венера. Няколко възможни тълкувания на това - не показва интерес към теб, сърди се по някакви причини, огорчен е, не смята, че му подхождаш, не се интересува от връзка (може и по принцип).

Той отворен ли е за връзка? В смисъл дали е свободен или има приятелка? Ти може би си имала наскоро възможност да започнеш връзка с г-н, който държи на теб и се интересува (Сатурн в 1-вия ти дом), но си се отказала (Венера и Сатурн не успяха да завършат тригона си), за да си опиташ шанса с г-на от въпроса.

Стара тръпка ми е да, доста стара даже. Аз не съм правила опити, той е този, който е правил. НИкога обаче не е бил конкретен в решенията си и на мен това ми е лиспвало- доста е непостоянен. Абсолютно не мога да си обясня чувствата ми...той е имал също много силни, и сега не е безразличен, но ми се струва, че минава през някаква фаза и е съвсем объркан. За общуването не знам, малко се съмнявам, но ще видим. Със сигурност ще ти дам обратна връзка.

Относно интереса, той има, но го подтиска и крие. Позволявам си да го кажа това, защото го познавам. Знам, че скоро е започнал да се вижда с някакво момиче, но не мисля, че има сериозни чувствакъм нея, прави го по-скоро, за да не е сам...

Колкото до създаване на връзка- нямам спомен да е имало нещо интересно... Вероятно ще има нова възможност с Х, когато Венера и Сатурн успеят да завършат тригона си, макар че това са само мои мн бегли разсъждения, а и не знам в какъв диапазон от време може да се случи това...

« Отговор #1121 -: Май 17, 2012, 05:14:57 pm »
Рона, благодаря ти за обратната връзка. Попитах за приятелка, защото Марс е завършил тригон с управителя на 5-тия му дом Слънце в рамките на настоящите им знаци. Права си, че едва ли има дълбоки чувства към нея - Марс не фаворизира Слънцето по знак. Самата тя също може да е с него, за да си убива времето - Слънцето е в знака на заточение на Марс.

« Отговор #1122 -: Май 17, 2012, 10:48:50 pm »
Благодаря ти Маребела отговора ти.Ще погледна с др хорарни карти.И да наистина нямам връзка нито духовна, нито интимна с някого от мн време.А как имам нужда, но такъв е живота ,поне моя.Радвам се че попаднах на този сайт,от малка ми е интересна астрологията. Не мога да открия в кой сайт да си направя такава хорарна карта за деня.Ако някой може да сподели , благодаря .

« Отговор #1123 -: Май 17, 2012, 11:40:55 pm »
ето вапроса и картата ми
Ще имам ли скоро любим/партнъор ?

« Отговор #1124 -: Май 17, 2012, 11:46:20 pm »
благодарности : :blink:

« Отговор #1125 -: Май 18, 2012, 09:45:10 am »
благодарности : :blink:

Времето на посторояване на картата ти е българско, така ли? А мястото е извън България. Би трябвало да вземеш местното време, твоето време. По-добре беше да сложиш картата за първото ти задаване на въпроса. От този пост

Здравейте, имам въпрос :   от доста време нямам връзка,скоро вижда ли се такава ?Благодаря !

Защото при всяко следващо задаване на същия въпрос ще получин нова карта, в която разположението на осите и планетите ще е различно и така ще получаваш всеки път различен отговор. И тогава кой ще бъде верният?

Ако държиш на картата, поставена от теб, отговорът не е обнадеждаващ. Луната току-що е завършила последния си аспект и излиза извън курс - събитията няма да се развиват или ще се развиват банво. Луната управлява 7-мия дом на евентуалния бъдещ партньор и съвсем наскоро е завършила опозиция с твоя управител Сатурн. Наскоро да се разделила с любим мъж, да сте се скарали? Или да се изпитала разочарование наскоро от обект на чувствата ти? Проверявам дали картата отразява действителността. Според горния ти пост, май не.
« Последна редакция: Май 18, 2012, 09:53:37 am от Mirabella »

