Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044232 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1140 -: Май 26, 2012, 01:50:20 pm »

Марсин, не знам доколко е окончателен изборът му......

....благодаря, Мирабелла ..... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1141 -: Май 26, 2012, 02:15:44 pm »
Здравейте, имам един въпрос - Той наистина ли има чувства към мен...? Стани ми адски гадно.. как да разбера дали лъже или просто си играе...  :'( Ей, все нещо трябва да се случи и да обърка всичко

« Отговор #1142 -: Май 26, 2012, 02:42:59 pm »
Здравейте, имам един въпрос - Той наистина ли има чувства към мен...? Стани ми адски гадно.. как да разбера дали лъже или просто си играе...  :'( Ей, все нещо трябва да се случи и да обърка всичко

Употребата на "наистина" предполага, че имаш някакво убеждение, че той те обича, в което обаче се съмняваш в момента. Въпросът ти е: "Той казва ли истината като казва, че ме обича?", така ли?
Картата е нерадикална - не би трябвало да бъде тълкувана. Но късният АС може и да показва, че сама знаеш отговора на въпроса си. Управителят ти е изгорен от Слънцето, което може да показва, че не виждаш добре ситуацията, че си заслепена. Той е Юпитер, не е заточен, нито в падение, което не ни навежда на мисълта, че е неискрен. По-добре изчакай и задай отново въпроса си след време, ако е необходимо. С тази нерадикална карта наистина не бих рискувала да дам грешно тълкувание.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1143 -: Май 26, 2012, 02:49:56 pm »
lusy, това не се ли отнася за същия човек с когото сте се запознали онлайн преди няколко дена?
моето мнение, с което не е нужно да се съобразяваш е, първо, че при мъжете чувства, любов и т.н.т се формират доста по-бавно, на тях им трябва време. Да не говорим, че вероятно за момента сте на виртуална комуникация. Аз лично не разбирам как има хора които може да се влюбят в някого или нещо такова преди да са го срещнали... но това си е мое мнение, сигурно има и такива случаи  :unsure:
Като цяло, преди да си се срещнала лице в лице с някого, не мисля че можеш да си изградиш реална представа за него.. чувства и други такива неща, също. Защо не се срещнете и не разбереш? какво очаква от теб и т.н.т..

« Отговор #1144 -: Май 26, 2012, 02:51:27 pm »
Извинявам се за намесата, но точно пишех това, което е написала Фрея. Аз, лично, на обяснение в любов по интернет не вярвам. Моля да бъда извинена за намесата в личния ти живот.
Не мисля, Фрея, че това е само твое мнение. Това е логичното мнение. Не са влюбени в човека, а в представата си за него. А това, както се оказва след реалната среща, са две напълно различни неща.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1145 -: Май 26, 2012, 03:09:18 pm »
Това ме наведе на мисълта и задодох един въпрос и аз... "Ще си намеря ли мъж скоро?"
хихи... не знам дали съм формулирала добре въпроса, в действителност не смятам, че съм в подходящ период за "сериозна връзка"... и едва ли очаквам това точно сега, но все пак имам нужда от някого..  :blink:

Ако аз съм - ретро Венера, той- Марс, то може би този предстоящ квадрат говори, че първо имам сметки за уреждане, и връщане към стара връзка, неща за доизясняване?
Ако го търсим по 5ти дом, "той" се намира в моя първи, където аз съм на трон
А дали можем да го търсим по 8ми дом, като неангажираща връзка? тогава се управляваме от една планета..

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1146 -: Май 26, 2012, 03:56:04 pm »
Момичета, благодаря ви от сърце за вниманието, мнението и разчитането на картата, въобще за всичко  :-[ Може би не съм формулирала точно въпроса си, защото аз не вярвам той да има каквито и да е чувства на любов към мен. С този въпрос исках да затвърдя мнението си, за да мога да действам без угризения, че съм наранила някой и т.н. Напълно съм съгласна и с двете ви относно "виртуалната любов", за мен няма такова животно. Уффф, само се забърквам с глупости и си създавам излишни емоции...  :-X