« Отговор #1126 -: Май 18, 2012, 04:14:42 pm »
май оплесках нещата с картите, все пак мн благодаря за бързите отговори , др път пак ще пусна хорар. :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1127 -: Май 19, 2012, 08:50:44 pm »
Здравейте, запознах се с един младеж и любопитството ме зачовърка отвътре  :P - Ще имам ли връзка с това момче? Слънчев и усмихнат ден на всички

Нов младеж ли е? Питам защото управителят ти Венера след по-малко от 2 градуса ще даде на заден ход и ще се опита отново да завърши квадратура с неговия управител Марс. Така изглежда като опит за завръщане към стара връзка, любов.
Не съм сигурна в отговора си, за което се извинявам. Проблемът е, че докато Венера се "връща" към квадрата с Марс, ще бъде изгорена от Слънцето, а казват, че изгорените планети не могат да завършат аспекти. Ако това е така, не би следвало да започнете връзка. В такъв случай бих предположила, че той вече има връзка (Марс и неговият У5 Слънцето са имали тригон). Ако не е вярно, би трябвало да формирате връзка, пред чието започване може да стоят пречки, перипети (квадратът не е тригон), или да не се окаже дълготрайна и/или удовлетворяваща.

Благодаря, Хабиби  ;) Да, младежът е нов. Със сигурност не мога да кажа дали има или няма връзка с друга жена, но повече съм склонна да мисля че има. Въобще не се притеснявай, въпросът ми беше продиктуван от любопитство (защото ги говори едни...), иначе сърцето ми принадлежи на друг...  :(

Давам обратна връзка по този хорара - Поздравления, Мирабела, позна.   ;)
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:44:59 pm от lusy »

« Отговор #1128 -: Май 19, 2012, 09:06:34 pm »
Здравейте, дали може да погледнете този хорар - Ще се срещнем ли на живо до 2 месеца? (въпрос за мъжът, в който съм влюбена) Благодаря

Като смислово съдържание въпросът ти е същият като предишния - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg263436.html#msg263436. Според правилата на хорарната астрология, задаването на един и същи въпрос отново и отново не променя отговора му. Хорарните астролози считат, че първата карта по въпроса (ако не е нерадикална) дава най-точния отговор измежду картите, посветени на един и същи въпрос.

Настоящата карта е нерадикална заради ранния градус на АС. Ако АС беше малко по-навътре в знака, бих казала "да". Но така не смея да дам отговор. Ако в действителност си задава въпроса си минута или две по-рано, АС ще бъде в последния градус на предходния знак, т.е. същия АС както в предната ти карта.

Благодаря много, Мирабела. Не знам защо напоследък всичките ми карти са нерадикални. Да, може би си права, че донякъде двата въпроса имат нещо общо, но тук замисълът ми основно беше дали ще се срещнем

Обратна връзка и от мен - нямаше среща.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:49:00 pm от slavex5213 »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1129 -: Май 19, 2012, 10:43:18 pm »
Привет скъпи съфорумци, отдавна не съм писала тук....имам един въпрос, който много ме мъчи.... :(
Има ли интерес(любовен) към мен Т?
много ще се радвам на коментарите ви....в момента съм в някаква криза ..... :'(

« Отговор #1130 -: Май 20, 2012, 09:17:35 am »
Ванила, не виждам интерес в тази карта. И двамата сте на вълните на любовта (управителите ви се диспозират от Венера), но силен интерес един към друг сякаш няма отразен в тази карта. И двамата сте екзалтирани, но не се виждате. Ти търсиш комуканиция, контакт с него (Сатурн в 3-тия му дом), докато той е ангажиран със свои дела, може би служебни (Луна в 10-тия му дом). Венера е ретроградна - може би стари проблеми са излезнали отново на дневен ред. Тя е и управител на 3-тия му дом - мълчи, не говори, не показва. Венера и Сатурн не са успяли да завършат тригона си - между вас може да са останали недоизказани неща.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1131 -: Май 20, 2012, 05:54:38 pm »
мерси Мирабела,
права си търся контакт и комуникация, но не мога да разбера дали въобще на него му прави впечетление.....
ами и аз съм с усещането, че има не доизказани неща между нас......
Цитат
И двамата сте екзалтирани, но не се виждате.

а дали картата показва нещо между нас.....?
между другото АСЦ на тази карта е като моя Козирог.....

« Отговор #1132 -: Май 20, 2012, 06:06:27 pm »
Това, че управителите ви не се виждат в момента, означава, че между тях липсва сходящ аспект, т.е. не би трябвало да се очаква промяна във взаимоотношенията ви в момента. Оставате там, където сте сега.
Той е Луна под лъчите на Слънцето, т.е. леко отслабен. Слънцето управлява 2-рия му дом, Луната е екзалтирана, т.е. добре поставена във финансовия знак Телец. Възможно е да има леки парични затруднения, които го притесняват, но нищо сериозно. Луната ще избегне пълното изгаряне от Слънцето (новолуние) в този знак. Ситуацията за него не би трябвало да се влоши драстично.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1133 -: Май 22, 2012, 09:29:09 pm »
Ммм с Луната би трябвало да стане по-бързо. Кардинална е, на куспидата на следващ дом. Значи 2 градуса са вероятно 2 седмици. Така се очертава контакт от романтичен характер, флирт (заради връзката между твой 5-ти и негов 3-ти дом).
С Меркурий към Нептун имаме 43 мин. разстояние. Меркурий е във фиксиран, т.е. бавно действащ знак, в следващ дом. 1 градус тук се равнява на 1 месец (а някъде го дават и повече, но не съм сигурна, че хорарите могат да действат на такова разстояние). 43 мин. са приблизително 2/3 от 1 градус, значи след около 20 дни.

Меркурий клони към съвпад с класическия му управител Юпитер. Взаимоотношенията ви би трябвало да претърпят положително развитие. В момента Слънцето изгаря Юпитер и с Уран в 1-вия си дом той би могъл да има някакви шестодомни проблеми (Слънцето е управител на 6-тия му дом), които го изнервят и изискват спешни действия (той е в 3-тия си дом).

Мирабела, с ужас разбрах днес, че този мъж утре заминавал за чужбина...  :o Потънаха ми гемиите. Е, вярно че за десетина дни, но... Понеже се надявах до края на месеца да имаме контакт и така му се радвах на този хорар, май нещо не сме взели предвид...  :'( Защото след края на месеца, аз заминавам, а после той, за което знам и вече за дълго.  :'(

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1134 -: Май 23, 2012, 10:11:03 am »
Тоест, според теб отговорът на въпроса "Ще имам ли личен контакт с... скоро?" е "не"? Аз приех, че е "да" заради положителните аспекти на Меркурий с Юпитер и Луна с Нептун... Дано само срока нещо се е объркал...  :'( Две седмици са на 24ти, тогава изтичат, той няма да е в БГ тогава.  :-\

« Отговор #1135 -: Май 26, 2012, 06:13:26 am »
Влюбен ли е Х в жената У  и това ли е окончателния му избор  :blink:

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.14875.58501.gif?9850
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1136 -: Май 26, 2012, 12:41:02 pm »
Иви, добре дошла във форума, но си объркала данните, необходими за темата. Данните ти са подходящи за темата синастрия, с изключение на това, че липсва месторождение (непълни данни). Разбирам, че не желаеш да споделяш информация за себе си, аз също. Затова влез в www.astro.com, направи синастрия, изтрий личните Ви данни и прикачи картата в темата за синастрии.