« Отговор #1147 -: Май 26, 2012, 04:57:17 pm »
Фрея, и аз така мисля - че имаш да си доизясниш отношенията с мъж от миналото ти преди да започнеш "на чисто". Не забравяй, че след квадрата с Марс по време на ретроградния си период, Венера ще завърши тригон със Сатурн при директното си движение. Сатурн управлява 5-тия ти дом и се намира в твоя 1-ви дом и в знак на твоя управител. Може би имаш обожател, към който досега не си показвала повече от симпатия заради мъжа от миналато ти, при който все още се надяваш да се върнеш (Венера в триплецит на Сатурн и не успя да завърши тригон със Сатурн).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1148 -: Май 26, 2012, 05:11:59 pm »
Благодаря за разяснението, звучи обнадеждаващо  :blink:
А дали времево тези събития би трябвало да се случат когато и самите аспекти? Тоест когато Венера завърши квадрата с Марс, тогава и аз да си разясня отношенията.. и съответно за тригона със Сатурн...?

« Отговор #1149 -: Май 26, 2012, 06:26:38 pm »
Понякога таймингът е толкова буквален, да. Но сякаш в повечето случаи не е.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1150 -: Май 27, 2012, 11:25:47 am »
предпочитам той да ме намери   :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1151 -: Май 27, 2012, 11:52:48 am »
Мия, и на мен така ми изглежда. В момента ти е тежко - Слънцето изгаря управителя ти Меркурий, но след като премине изгарянето и Меркурий се отдалечи от Слънцето, ще се възстановиш и може би ще се окаже, че без него ти е по-добре - Меркурий е тронов и така е в знак на заточение на управителя му Юпитер. Някаква тайна може би те гложди в момента (Слънцето е У12).

Благодаря, Мирабела! Мъчи ме това, че нямаме вина и двамата. Все ми се струва, че това е за момента.

« Отговор #1152 -: Май 27, 2012, 12:42:29 pm »
Здравейте! Прикачам карта с въпрос : В каква посока ще има развитие на отношенията ни?
Картата е по Плацидус, защото не открих как се сменя метода в сайта, а ме бяха посъветвали такива карти да са по Кох...
Благодаря ви!

« Отговор #1153 -: Май 27, 2012, 04:00:31 pm »
Нека се изкажат и други колеги. Моето мнение е, че няма развитие в момента, тъй като липсва сходящ аспект между управителите ви - твоя Меркурий е неговия Юпитер. Евентуално някакви дребни тайни, недоизказани неща помежду ви да създадат напрежение, заради сходящата квадратура между Луна в 12-ти и Юпитер в негов 3-ти дом.

« Отговор #1154 -: Май 31, 2012, 11:09:41 pm »
здравейте
проявява ли интерес към мен Х?-мъж към когото имам чувства
ще съм благодарна на коментиралите

« Отговор #1155 -: Май 31, 2012, 11:52:01 pm »
благодаря Аркукс,ние сега не си приказваме-скарани сме "завинаги" ;D ;D,но комуникираме индиректно със снимки и музика :)...доста е детско ,но е много сладко...обаче като се цупи ,не знам дали още има интерес...след около месец имам празник и се надявам дотогава да се  е отсърдил ;D.Да в момента има доста работа,натяга се за повишение...много ми е магнетичен,и затова е окупирал 5 дом...но пък е много лош ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1156 -: Юни 01, 2012, 12:24:28 am »
Попитах "Ще имам ли личен контакт с М. до края на юни?" Настъпиха промени в обстоятелствата и затова зададох нов въпрос. Аз (Сатурн) като ще съвпадам с Луната (Упр на въпроса) положително или отрицателно е?  :-[ Защото друго нищо хубаво не видях.  :(

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1157 -: Юни 01, 2012, 08:59:29 am »
Да, вярно е, че е зает с кариерата си и е направо недостъпен сега. Много благодаря за хубавия отговор, ще дам обратна връзка. Как ще чакам до септември...  :-[

« Отговор #1158 -: Юни 01, 2012, 08:18:34 pm »
Здравейте, не мислих, че някога пак ще си задавам този въпрос... Но се появи един човек в живота ми и бих искала да разбера нещо повече.
Та въпросът ми е: Какви са намеренията на В. към мен? Ако така мога да си изясня какво чувства той към мен и дали мога да му имам доверие. Въпросът много ме вълнува, защото аз съм семейна, той е разведен. Дали ще се задълбочат нашите отношения, които са съвсем в началото или е само флирт!?
Много благодаря предварително!

« Отговор #1159 -: Юни 02, 2012, 12:02:35 pm »
Много благодаря akruks!!! Това, че мога да му имам доверие е много важно за мен! Пък другото както дойде.
Хубав уикенд! :)