Марсин, не знам доколко е окончателен изборът му, може би късният градус на АС потвърждава, че се досещаш за отговора на въпроса и питаш за потвърждение.
Не виждам особени признаци, че е неуверен в избора си или че се колебае. Той се управлява от Юпитер във фиксиран знак, а на фиксираните знаци им се носи славата, че са стабилни. Освен това управителят му не е в заточение или падение, нито ретрограден. Третият му дом на намеренията се управлява от екзалтирана, но ретроградна планета. Редроградността би говорила за нерешителност в действията и поемане на инициативи, но това на фона на екзалтацията, като цяло ми изглежда по-скоро умерено уверен.
По картата ми се струва, че в момента нямаш възможност да повлияеш на решението му. Ти се управляваш от Меркурий без предстоящ аспект с Юпитер, градусът на АС спада към късните. Меркурий идва от съвпад с Юпитер, който беше завършен в предходния знак. Това потвърждава Вашата история, минало. Оттогава се опитваш да го оставиш зад гърба си (Юпитер в 12-тия ти дом) и мисля, че самата ти знаеш, че не можеш да очакваш много от него (Меркурий в знак на заточение на Юпитер), но въпреки това продължаваш да се надяваш, може би малко сляпо (Меркурий е изгорен от Слънцето), че онова, което ти си готова да направиш и дадеш (Меркурий е на трон), е достатъчно, за да сте заедно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1137 -: Май 26, 2012, 12:44:00 pm »
С моя господин се разделихме  :( , поне така мисля, но за всеки случай задавам и хорар. Въпросът е: Ще подновим ли връзката си с Х.?

« Отговор #1138 -: Май 26, 2012, 12:50:08 pm »
Мия, и на мен така ми изглежда. В момента ти е тежко - Слънцето изгаря управителя ти Меркурий, но след като премине изгарянето и Меркурий се отдалечи от Слънцето, ще се възстановиш и може би ще се окаже, че без него ти е по-добре - Меркурий е тронов и така е в знак на заточение на управителя му Юпитер. Някаква тайна може би те гложди в момента (Слънцето е У12).

*

Rona

• 16
« Отговор #1139 -: Май 26, 2012, 12:59:20 pm »
Хора да се включа и аз.
напраих хорар на въпроса "Ще имам ли връзка с ...."
Трудно ми е да коментирам аспектите- ще съм ви благодарна ако ми подадете ръка :)
На първо време ми правят впечатление аспектите на Венера...  :-\
Какво мислите вие?  :-\

Не мисля, че ще се получи продължителна или хармонична връзка. Ти си Венера в ретроградна фаза, връщайки се назад, за да се опита да завърши квадрат с Марс (него) за втори път в рамките на тези знаци. Позволявам си да попитам - той стара тръпка ли е? Правила ли си и преди опит за връзка с него, който е бил неуспешен (той не е показал интеерес)? Луната в знака и дома на Марс потвърждава силните ти чувства към него. АС е на "изгорения път", Сатурн е в 1-ви дом. Изглежда сякаш преследваш нещо, по-скоро отчаяно, което те държи и не ти дава мира. Чувствата, които изпитваш към него, не изглежда да те правят щастлива (Луната е в знак на заточение на Венера). Следващият аспект на Луната е секстил с Венера - би трябвало да ти даде самообладание, глътка самочувствие пред него. Това е и връзка между неговия 1-ви дом (него) - Луната в 7-ми и теб (Венера в 3-тия му дом). Ако търсиш възможност да общуваш с него, скоро би трябвало да се появи такава. 3 градуса и малко разделят Луната от Венера, Луната е в ъглов дом и кардинален знак (плюс това и огнена) - значи много бърза. Би трябвало след 3-4 дни възможността за контакт да се появи. Последният аспект на Луната не е благоприятен - опозиция със Сатурн. Ако Луната са чувствата ти, а Сатурн е реалността, може да те облеят със студен душ. Извинявай, пиша директно каквото ми дойде на акъла. Не вярвай на интерпретацията ми. Нямам намерение да те карам да се чувстваш зле.

Марс е в знак на падение на Венера. Няколко възможни тълкувания на това - не показва интерес към теб, сърди се по някакви причини, огорчен е, не смята, че му подхождаш, не се интересува от връзка (може и по принцип).

Той отворен ли е за връзка? В смисъл дали е свободен или има приятелка? Ти може би си имала наскоро възможност да започнеш връзка с г-н, който държи на теб и се интересува (Сатурн в 1-вия ти дом), но си се отказала (Венера и Сатурн не успяха да завършат тригона си), за да си опиташ шанса с г-на от въпроса.

Давам обратна връзка- възможност за общуване и контакт не се е появила все още....